Ne yiyeceğim diye daha çok düşünmüşümdür giyim konusunda sorun yaşayan biri değilim her ortama uygun şekilde giyinmeye özen göstermeye çalışıyorum. Yemek konusunda ne yesem diye düşündüğüm daha çok olmuştur kıyafet konusunda bu kadar uzun süre düşünen biri değilim hemen bir şeyler giyer çıkarım. Yemek konusunda da maalesef yemek ayırt eden biriyim her yemeği yiyemiyorum bundan dolayı da ne yesem diye fazla düşünürüm üst üste aynı şeyler yememeye çalışırım olabildiğince.
Hayatımda en çok ne yiyeceğim diye sormuşumdur bu benim için oldukça önemli bir konu zira yemek için yaşayanlardanım.. Giyeceğim konusunda temiz ve ütülü ve baktığın zaman gözleri yormayacak kombinler her zaman benim için idealdir.. İllaki özel bir ilgi alaka isterse bu konu kardeşime danışırım o benim için doğru olanı her zaman bilmiş ve bulmuştur.
Ne giyeceğim diye soruyorum. Giyim oldukça değer verdiğim bir şey. Ve sabah erken saatlerden itibaren akşam geç vakitlere kadar üstümdeki elbiseyi taşıyorum, iş nedeniyle. Oldukça özenli olmak beni sevindiriyor. Gülümsetiyor.
Hiç birini de umursamam. Evimde ne var ise onu yerim. Neyim varsa onu giyerim. Fazlasını istemem. Olsun diye de uğraşmam. Hırs insanı bitirir. Kimseye yaranmak için özenmem. Ben ne isem o kişiyim. Sevenlerim de beni bu yüzden sever.
Ne yicez diyorum her gün istisnasız :D hergün eşime sorarım ne yiyelim o da der bana farketmez sonra ben sinir krizlerine girerim sonra bişeyler bulurum falan filan
Ne yiycem sorusunu en çok duygusal olarak boşluktaysam yapiyorum sinirliydem öfkeliysem moralim bozuksa iş yerinde birne takmişsam.. ne giyicem derdim hiç olmadı 😄sabah kalkiyorum 5 dk icinde karar verip cikiyorum...