Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Öncelikle tevetoğlunun kaçırdığı bir nokta var , Türk Ceza Kanunu sistemine göre birine ceza vermek için Kanunilik ilkesi geçerlidir , peki bu kanunilik ilkesi ne demektir. İşlenilen suçun , tck da tıpa tıp benzerinin olması ve uyuşması , kanunda olmayan bir suçtan dolayı kişiye ceza verilemeyeceği yönünde bir ilkedir.
Kanunda zararlı yazılım üretmek diye geçen bu suçun tanımı yapılmamıştır , zararlı yazılım kavramı içi boş bırakılmıştır. Oyunun işleyişine müdahele etmediği sürece bu yazılımları kullananların oyun içi ceza almaları fakat oyun dışındada 1-3 yıl arası hapis cezası almaları fikrimce çok ağırdır.
Sanal bir oyunda kendine menfaat elde etmek ( örneğin mmoprg oyunlarında oto ışınlanma , otomatik vurma , knight onlineda koxp ) isteyen kullanıcıya , verilmesi gereken ceza oyun içidir. Hileyi üretip satıp bundan gelir elde eden , oyunun düzenle işlemesine engel olanlara verilecek cezanın , kullanıcılara verilmesi bence isabetsizdir.
Avukat miyiz
@verbisdiablo sayiliriz
Wolf team hiç oynamadım ama gördüğüm kadarıyla oyunu oynayan herkes ya hile ya da birbirinin hesabını hackleyip içini boşaltma derdinde. Zaten oyunun firmasıda oyundan çok, para kazanma derdinde. Sanırsınız oyunun büyük çoğunluğu in game shop dan oluşuyor. Zaten rezalet bir oyun bir de gördüğüm kadarıyla ilköğretim lise tayfasının harçlıkları olduğu gibi bu paragöz oyun firması götürüyor.
Oyunda hile konusuna gelince yapmam, yapanıda sevmem. Türkiyedey se o çıkarılan kanunun sadece adı olur uygulamada göreceğimizi hiç sanmıyorum.
Wolfteam zaten hileden oynanmıyordu. Bizim clan hile yüzünden bıraktı o oyunu. Yoksa güzel oyun gayet. Temizleyebilirlerse ne âlâ. Ama 15 - 16 yaşında çocukları hapse atsalar ne olacak? Hapis değilde para cezası daha makûl olurdu.
Klanın adı ne? Benim BadBrothers Yarbay😅
@MyLifeBeLike Knighttan benim clan :D Oyunda yoktu başladık ama hileden dolayı bıraktık. Toplasan 1 Ay oynayamadım yani
Knight bende oynuyorum asasım😃
@MyLifeBeLike Priest :D Şimdi LoL oynuyorum. Hile olmayan olsa da çok etkilemeyen Tek oyun
ah eskiden priest ne pot kasıp satardık😂
Hilesiz oyun mu oynanır:( zaten herşeyi paraya bağlamışlar
Cevap
25Cevap
Oyle bisey olsa pvp serverlar, bot saticilari Şu an it gibi korkuyordu, kaldi ki hileciler, botcular Şu an oyun yoneticisi olmus durumda (knight oynayanlar bilir, koxperlar gm olmus nereye dava aciyorlar)
Katillerin, tecavüzcülerin, gerçek para dolandırıcılarının dışarı çıkabildiği hatta hapse dahi atılamadığı güzel yasamızı düşünürsek, eminim ki oyunda hile kullananları hapse atarlar, hiçbir şüphem yok. :))) güler misin ağlar mısın.
Kendim kodluyordum zamanında Wolfteam için, ama paylaşmıyordum internette. Ufak hilelerdi benim yaptığım zaten. :D
Artık oynamıyorum bu oyunu, normal olabilir tabii...
:) Emin ol Türkiye'de de işler bu yasa zaten.
Hile kullananları da ayrıca anlamıyorum o da ayrı konu.
Hileli oyunu anca single rpg oyunlar da kullanırım.
Takım şeklinde oynanan oyunlarda kullanmam zevki kalmıyor o zaman.
Asla çiğneyeceğim bir kural var hilesiz bir şey yapmam ne olursa olsun
Hile ile oyun mu oynanır yahu... elitepvpers diye bir site var o zaman orasıda kapansın :)
Valve şu CSGO için bir çözüm bulsada rahat oynasak insanı çıldırtıyorlar
Hileden de yapmaktan da nefret ederim... Hapis cezası az bile bunlara... Daha da beteri yapılmalı...
İyi olmuş 8 sene oynadım bu lanet oyunu. Hileler bıktırdı.
Vay iyiymiş :) ama benim oynadiğim oyunlarda hile kullanilmiyor
Hile satmıyorum hileli oynamıyorum çektiğimiz nakitlere yazık başka bir şey değil
Saçma... Bunun için firmalar şirket ile anlaşma yapıyor. Adamlar bedava açık bulmuş. kapat işte
oyun oynamıyorum birkaç senedir o yüzden umrumda değil..
Neden kendimizi ifşa edelim bu soruda sen ajan mısın
Android oyunlarda kullanırdım. Bilgisayarda kullanmam
İnşallah yürürlüğe girer bu da kurtuluruz şerefsizlerden
hile mile nekadar ayıp şeyler ya çohayıp
İyi olmuş. Oyu oynamıyorum
İyi olmuş da hile kullananları bulmak zor
Hiçbir fayda etmez. Dediydi dersiniz.
Suanda cok sevindim 😂
hile bana göre değil oyunda pek oynamam zaten
wolfteam oynamıyorunm.:D
İyi olmadı bu
on numara