Kimi insan azimle hedefe kitlenir ne olursa olsun hedefe ulaşır. Kimisi de ayağına takılan her taşla birlikte yolundan vazgeçer. Sen hangisisin? Yorulduğunda dinlenmeyi mi tercih edersin pes etmeyi mi?
Yorulduğunda dinlenmeyi mi tercih edersin pes etmeyi mi?
Bu ülkede kadınların çoğu (%90) erkeği KÖPEK olarak görüyorlar ve durup dururken ayağımıza gelecek diye bekliyorlar KAFAYI YEMİŞLER , BEYİNLERİ YANMIŞ ! (ilk tanışmadan bahsediyorum, gerçi artık yüzyüze tanışabilecek kadar insan olanlar değil telefonla tek tıkla iş bitireceğini sanan 2ayaklı hayvanlar zamanında yaşıyoruz ama neyse..) Bu ülkede erkeklere KATİL TACİZCİ ve SAPIK diyorlar sabahtan akşam akadar TVlerde. Böyle bir ortamda "düzgün" hiçbir erkek tanışmak için çabası olmayana bakmayan ilgilenmeyene , kime baktığı belli olmasın diye gözlük takıp gezen soytarılara , kimseyi duymak istemediği için kulaklık takıp gezen MALLARa kimse zorla gitmez zorla tanışmaz.. enazından aklı + beyni olan "düzgün" hiçbir erkek bunu yapmaz. Kimse istenmediği yere ZORLA gitmez ! Yalan dolan uydurma senaryo pisslik yerli dizilerdesürekli bunun tersi gösteriliyor ! erkekler ZORLA kadınların peşinden koşuyor vs vs bu -1- YALAN ! gerçek hayatta bunu yapanlar POLİSLİK olurlar ve başına kötü olaylar gelir özellikle bu zamanda. Bu nedenle yukarıda belirttiğim gibi Naz yapıyorum diye ilkokul çocuğu gibi kaçıp vaktini boşa harcayan MALLAR , ben kaçacağım erkek kovalasın ve TVlerde söylendiği gibi SAPIK durumuna düşsün diye bekleyen beeyyinsizler sadece ve sadece gerçekten SAPIK PİSSLİK BOZUK ve KÖTÜ insanlarla tnaışabilirler ! Aşk sevgi pizza değildir , pizzayı bile sen sipariş ediyorsun ama Türk kadınları anlamamakta ısrar edip beyin yakan düşünceler içindeler ! KEndi sipariş etmedikleri pizza aşk sevgi durup dururken ayağına gelecek diye bekliyorlar.. aklım almıyor gerçekten çoğuu beyyinsizz böyle düşünüyor diye görüyorum. Bakmak YOK ilgilenmek YOK? hiçbir çaba YOK? ama erkek zorla ayağına gelecek seni seviyorum diyecek ? bunu sadece "alfa" denilen SAPIKLAR İTTLER yapıyorlar çünkü bunu her kadına yapıyorlar ve skor için yapıyorlar ! dertleri sevmek değil sayı yapmak.. utanmaları sıkılmaları YOK istenmedikleri yere bile zorla gidip birşeyler çıkartmaya çalışıyorlar aynı boktan pisslik yalan dolan yerli dizilerdeki UYDURMA SENARYO YALAN karakterler gibi. Bu yüzden kadınlar sürekli aldatılıyor kandırılıyor ve terkediliyor + sonrada: "adam gibi adam YOK , erkeklerin hepsi AYNI" vs vs vs zırvalayıp boş boş konuşuyorlar. Kendileri düzgün kadın değiller ve düzgün kadın nedir kimdir onu bile bilmiyorlar. Aşkta sevgide hazıra konmaya alışmışlar ve bu mantıkla aşk sevgi önüne hazır yemek gibi pizza gibi gelsdin diye bekliyorlar ! bunlar insan değiller.. ve bu rahatlığı nereden alıyorlar bilemiyorum ama oturup bekleyene aşkta hazıra konmaya kalkana sadece sapıklar zorla gelip tanışırlar.. bu açık ve NET %90 erkek arkadaşlarım böyleler.. böyle olmayan %10 arkadaşlarımda tarif ettiğim gibi PİİÇÇ takılan yüzsüzce her kadını götürmeye çalışan sevmeyen aldatan terkeden insanlar ve Türk kadını nedense ô %10'u hakediyor.. çünkü aşkta sevgide hazırana konmayı karakter edinmiş , kendisi ZOR kadını oynayıp KOLAY erkekleri sevmeyi seçen boş karaktersiz ucuz insanlar.. Konuyu ilk defa tanışmak olarak aldım.. birini görüp tanışmayıp kaçan beni kovalayacak diye düşünen , karşısındaki hoşlandığı erkeği daha tanımadan tanışmadan görmezden gelen naz yapan bir kadın -100 kaybederek başlamaktadır artık hayata buzamanda.. bu bir ilkokul çocuğu mantığı.. yabancılar böyle insanlar değiller duygularını saklamıyorlar ve seviyorsa AÇIK NET oluyorlar ! bakıyor ilgileniyor konuşuyor ve sonuç alıp beraber mutlu güzel vakit geçiriyor ama Türk kadını kaçınca çooooook önemli ve değer bir insan olacağını sanıp abuk sabuk ilkokul çocuğu mantığında hareketler yapıp daha baştan "düzgün" 1 erkeği kendisinden soğutup ayarlarını bozuyor bıktırıyor nefret ettiriyor. Benim görüşüm = ilk tanışmada yorulma diye bir şey yoktur ! kaçan kovalanMAZ = o 1 beyyinnsizdir acilen erkek ondan kaçmalı ve kurtulmalı başka düzgün iletişim kurmayı bilen insan gibi konuşmayı tanışmayı bilen bir kadını bulmalıdır. Bir erkek böyle arızalı yamuk sorunlu bir kadınla tanışsa bile sonradan asla mutlu olamaz çünkü o kadın kaafayı yemiş akkııl hastası biridir.. erkeğin hayatını mahveder. >>> Buzamanda bir kadın karşısındaki erkeği ilk tanışmada ya da sonrasında ilişkilerde sebepsiz? çok yoruyorsa BİTER. Bunu çabalaması falan filan YOK , artık erkekler arızalı sorunlu uzlaşmayan sorun çıkartan hiçbir kadınla uğraşmak istemiyorlar. NET
herkesin sadece dünyayı kendi etrafında dönüyormuş gibi saçma sapan tavırlarından, hayatın bana yüklediği ağırlıklardan Bazen pes etme durumunda kalıyorum ama şunuda düşünüyorum eğer sonunda birşeyler görüceksem sonuna kadar mücadele gösteriyorum
Bazen yeterince ileri sıçrayabilmek için bir iki adım geri atmak gerekir. Daha da iyisini göstermek için güç depolanmalı 💪 Siyahi ve isyankar şarkıcı Gloria Gainer’ın da dediği gibi. I Will Survive…
O şimdi kimseye güvenmiyor bıraktı oluruna direnmiyor 👌 bu şarkıdaki gibi oluruna bırakırım olmayacağı varsa olmaz, boşa kürek çekmek akılsızlıktır. Ama eğer olma ihtimali varsa dinlenenlere de hak veririm tabii ki..
İşin başında tökezlersem bırakırım. Bilirim ki devamı sıkıntı vericek. Bi yere kadar ilerlemişsem asla vazgeçmem. Sonuna kadar devam. Bu seferde bilirim ki bırakırsam tüm emeğim heba olacak. Dinlenmeye gelince değil arada dinlenmek ne gerekiyorsa yaparım hedefim için.
Dinlenirsem devam edip tekrar yorulacağım, ama pes edersem harika, tekrar uğraşmaya gerek yok, birisi benim yerime halleder, eğer halledecek birisi yoksa zaten tek başına hayatın mücadelenin pek bir anlamı kalmıyor.