Toksik insan, çevresindekilerin ruhsal sağlığını olumsuz etkileyen, manipülatif, kırıcı ya da yıpratıcı davranışlar sergileyen kişidir.

Toksik insan, çevresindekilerin ruhsal sağlığını olumsuz etkileyen, manipülatif, kırıcı ya da yıpratıcı davranışlar sergileyen kişidir.

Hayır anlaşamıyorum, kimse anlaşamaz çünkü kurdukları ilişkilerde yaptıkları hataları bilmelerine rağmen kabul etmeyen ve bu hataları sürekli birilerini suçlayarak ört pas etmeleri kendilerini her şeye rağmen suçsuz, günahsız ilan etmeleri çok basitçe ve saygısızca. Böyle insanlar genelde çevresine zarar vermekten başka hiçbir şeye yaramazlar, kendi hatalarını görseler bile günah keçisi aramaktan vazgeçmeyişleri, onları girdiği her ortamı da kendiyle beraber toksikleştireceğini gösterir.
Toksit olduğunu farkettiğim her insandan uzaklaşıyorum, bana psikolojikmen veya mental olarak zarar verecek hiçbir şeye, hiçbir insana ve hiçbir duyguya hayatımda yer yok.
Toksik insanlarla anlaşabilmek gerçekten zor benim için. Çünkü ben enerjisi düşük, sürekli negatif düşünen, şükretmeyi bilmeyen insanlarla aynı ortamda bulununca içten içe geriliyorum. Hayatta herkesin derdi olur, herkesin zorlukları vardır, bunu çok iyi anlarım, dinlerim de, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama sürekli şikayet eden, her şeyde bir sorun bulan insanlardan uzak durmayı tercih ederim. Benim için önemli olan huzur, samimiyet ve pozitif enerji. Birlikte vakit geçirdiğim insanların da en azından çabasını görmek isterim; yoksa ben tek başıma iyi enerjiyi korumaya çalışırken karşı taraf sürekli olumsuzluk yayıyorsa o ortam bana iyi gelmez. Kısacası toksik insanlarla anlaşmaya çalışmam, çünkü kendi ruh halimi, huzurumu onlara feda etmek istemem.
Ben toksik insanlarla pek anlaşamıyorum. Çünkü ben artık ruh huzurumu korumayı, enerjimi boşa harcamamayı öğrendim. Birinin sürekli negatifliğiyle, manipülasyonuyla ya da bitmeyen drama hâlleriyle uğraşmak beni inanılmaz yoruyor. Eskiden anlamaya, düzeltmeye, hatta kurtarmaya çalışırdım ama şimdi biliyorum ki bazı insanlar değişmek istemiyor. Ben iyi niyetimi yanlış yerlere harcamak yerine, beni iyi hissettiren insanlarla bir arada olmayı tercih ediyorum. Artık kimseye “hak ettiğinden fazla yer” vermiyorum. Sessizce uzaklaşmak en güzel savunma bazen.
Anlaşamam ve heee höö der geçerim. Onlara laf anlatmaya uğraşmam olmayan kapasiteyi zorlamaya gerek yok. Genelde manipülatif insanlar oldukları için benim sessizliğimiz sağlık olarak alırlar ama ben onları bilirim. Onların beni anlaması çok önemli değil. Mecburen bir araya geliniyor ve en az paylaşım içinde bulunmak iyidir. Bu tarz insanlar kişilerin ağzından laf alma egiliminde olurlar..
Cevap
20Cevap
Toksit insanları mesafe koyuyorum, anlaşamamak değil yani.
Aman yok bana uzak Allah'a yakın olsun toksik insanlar...😀
Anlaşamam ki uzak duruyorum
Yiok, genelde pıçaklayıp geçiyorum
Ben herkesle iyi anlaşırım gadası
Onlara hep parazit muamelesi yapınız. Var gücünüzle uzak durmak için gücünüzü arttırınız. Onlar “yok” a mahkum bırakılmalıdırlar. Bırakınız göze gözükmek için ellerinden geleni yapsınlar. Ahmakça boş umutlarına, gerçek olmayan zannetmelerine bomboş tutunsunlar
İnsanlara tahammülüm o kadar sınırlı ki... Duyunca ruhum daralıyor def ederim hemen hdkfl ya da ben tavrımı koyarım bana yapamaz
Hayır sabır gösteririm arkadaşlık hatrına affederim ama olmayınca olmuyor o bağı kesmek lazım. Her iki taraf içinde olması gereken budur Manüpülatör insanları hayatınızdan çıkarın.
Kısmen, Öyle bir insanla aynı evi paylaşıyoruz ablamla sdff
Bahtsızlık böyle bir şey sdfff
Hayat enerjimi çekip sömürmesine izin vermem uğraşamam öyle tiplerle
Neden anlaşma sağlıyım ki önce kendisiyle anlaşsın.🤣
Kendini gerçeklere ikna edemeyenler karşısındakini yalana ikna etmekle uğraşır.(manipüle)
Anlaşamıyorum ama çevremden de eksik olmuyorlar istenmeyen ot gibi.
Anlaşırım yorar belki ama mesafeli duruşla halledilebilir diye düşünüyorum
Hayır ya şiddet yok 😃
anlaşılır mı be, katlanırsın anca! mecburiyettir yani!
Anlaşmaya çalışan insanda zaten bir sorun vardır
Hayır ama bende onlarla dalga geçiyorum çünkü iç sıkıntılsrı oldukaleı için hırslarını başkalarındna çıkarmaya çalışıuorkar ama bende onlara aynı şekidşe muamele ediyorum
Aslında herkesle anlaşabilmenin bir sırrı var. " İletişimi abartma ama samimiyetten de yoksun kalma" sır bu
Anlaşmamı gerektirecek kadar bu tip insanların yakınımda bulundurmamayı tercih ediyorum.. ne kadar uzak o kadar iyi
Ben kuduz köpekle bile anlaşabilen bir insanım, o yüzden benimle anlaşamayan problemi kendinde arasın
Anlaşmıyorum, orta bir yol dahi bulmuyorum hatta onların beni sevmemeleri beni huzurlu hissettiriyor ben de onları hiç yoklar sayıyorum.
Ruh sağlığı önemli. Galiba ilaç kullanmalıyım. Hayır anlaşamam
Kesinlikle hayır. Bu normalleştirilmemelidir , normal de kabul edilmemelidir.
Hep gülümsüyorum onlara, belki mi olur belki bı gün enerjileri yükselir , topluma kazandırırız 💁🏻
Gülümsemek , somurtmaktan çok daha kolay ya. Sinir sinir nereye kadar 🤦🏻
Öyle öyle, sabır her zaman işe yarar
Hayır anlaşamıyorum. Genellikle öyle insanlardan uzak duruyorum.
Eski sevgilimden bahsediyorsun sevmiyorum anlaşamıyoruz
Toksik olabilme ihtimalim var herkesle anlaşamıyorum. Herkesle anlayabilen insanlar korkutucu gelir.
Herkesle *anlaşabilen
Hayır ya mecbur kalmadıkça anlaşamam muhtemelen 😄
Empati yapayım diyorum hayır yok kafasını anlayamıyorum
Hayır böyle insanlarla hiç bişekilde muhattap olunmamalı. Dvar hayatımda böyle iki kişi ilgi manyaşı ilginç insanlar. Hep negatif enerjideler ve senide içine çekiyor. Ve pasif agresif olurlar maalesef bu da en iğrenç yönleri
Hayır kim anlaşır ki onlarla
Anlaşamıyorum hiç hem de
Ben genel olarak insanlarla anlaşamıyorum
Ben de öyleyim toksik toksik geçiniyoruz😌
Evet maalesef
Hayatımda toksik olmayan insan sayısı, toksik olandan fazla. En toksik olanlar ise en yakınlarım maalesef…. atsan atılmaz, satsan satılmaz…. hal böyle olunca anlaşmaktan başka çare var mı? Varsa söyle çünkü ben bulamadım
İstersem anlaşırım ama ne gerek var
Benden uzak olsunlar
Uyuşmadığım insanlarla yapamıyorum
Hayır uzak dursunlar benden
Anlaşmam mümkün değil.
Hayır, anlaşamıyorum.
toksit ne slxmsğslsş
biliyorum zaten toksik onun doğru "türkçe" kullanımı olduğu için gülmüştüm. toksiT deyince nebiliyiö komik geldi
Bana nasıl gelinirse öyleyim
Toksik insanlardan uzak duruyorum.
Özenle uzak duruyorum
Elbette. Laflarımla yerim hatta onları 😂
Ay hayır bütün ruhumu emiyorlar
Hiç anlaşamam selam bile vermem
Öyleleriyle işim olmaz
Asla.. Ömrümü yerler be
Anlaşamam. Uzak duruyorum
Hayır anlaşamam hiç
Ben anlaşıyorum bir şekilde.
Hayır maalesef