Toksik değilim, sadece netim. İşine gelmeyen toksik deyip ağlıyo genelde, kendi sorunları 😅 Ne yaparsam yapiyim ille birinin hikayesindeki kötü karakter olucam yapicak bişi yok herkesi memnun edemem ama nezaketimden yine de vazgeçmem. 👉🏼👈🏼
Kızlar neden toksik olur diye sorulsaydi keske soru.. bi erkege kadin durduk yere ne sitem eder nede dirdir edip kafasina konar bu erkegin davranisindandir.. simdi söyle düsünün haber bekliyosunuz adamdan nerede oldugu belli degil gidip isi hallettikten sonra size sunu bunu yaptim diyor.. sizin beklediginiz nedir? Hayatim müsait oldugumda dönecem sana beni merak etme olur mu surada olacagim :))) bunu yapmak hic zor degil benim Bile yazmam buraya 2 dakikami aldi
Hayır değilim ama toksik davranan insanları da tahammül edemiyorum net ve gerçekçi insan istiyorum Bir gün iyi davranıp ertesi gün kötü davranan insanlara tahammülüm olmuyor belirsizlik sevmiyorum
Herkes zaman zaman toksikleşebiliyor, önemli olan bunun farkına varıp düzeltmeye çalışman 🧠✨ Gün içinde öfkeli, alaycı ya da kırıcı olduğumu fark edersem durup kendime “neden böyle tepki verdim” diye sorarım. Eğer savunmaya geçmek yerine sorumluluk alabiliyorsan, zaten en tehlikeli toksiklikten uzaksın 😌💬
Hayır. Ama herkes gibi tetiklendiğimde zorlayıcı olabiliyorum. Toksiklik bilinçsizce zarar vermektir, fark edip durabiliyorsan o toksik değil insanidir.