Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yok yaa hep kuyuya düşen oldum. Her defasında da o kadar sağlam düştüm ki ayağa kalkmam o kadar zor oldu. Hiç bir zaman arkadan iten olmadım. Kimseye o berbat hayal kırıklığını yaşatmadım. Çünkü her zaman dik etmişimdir buna. Ben dikkat ettikçe o kadar da başıma geldi. Allah büyük diyorum. Ben şimdi o kuyuda çıktım. Sıra onlarda. Ben onları itmiycem kendi iplerini kendileri bırakıp o kuyuya düşecekler.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Kuyuya düşmedim şükür 😄 düşürdüğünü sananlar oldu en fazla.. Kimseyi kuyuya düşürmek gibi bir derdim yok ama kuyumu kazanları itmek boynumun borcu haliyle.. Keyifli geceler..
düşmedim de itmedim de ben kimseyi arkasından vurmam vuracağım kişinin gözünün içine bakarım, ihanet benim kitabımda yazmaz, düşme kısmına gelirsek te beni düşürecek kimseyi yakınıma yanaştırmam, kimseye o fırsatı vermem.
Hiç bir zaman iten olmadım. Aksine düşen kimi gördüysem elimiz uzattım, çekip çıkardım. Ama kimi çıkardıysam beni kuyuya itmeye çalıştı. İzin vermeyince de kötü insan ilan edildim. Bu yüzden hiç arkadaşım yok artık olmasını da istemiyorum zaten. 10 tane iyilik yap görmezler, bir tane hata yap günah keçisi ilan ederler. İnsanlığın felsefesi budur.
Kuyuya düşe düşe öğreniyoruz yeniden kalkıp düşmemeyi kimlerin nasıl iteceğinide bu şekilde az çok biliyoruz ama hiç iten taraf ben olmadım vicdanlı bir insanım