Bir nevi bencil insandır. Hep sizden bir şeyler alır. Neşenizi alır, zamanınızı alır, duygunuzu alır ve aldıkça memnun olmaz daha fazlasını ister. En sonunda ben ne yaptım, ben ne yapıyorum diye serzenişte bulunur. Günümüz modern ve sanal toplumsal hayat yaşama tarzı içerisinde artık insanoğlunun yüzyıllarca en önemli eylemini oluşturan aş bulma, barınma bulma, hayatta kalma, üreme gibi temel faaliyetlerin hayati önemini yitirmesi, "haz"zın modern gündeliğin için girip, farklı deneyimlerle sinsice tatmin duygusu yaratmasıyla varlığı tsunami şeklinde artmış insanlardır. Çekilmez varlıklardır. İnsanın bunları hayatından silip atması gerekir..
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Toksik maddeler zehirlidir bilirsiniz, toksik insanlar da böyledir, hayatınızı zehirler, sizi yokeder. Kendinizi sevmekte zorluk çekiyorsanız, farkında olmadan hayatınıza zehirli bir mahluk almışsınız demektir. Kendinizi kötü hissetmeniz için her şeyi yaparlar. Size yapılanı fark edemeyecek kadar kendinize güveniniz sarsılmıştır bir kere, hayatınıza aldığınız bu zehirli yılanın size nasıl davrandığını göremiyor bile olabilirsiniz.
Zehirli insanlar etrafındaki herkes için acıya ve karmaşaya neden olur. Bu size verdikleri zehir ruhunuzu, beyninizi ve kalbinizi öldürür. Ve en acı tarafı da, bunlar olurken, kendi değerimizin farkında olmadığımız için sürekli kendimizi suçlama eğilimi gösteririz.
Bu insanlar her yerde, bir yerde okumuştum insanların %50'si zehirliymiş, belki de doğrudur, çoğu insanın çok da arkadaş canlısı olmadığını biliyoruz zaten.
Kurarım evet, onlarda insan dipten yümsepe çıkma hakları olduğunu düşünüyorum, oldu ki kurtadımda bana yükseldikten sonra tekme atıp terketti , olsun brn yine bir kişiyi hayata bağladım diye kendim mutlu olur kendimle gurur duyarım👍🏻
Yalnız kalmaktan korkan birisi değilim. O yüzden arkadaş kişisi bana uyuyursa arkadaş olurum, uymuyorsa kendimi arkadaş olmak zorunda hissetmem. O yüzden toksik insanlar benden uzak dursun.