Selâmlar!!
Yorulduğunuzu hissettiğinizde dinlenmeyi mi seçersiniz, bırakmayı mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Yorulduğunuzu hissettiğinizde dinlenmeyi mi seçersiniz, bırakmayı mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Biz insanız. Ve insan doğası gereği bazı durumlarda kendini yorgun ve bitap hisseder. Bu gerek mental gerek iş temposu olsun kendine dinlenmek için zaman tanımalı. Beyin filtresini temizlemeli çünkü insan yoruldukça yanlış kararlar verebilir hatta bilmeden kendine dahi zarar verebilir. Gereken zamanı doldurduktan sonra temiz ve berrak bir kafa ile mücadeleye devam edilmelidir. Yeter ki geç olsun güç olmasın.
Genel olarak bu konuya göre değişiyor yani neden yoruldum ya da neyden yoruldum? bunları kendime soruyorum ilk önce. eğer genel olarak hayattan bıktıysam ya da yorulduysam öncelikle dinlenmeyi deniyorum. eğer geri dönemeyecek kadar yorulduysam artık o zaman bırakıyorum. ayni benim için bırakmak aslında en son vereceğim karar oluyor ki o zaman da zaten başka bir çıkış göremiyorum. ama bunun dışında ne yapıyorsam önce ara verir ve toparlanmayı denerdim.
Bırakmayı tercih etmem, yorulduysam dinlenirim ardından sonuna kadar devam ederim.
Çünkü bırakıldığı zaman devam ettiği gibi insanın bir hevesi kalmıyor enerjisi de kalmıyor. Ancak dinlendiğinde devam etmesi gereken enerjisi de içinde duruyor aslında. O yüzden yorulduğumu hissetsem bile dinlenirim sonra yoluma bakar devam ederim.
Birini dinlemek için yorulmama gerek yok.
Güzel konusuyorsa , akiciysa neden olmasın.
Dinlemeyi severim.
İçten konuşanı anlarım, yalan soyluyorsa belli eder.
Benden kaçmaz.
Eeee şu meslekte kaç insan tanıdım analiz ettim o kadar farkım olsun yani.
Cevap
28Cevap
Dinleniyorum ve sonra dönüşüm muhteşem oluyor.
Maalesef bu hayatta Bırakmak gibi bir lüksümüz yok yorulduğumuz zaman dinlenip yola devam etmek gerekiyor
Uyumaya giderim. Nedense uyku her şeyin ilacı gibi geliyor. Yorulsam da bırakmam kolay kolay ¢
İyi ki uyumak diye bişi var..
Kesinlikle o da bazen ölümün fragmanı gibi gelmiyor değil tabi
Önce bırakıp sonra üzerine dinlenmeyi tercih ederim
Direniş yürek ister mücade etmek azim , otur bir kenara al cayını kahveni yak sigaranı teraziye koy tart, kendine sor mücadele etmek mi vaz geçmek mi zaten vaz geçmek en kolayı önemli olan mücadele edebilmek yorulduk mu dinlenecegiz ... 🥂
Konuya göre değişiyor.. Bıraktığım da oluyor vazgeçtiğim de ara verdiğim de..
Biraz mola güç veriyor. Deniz kenarına gidip denizi koklamak, dalgaların sesini dinlemek ve o denizi hiçbir şey düşünmeden seyretmek çok iyi geliyor mesela.
Ben dinleniyorum o ara başka şeylerle uğraşıyorum. Zaten bu kadar çok çeşitli hobilerimin olması bundandır
Her ne kadar bırakmak istesek de hiçbir şey bizi bırakmıyor. Sonu gelen bir şey yok ki hayatta. Dinlenip devam etmeli bir şekilde.
dinlenip devam ediyorum, hayat bırakmaya gelmez bıraktığın an yok olmak ile başbaşasın 3 dip 4 yukar
Yorulduğunda bitmiştir zaten hevesler istekler bırakmayı bıraktıktan sonra da dinlenmeyi tercih ederdim
İnzivaya çekilip bir süre uzaklaşmayı seçiyorum.
Bırakmak isteyip de dinlenemeden devam ediyoruz bir şekilde…😏
Güç kazanmak ve moral depolamak için dinlenmeyi tercih ederim
Yeri gelir dinlenir.
Yeri gelir bırakırsınız
Şu anda öyle bi durymdayim ölmeyi o kadar çok istiyorum ki
Merhaba. Bırakmayı pek sevmiyorum. Dinlenmek güzel 🙂
Niye Muhammed Ali 'nin fotoğrafını koymadın? Dinlenirim ben de
Dinlenirim sadece, bırakmam.
Bırakınca düşeceğim hissi ağır basıyor.
Bayağı bir dinlenmeye ihtiyacım var çok uzun bir süre
Bazıları için dinlenebilecek en ideal yer toprağın altı
Ben çoğu zaman kolay pes etmem ama annem olmuyorsa bırak der.
Dinlenirim, kolay bırakmam 😉
Dinlenirim
Dinlenmeyi bırakmak kolaycılık olur.
Ne bırakıyorum ne dinleniyorum. Ölene kadar devam
Motoruma biner gazlarım hiç bişeyciğim kalmaz
Bırakmak tercihim
Dinleniyorum eğer mükafat iyise
Dinlenmeyi seçerim.
bazen dinleniyorum bazen de bırakmayı deniyorum
Pes etmek yok küçük bir mola yeterli
Ne olduğunu göre değişir fakat dinlenirim…
Dinlenmeyi 😊
Vazgeçmem
Akışına bırakırım..
Dinlenmek.
Bırakmak
Herşeyi bırakırım.
Dinlenmeyi
Bırakıyorum
bırakmayı tercih ederim
Dinlenmeyi tabiki
Bırakmayı secmişimdir hep
Bırakıyorum