Önceden kimsenin desteğini falan görmedim ben. Yaşadıklarım bazen o kadar acı oldu ki, kimseye tek kelime etmeden altından kendim kalktım. Birçok şeyi kendi kendime başardım aştım.
Ama şimdi hayatımda o kadar insanın gereksiz olduğunu anladıktan sonra sayılı insanlarla yola devam ediyorum. Onlar da sağolsun bir sorunum olduğum da anlatırım, dinlerler. Akıllarının yettiğince akıl verirler. Destekler yani.
Genel olarak desteğe ihtiyacım olmaz, kendi kendimi eğitme özelliğine sahibim. Daha çok arkadaşlarıma gerek özel gerekse hassas konular da tüm çabalarımla destek olmayı onları tamamlanmasını severim. Herkesin değerli hissetmeye hakkı vardır, çünkü her kalp değerlidir.
Destek oluyor gibi görünüp köstek oldular. Bunun ne onlar farkındaydı ne de ben farkındaydım. Bu farkındalığa geçte olsa ulaşabilmek iyi oldu. En azından faydalı şeyleri alabiliyorum ve olumsuzlukları daha rahat bertaraf edebiliyorum.
Sürekli açık arama derdine düşüyorlar. Nerede sıçıp batırırsan işte o zaman sanki sana destek veriyormuş gibi gözüküyorlar. Aynı reklam politikası gibi ,önce kirlet sonra temizle. Kirlenmek güzeldir değil mi..
Destek olan kişiler illa bir menffat peşinde olurlar desteği yaptıktan sonra çok da güzel köstek olmayı beceriler yani uzun lafın kısası insan oğluna güvenme çiğ süt emmiş varlıklar sağı solu belli olmaz