Size bir insan tarifi yapiyim.
Düşünün ki biri var tam bir kırık gibi. Sürekli gülen sürekli anormal davranışları olan. Hiçbirşeyden umutsuz olmayan sürekli hallederiz kafasında olan biri. Herşeyle dalga geçen biri.
Ama böyle hiçbir şey bilmez bir serseri değil. Aksine çok şey bilen. Sürekli okuyan sanata, Spora, Bilime ve Teknolojiye Tutkusu olan biri.
Sınavları hep iyi geçen çok iyi okullarda okuyan ama hareketleri bakımından toplumun garip olarak nitelendirdiği insanlar.
Bu insan öyle biri ki Dünya yansa ''Etleri getirin'' Diyecek kadar vurdumduymaz. Gecenin bir vakti arabayı alıp dışarda müzikle coşacak kadar coşkulu biri. Dinlediği müzik türleri ise Klasik Müzik, Rock ve çoğunlukla Metal.
Tabi bunlar ufak detaylar. Esas bahsetmek istediğim şeylerden biri bu insanın anormal davranışları nedeniyle bir türlü sevilmemesi. Ama aslında kendisi tam olarak olması gereken biri.
İyi huylu. Asla sinirlenmeyen. Kimseye kızıp bağırmayan. Bir kriz anında umursamaz davranmasına rağmen bir şekilde o sorunu çözebilen. Soğukkanlı. İnsanlık için uğraşan biri.
Aslında tam olarak ideal insan tipi. Ama bakarsınız bu insanlar sevilmezler. Derler ki sonra onu sevmiyenler.''Çok iyi birisin ama iyi olmak yetmez.''Terkederler bu insanı. Bu kişi umursamaz tabi yoluna devam eder. Büyük hedefleri vardır.
O pek sorumlu biri değildir. Ama birşeyleri değiştirebilecek potansiyeli vardır. Söz konusu insan hayatı olunca yapması gerekeni bilir ve uygular. Ama sırf biraz sorumsuz ve kurallara bütünüyle uyan bir koyun olmadığı için sevilmez bu kişi.
Toplumun huzurunu bozduğunu söylerler ama söz konusu eğlenmek olunca bu insanı ararlar. Bir sorun olduğunda bu insanı ararlar ama birşeyler değişince bu insan günah keçisi olur.
Sonra bu kişi kimseyi kötülemeden ''herkesin kendi kararı'' der. Ama biryandan sürekli onu sevmeyecek insanları seçtiğinden tercihlerini sorgular.
Kendisinin iyi tercih yapamadığını , biryerlerde onu sevebilecek insanların olduğunu ama bulamadığı için basit insanlarla ömür tükettiğini düşünür.
Buna üzülür ama o hala umutludur. Çünkü bu hayata sıkıca bağlanmıştır. Teknoloji ve bilimin gelişmesiyle bu dünyayı biraz olsun değiştirebilecek olma umudu onu ayakta tutar. Karınca kadar bile olsa kötülüğü durdurabildiği sürece hala umut vardır onun için.
Hoşlantıyı, Aşkı dibine kadar yaşamayı sever. Belki tam anlamıyla bağlılık yoktur. Ama o birlikte olduğu insana sev.. ştikten sonra o... ospu diyip atmaz kenara. Anın tadını çıkartır sonrası olmaz sa da o kişiye saygı duyar.
Ama o insanlar kendisine o.. pu diyenlerin peşinden koşar.
Fazla uzun yazdım fakat içimden geçeni anlatmaya çalıştım.
Sizce bu insan sizin gözünüzde nasıl biri?
Düşünün ki biri var tam bir kırık gibi. Sürekli gülen sürekli anormal davranışları olan. Hiçbirşeyden umutsuz olmayan sürekli hallederiz kafasında olan biri. Herşeyle dalga geçen biri.
Ama böyle hiçbir şey bilmez bir serseri değil. Aksine çok şey bilen. Sürekli okuyan sanata, Spora, Bilime ve Teknolojiye Tutkusu olan biri.
Sınavları hep iyi geçen çok iyi okullarda okuyan ama hareketleri bakımından toplumun garip olarak nitelendirdiği insanlar.
Bu insan öyle biri ki Dünya yansa ''Etleri getirin'' Diyecek kadar vurdumduymaz. Gecenin bir vakti arabayı alıp dışarda müzikle coşacak kadar coşkulu biri. Dinlediği müzik türleri ise Klasik Müzik, Rock ve çoğunlukla Metal.
Tabi bunlar ufak detaylar. Esas bahsetmek istediğim şeylerden biri bu insanın anormal davranışları nedeniyle bir türlü sevilmemesi. Ama aslında kendisi tam olarak olması gereken biri.
İyi huylu. Asla sinirlenmeyen. Kimseye kızıp bağırmayan. Bir kriz anında umursamaz davranmasına rağmen bir şekilde o sorunu çözebilen. Soğukkanlı. İnsanlık için uğraşan biri.
Aslında tam olarak ideal insan tipi. Ama bakarsınız bu insanlar sevilmezler. Derler ki sonra onu sevmiyenler.''Çok iyi birisin ama iyi olmak yetmez.''Terkederler bu insanı. Bu kişi umursamaz tabi yoluna devam eder. Büyük hedefleri vardır.
O pek sorumlu biri değildir. Ama birşeyleri değiştirebilecek potansiyeli vardır. Söz konusu insan hayatı olunca yapması gerekeni bilir ve uygular. Ama sırf biraz sorumsuz ve kurallara bütünüyle uyan bir koyun olmadığı için sevilmez bu kişi.
Toplumun huzurunu bozduğunu söylerler ama söz konusu eğlenmek olunca bu insanı ararlar. Bir sorun olduğunda bu insanı ararlar ama birşeyler değişince bu insan günah keçisi olur.
Sonra bu kişi kimseyi kötülemeden ''herkesin kendi kararı'' der. Ama biryandan sürekli onu sevmeyecek insanları seçtiğinden tercihlerini sorgular.
Kendisinin iyi tercih yapamadığını , biryerlerde onu sevebilecek insanların olduğunu ama bulamadığı için basit insanlarla ömür tükettiğini düşünür.
Buna üzülür ama o hala umutludur. Çünkü bu hayata sıkıca bağlanmıştır. Teknoloji ve bilimin gelişmesiyle bu dünyayı biraz olsun değiştirebilecek olma umudu onu ayakta tutar. Karınca kadar bile olsa kötülüğü durdurabildiği sürece hala umut vardır onun için.
Hoşlantıyı, Aşkı dibine kadar yaşamayı sever. Belki tam anlamıyla bağlılık yoktur. Ama o birlikte olduğu insana sev.. ştikten sonra o... ospu diyip atmaz kenara. Anın tadını çıkartır sonrası olmaz sa da o kişiye saygı duyar.
Ama o insanlar kendisine o.. pu diyenlerin peşinden koşar.
Fazla uzun yazdım fakat içimden geçeni anlatmaya çalıştım.
Sizce bu insan sizin gözünüzde nasıl biri?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayyynı böyle bir arkadaşım var, hatta ortak arkadaşımız da olabilir. Adı Can Berk mi? Bu konuda ciddiyim. Tamamen tanıdığım bir arkadaşı yazdın.
Yok kanka ama böyle birileri var. Sen ne düşünüyorsun peki bu insanlar hakkında
Kanka ben korkuyorum böyle tiplerden. Çok şey biliyor benimki de, 5 dili var. Diksiyonu çok iyi bir de. Bir de herkese aynı tavırlar, tatlım güzelim gibi sıfat takması, ben yine bozuntuya vermeden devam ediyorum ama tırsmıyor değilim. Yine de bu gibi insanlarla takılarak kültürlenebiliriz.
Allah Allah neden korkuyorsun ki. Bu adamlar kimseye zarar vermez aslında. ZAten dedim amaçları insanlığı iyileştirmek. Serseri tipleri sevmeyen tipler bunlar. Neyinden korkuyorsun merak ettim.
Benim anlattığım şöyle biraz:Mesela tatlım güzelim demezde Naber Y.. rak sureti falan diyor :D
Orası öyle biraz, ama korkum neden biliyor musun? Benim üniversiteye başlamadan önce sosyallik fobim vardı. 4 ay oldu, o fobiyi az da olsa atlattım. Son ay bu elemanla tanışınca ben insan tanımamışım dedim. 5 dili var, her şeyi biliyor, 2. bölümünü okuyor, her masa oyunu var, sigara içmez, düzgün, yakışıklı. Ya da ben düştüm mü bilmiyorum. Bu saatten sonra da dönemem 😅
Anladım çocuğun yanında dedin ki ulan ben bu herifle nasıl anlaşıcam herif fazla mükemmel. Eğer böyle düşünüyorsan tavsiyem yakın arkadaşsan kesinlikle kıskançlığa girme. Kendini geliştir ama kendin için yarışma kimseyle
Aynen kanka, aklımdan bu çocuk benim için fazla mükemmel, ben kültürsüz bi köylü olarak kaldım yanında. O benimle arkadaşlığı sürdürüp yazıyorsa benden pas aldığı içindir. İlk gün okeyde tanıştık, sonra bilardoda sohbet akmıştı. Kendimi her an geliştiriyorum zaten, ama onun yanından bile geçmez yaptıklarım 😅
Kanka bu şekilde düşünürsen kaybedersin. Zaten dünyada herkes statüye paraya önem verip o uğurda adam satıyor. Böyle insana insan olduğu için değer verenleri kaybetme
Kanka bu arkadaşı buldum ya, zaten benim onu bırakmam imkansız, bu adamdan çok şey kapacağımı düşünüyorum. Kafa yapısı konusunda haklısın, sosyal fobimi yeni yeni yendiğim için de böyle düşüncelere girmem normaldir diye düşünüyorum. İlk sene bitsin de, fikrimi tekrar değerlendiririm.
Kanka o arkadaşını sevmiyorsan menfaat için durma yanında. Onu seviyorsan beraber ol. Geri kalan faydalar bonus olarak gelsin sana.
Ne okudum la ben
Çılgın adamın Günlüğü ne okuyacan yazdım işte :D