Nasıl özgüvenli olabilirim?

Geçmişte yaşadığım bazı şeyler kendimi beğenmeme sebep oldu, şu an herkes çok güzelsin diyor tanıdığım tanımadığım genci yaşlısı büyüğü küçüğü kızı erkeği... Ama ben kendimi bir türlü beğenmiyorum hep yetersiz hissediyorum kendimi görmeye bile tahammülüm yok o derece ayna karşısına bile geçemiyorum bakımlı bir insanım ama bakım yaparken "zaten bir işe yaramıyor ki boşu boşuna yapıyorum" gibi düşünüyorum dışarı bile çıkamıyorum çok ağır şeyler duydum yaşadım biraz fiziksel özelliklerimden bahsedeyim tavsiye verin lütfen burnum küçük kavisli, dudaklarım dolgun, gözlerim badem, rengi koyu kahve, kirpiklerim uzun, kaşlarım sık ve kavisli, yüz şeklim oval, yüz hatlarım da belirgin, buğday tenliyim, tesettürlü bir kızım, boyum 162, kilom da 56 tek tek bakınca sıkıntı yok bence hepsi birleşince mi kötü mü gözüküyorum acaba? Nasıl güzelleşebilirim takıntı derecesine geldi artık fotoğraf falan hiç çekinemiyorum psikolojim bozuldu her gece saatlerce ağlamaktan bıktım bunh yazarken bile gözlerim sulandı😔😔😔
Güncellemeler
11 ay
Cevap yok mu ya🤔
Nasıl özgüvenli olabilirim?