gün içerisinde sürekli microsofttan tek kullanımlık kod maili alıyordum. oturum açma etkinliklerine girdiğimde böyle korkunç bir şeyle karşılaştım. konumlar farklı ama vpn kullanan biri de olabilir. yoksa ayrı ayrı dolandırıcılar mı deniyor sizce? bi aksiyon almalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birileri kurcalıyor gibi evet
bir şey yapabilir mi peki? şifrem tahmin edilebilir bir şifre değil ve hesap başka bir e-mail hesabıma bağlı. yani şifreden önce o hesaba gelen kodu girmek gerekiyor
yapamayacaktır, ama Microsoft tutar bir süre sonra güvenlik nedeniyle hesabı dondurduk falan der mi bilemiyorum, bazen yapıyorlar öyle şeyler, yine mağduriyete neden oluyor
ay yapmasın bu hesap benim elim ayağım
Microsoft'a sormak lazım, bu durumun önüne nasıl geçilebilir, aslında tek yolu var ama o da bu defa yine hesap sahibine sıkıntı yaratır; hesap ismini değiştirmek, örneğin sarahlee234@hotmail. com hesabını sarah. lee.158 yapmak
anladımmm o zaman da epostamı verdiğim tüm yerlerden değiştirmem gerekir değil mi? yani eposta ile giriş yapılan bir siteye arahlee234@ ile kaydolmuşsam sonra sarah. lee.158 olarak değiştirdiğimde siteye girebilir miyim?
Bilgileri güncellemek gerekir doğru, çok zahmetli
Evet öyle duruyor
bir şey yapabilir mi peki? şifrem tahmin edilebilir bir şifre değil ve hesap başka bir e-mail hesabıma bağlı. yani şifreden önce o hesaba gelen kodu girmek gerekiyor
Çift doğrulama açık mi
Maalesef
sizce bir kişi vpn kullanarak farklı konumlardan mı deniyor yoksa farklı farklı insanlar mı deniyor, cihaz bilgilerine baktığımda windowsi macos, android ve linux gibi farklı işletim sistemleri ile karşılaştım
Yüksek ihtimalle