Merhaba Aslında şu aralar çok popüler olan "Tinder Avcısı" belgeselini izlerken aklıma geldi soru. Çok güvendiğiniz ama size inanılmaz şeyler yaşatmış biriyle tanıştığınız uygulama o saatten sonra biter mi sizin için?
Bir uygulama üzerinden tanıştığınız kişi tarafından dolandırılsanız, uygulamayı yeniden kullanmaya devam edebilir misiniz?
Uygulama üzerinden dolandırılmak ya da dolandırmak gibi bir durumun ucundan kenarından dahi geçmem.. Kimseyi o kadar hayatımın içerisine almam ben.. Riske edemem.. Herkesin kendi hayatında riske atamayacağı şeyler olmalı.. Ne bana o denli güvensin kimse ne de ben o denli kaptırırım kendimi.. Uygulama üzerinden biri bana böyle bir şey yaşattı diye uygulamaya küsmem hayır.. O kişinin şahsiyetsizliğidir.. Keyifli günler..
Belgeseli izledim ve inanamadım. Bu tür uygulamalarda tanışılan kişileri bir emniyetten sordurmak gerekir kimlik bilgisi alıp. Ben hiç kullanmadım ama başıma böyle bit şey gelse erkeğe tövbe ederim değil uygulama 🤣🤣🤣
Bonjour Uygulamalara güvenilmeyeceğini herkes bilir. Bu tarz bir şey başıma gelirse daha fazla dikkat ederim. Aynı şeyleri yaşamak istemem. Tabi uygulamayı kullanmak istiyorsam. Tamamen o anki ruh halime bağlı. ❤
Bu olay Allahtan TR'de olmadı var ya bizim aç kızlarımız kim bilir neler yapardı. burada bile para için kırk takla atanlar varken böyle bir konseptin içinde olduklarında neler olur düşünemedim :D
Ortada vahim olacak bir durum yok aslında olaylara bakış acılarımız farklı olabilir aynı olacak diye bir kaide yok olayı değerlendirme kısmı bende cok farklı çünkü gördüklerim duyduklarım konuya benzer. Bu yüzden tatlı eleştirini neyse ile geçiştirmeden önce neden diye sormanı beklerdim.
Dolandırılmadım ama ömrümü yiyen, aşkından tezgah önüne çöküp ağlamalı depresyona girdiğim adamla bu sitede tanıştım. Sonuç? Bu 3. Hesabım ve hala buradayım üstelik hesabım guru🥲 kesin devam ederdim ben o yüzden, öyle de bi değişiğim
İzledim ve ne kadar saçma olduğunu anladım ama maalesef inanmış insanlar gerçekten de var. İzlediğimde çok güldüm adam sürekli aynı şeyleri söylüyor ve inanıyorlar çok garip
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir uygulama üzerinden tanıştığınız kişi tarafından dolandırılsanız, uygulamayı yeniden kullanmaya devam edebilir misiniz?