Güncellemeler
+1 yıl
Ve hesaba girdiğim e posta da fake idi kendi e postam değildi sadece gerçek olarak telefon numaram var hesapta.
Öncelikle merhaba. Ben instagramda okulun ismiyle itiraf sayfası açtım ve gelen itirafları gönderi olarak paylaştım. Ama bunlar yazılı itiraf görsel değil. Ayrıca hesabım da gizliydi ve toplasan 30 kişi vardı. Herkesten tehditler yağdı en sonunda gerçekten bu hesap çalma etme konusunda iyi olan birileri yazdı ve herşeyini yayarım birde okulun disiplinine gidersin dedi. Ben bunun üzerine korktum ve hesabı sildim ama şöyle ki ; Ben telefon numaramı hesaptan silmedim yani silemedim öyle o kaldı ama hesabı sildim. Ve şimdi çok korkuyorum beni bulabilirler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İ. p sabit değilse statik. i. p kullanıyorsan sorun yok. Hatta o hesaba her girişte keşke DNS yi ayarlasaydin. Ama çok zor bulamazlar
Yazdığın hiçbirşeyi bilmiyorum ki
Ama teşekkürler
Aslında şöyle ki bir okulda ifşa grubu kuruyorsan ordakiler biliyor ki yapan ya okuldan bir ogremci ya da öğretmen. O yüzden bulurum sana şunu yaparım demesi kolay. Hadi sıkıyorsa gel deyip tehtid etseydin. Eglenirdin biraz
O tarz yazanlara cevap dahi vermedim ama iş ciddiye bindi gerçek tehditler gelince korktumm gelmeyene kadar cok eğlendim ama mxmxmxm herkes beni merak ediyodu
Degsikk bir fantezi olmuş desene. Kimbilir neler öğrenmişsindir
Evet evet sınıfa tüm ahali gelmiş kim açtı diye soruyolardı o derece
Kanks rahat ol kimse bir şey bulamaz ya
🤷♀️
Hiç bir şey olmaz bence rahat ol
bulamaz
sanmıyorum.
bilirim