Hayat kalitemi aşırı derecede etkileyecek kadar özgüvensizim okula gitmek bile istemiyorum online giriyorum sürekli gitsem de hiçbir şey yapamadan geri dönüyorum hep evde durmak istiyorum nasıl aşarım bu durumu? Dalga geçmeden lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
-İnsanların düşüncelerine göre kendine şekil vermezsen.
-Temel olarak sağlığına dikkat edersen.
-Temizliğine özen gösterirsen.
-Rahatsız olduğun konularda tepki gösterirsen ve bu durumun akabinde tepkini ısrarla sürdürürsen.
-Korktuğun şeylerin üzerine gidersen.
-Her bir günü dolu dolu geçirirsen.
-Yapmak istediğin şeyi yaparsan.
-Yapman gereken bir şeyi yaparsan.
-Hayatına kendine faydası dokunacak başarılar eklersen.
-Sık sık iletişimin içerisinde olursan.
-İnsanları yargılamak yerine olduğu gibi kabullenip, sosyalleşirsen
Kendini kazanırsın.
cut.01 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekürr
En İyi Cevaplar
Özgüven diye bişey yoktur mecburiyet vardır. Misal bir köpeği bazen kedi bile kovalıyor ama yavrusuna dokunulan bi tavuk aslana kaplana bile kafa tutabiliyor. Hayat bi savaştır mücadeledir senin yerine hergün binlerce karar alınıyor hayatını kontrol altına alma zamanın gelmedimi daha kaç yaşına kadar anne babana sığınacaksın
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapmam lazım şimdi
- Soran+1 yıl
Tamamdırrr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
İnan benim kadar özgüvensiz değilsindir benim ne okulum ne işim var , bende sürekli evde olmak istiyorum 10 yıldır da duruyorum zaten ama bende aşmak istiyorum artık bu durumu..
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ailenle mi yaşıyosun
- +1 yıl
Evet , Babam öldü , 5 erkek kardeşiz 3 ü evlendi gitti ve hiç biri lise mezunu bile olmadı , bana bakan bir annem bir abim var onlar olmasa sokağa düşerim , kendime göre özel bir hayatım hiç olmadı çok zor ya
- Soran+1 yıl
Üzüldüm:( mücadele etmelisin
- +1 yıl
10 yıldır sosyalleşememek nedir bilir misin ya hiç arkadaşım yok sevdiğim olmadı hiç gezemiyorum dolaşamıyorum aktivite yapmıyorum işim yok okulum yok lise 1 terkim , dış görünüş olarakta kötüyüm eğlenmesini gezmesini bilmem kaldık öyle 10 yıldır odamdayım ya sadece yemek ye iç yat bilgisayar oyna yıllarım böyle geçti geçmeye de devam ediyor , Mücadele etsem hemen hiç bir şey olmayacak ki , abim işe katalım diyor ama hiç inanmıyorum kendime 10 yıldır kendimi çok saldım bu seferde rahatım kurulu düzenim bozulcak diye korkuyorum , Sosyal fobim var zaten..
- +1 yıl
Hiç bir zaman sosyal olacağımı sanmıyorum ya
- +1 yıl
Kendini sev beğen bakım yap
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bende aynı sorunu yaşıyorum yardım bekliyorum
11 Yorumla - +1 yıl
Canlandıralm
03 Yorumla- Soran+1 yıl
canımsın
- +1 yıl
Yazz