Sorumla pek uydu bu şarkı iyi dinlemeler...😀🥳☕️🚬
İnsanlara daha çok dert mi oldunuz, yoksa derman mı?
Sorumla pek uydu bu şarkı iyi dinlemeler...😀🥳☕️🚬
Selâmlar!
İnsanlara daha çok dert mi yoksa derman mı oldunuz...😀✔️

#Acid_Qeenn...🌺
Her zaman derman oldum, değerim bilindi mi hayır tabi ki de bilinmedi ben buyum işte insanları mutlu ederim değer veririm ilgilenirim kim değersiz 🤷♂️ tabi ki ben
Her insan da değersiz görmüyor değerli görenler de bulunuyor tüm tanıdığım insanlar beni değersiz görüyor diye bir şey yok yani 😊
Sanırım derman oldum. Sıkıntıda olan birine çözüm olabilmek aslında bana mutluluk veriyor. Kimseyede zaten banane benim derdim bana yeter demedim. Zor zamanlar geçirdiğim süreçlerde ise kimsede yanımda yoktu oda ayrı bir durum. Karşılık bekleyeyerek yapmadığım için çokda sorun etmiyorum. İnsan işte deyip geçiyorum.
Ben insanlara dert oluyorum genelde. çünkü bir özelliğim yok yani zengin değilim ya da aşırı yetenekli birisi de değilim. iyi biriyim sadece.. dertlerini dinlerim yanlarında olurum ve her zaman desteklerim ama yeterli gelmiyor bu insanlar için veya günümüzde yetmiyor.
boş ver be kalk sigara iç.😀
Teşekkür ederim abla bende öyle yapacaktım :D hatta içelim
İyi ozmn ben şu an zaten içiyordum sende yak hemen.😀
Yakıyorum hemen :D afiyet olsun bize 🚬
Taam burnundan gelsin.😀
İyi bir şey mi kötü bir şey mi dedin abla :D 🌺
Duman diyorum burnundan gelsin.😀
Gelsin tabi :D 🌺🥳
Fazla rol büyütüyor insanoğlu 😀 ne dert olabilirsiniz ne de derman...
derman yaradandan gelir dert de o nedenle boş boş derman oldum demesin kimse :)) en fazla keyif verebiliriz, borç verebiliriz hadi zevk de verelim hepsi bu kadar 😀
Hiç böyle bi cvp beklemiyodum senden.😀
Vay bee bu ne olgunluk yiğidim ajamskskskskskdldldldld
@Barbiemiyimneyim içine olgunluk kaçmış bunun al götür bunu.😀
Kafasına bişey düşmüştür normal değil aakskskskdldlflf
@Barbiemiyimneyim taş atmıştım ondan herhalde 😀
@Acid_qeenncid_qeenn biliyorum böyle bir beklemediğini ne olduysa o çemenden sonra oldu 😀
Yaza kalasıca😀
Ben bu dili bilmiyorum, yaza kalasıca ne demek mesela? Yaza kadar gitsin göze görünmesin mi demek 😀
Cevap
27Cevap
Çalışkan azimli oluşum dert sevdiklerime derman ilaccc😀
Sevmeyenlere herşeyimiz dert😀
Genellikle kim ne hak ederse o oluyorum. Dert bende derman bende
Genelde hep derman olduğumu düşünüyorum gadası
Bu arada Ankara 'ya geliyorum önerebilceğin güzel yemek yerleri var mı
Dert olduğum da oluyor, derman olduğumda. Karşımdaki insanın bana gelişine bağlı.
Dert olduklarım derman oluşumu hak etmediler. O yüzden onlara dert olmayı da kendime dert edinmedim. Dermanlarını yalan dolanda aradılar ama o da bende yoktu. Öyle olunca da çöplüklerde derman bulmaya devam ediyorlar. Çöpleri bol olsun.
Kalbi kırık bir adam veya kalbi kırık bir kadın asla dertsiz değildir Örnek verecek olursak kırılan bir bardaktan su içmeye çalışmak kolay mıdır değildir dertli insan her zaman az çok hüzün ve Üzüntü sıkıntı yaratır karşıdaki Kişiye
Derman oldukça ihtiyaç duyulunca Alo yapılan taraf olduk 40 gün taşıdık 1 gün indirdik gozden çıkarılan ilk insanlar olduk belki biz insanlık yaptık kazandık ama kendimizi değersizleştirdik ama Tecrübe işte hayattan gelen kazıkların bileşkesi
Kendim hariç herkesin derdine derman olurum klasik terazi işte.
Terazilere ölüm😀
Sendemi terazi burcusun vaybe güzel tesadüf 😂
Hıhı ondan😀
Ben derman oldum, olmaya çalıştım ama onlar bana hep dert oldu ve nankör oldular o yüzden bundan sonra kimseye derman olma gibi bir düşüncem yok açıkçası
Eskiden derman oluyordum , dert olduklarimda olmadı değil tabi... Ama şimdi hiç bir şey olmuyorum. Kendim ve kendime kurduğum dünyamda sınırlı sayıda aldığım bir kaç insanla mutlu mesudum
Herkese derman oluruz. Bizim derman olduğumuz insan bize dert olmaya kalkarsa ona da ızdırap oluruz.
Genelde yapabileceğim bir şey se dostlarımın her derdine her işene koşarım. Sadece kendi dertlerimi paylaşmam. Çareyide kendim ararım
Genelde derman olurum ama bazılarının son zamanlarda içine bayağ dert olduğumuz kesin
Öyle insanlarla bir derdim yok derman olmuşumdur herhalde
Herkese derman oluyoruz, kendi derdimize bir şey bulamıyoruz
Dert olduklarımizda olmuş onu görüyoruz zaman zaman derman olmayı severiz kîymet bilene
Ben hiç bir şeyleri olmadım ya... vala dümdüz durdum.. yaşasın düzlük ksjss
Kimseye değmeden yaşıyorum gerçekten varsa bir sorun derman olmadan yanayız.
Önce sal@k yerine koydular sonra kapağı yediler işte 😂
Bundan sonra dert oluyorum valla çok iyi yapıyorum ohhh
Derman olmaya çalışıyorum umarım işe yaramıştır
Dermann ama onlar için aynı şeyi diyemiyecem ellerinden gelse zehirliyecekler beni.
Görsele katılıyorum. Tercih bizim değil aslında herkes ederini kendi belirliyor.
Derman olduk 😌 bencil olsaydık belki dert olurduk ya neyse
Derman olmuşumdur inşaallah.
Bilmem onlara sormak lazım
Dert olmadığım kesin . Dertleri ben olmuyum yeter.
Bazen hiçbiriey olmamışım gibi geliyor
Daha çok derman olmuşumdur
Derman olmuşumdur..
Kimine dert kimine derman.
Her ikisi de..
Kabuk tutan yaralarını kaşıyan oldum hep
Bazen dert oluyorum
Derman olduğum kadar dert oldular
Kendimden başka herkese faydam olmuştur
Genelde derman oldum
Dert oldum.
%75 ine derman