#SelamGençlik⭐🍀💛⭐ Müthiş sıradışı olmadan paylaşım yapmak bıktırıcı tabi. İnsanın kendi galerisinde biriktirmek için kendisine özel fotolar çekmesi daha eğlenceli bence. Bir de yaz aylarında sıcaklardan erimeye başlayınca, klima faturalarını da azaltmak için güzel, çok iş görür bir püf noktası gelsin benden size arkadaşlar;ihtişamlı bir kar manzarası çekip galeride saklayın. Yaz gelince telefon ekranına alın ve her sıcak basınca hemen o kar manzarasına dalıp gidin. Kesinlikle serinleyeceksiniz ve klimayı daha az kullanmayı başaracaksınız, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Arkadaşlar anons ediyorum; Evet anlıyoruz ilk defa kar yağdığını görüyorsunuz ilk defa sizin yaşadığınız yere kar yağıyor ama ilk defa gören yalnızca sizsiniz. Kar videosu fotoğrafı paylaşmayın paylaştırmayın rica ediyorum. Anons bitmiştir görgüsüz ailesi!
Hiç paylaşmadım ama :) paylaşılmasında da sakınca yok sanki ya...
Türkiye'de birçok yere bazen yılda bir, bazen birkaç yılda bir yağıyorken, bu büyüleyici manzarayım insanların ilginç bulup paylaşmak istemesi son derece doğal ve güzel bir şey... :)
Kardan bıkmış olmama rağmen bana bile hala cazip ve rahatlatıcı geliyor görüntüsü, mutluluk ve huzur veriyor.
Kahve fotoğrafı atanı eleştirirler, kar fotosu atarsın eleştirirler, kendini atarsın egoist derler. Herşeyden rahatsız olan bir kesim var, birilerinin küçük mutlulukları bana batmaz, rahatsız olsaydım sosyal medya kullanmazdım ya da görmek istemediğime bakmazdım.
Paylaşıyorum, eleştitrenleri de anlamıyorum. Arkadaş güneşli havada story atsak "burası da böyle anladık hava güneşli" mi diyecekler? Hem ayrıca kime ne? Güneşli havada eski kar fotoğraflarını mı atalım anlamadım🤦♀️
Zaten fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okuduğum için bu tarz manzaraları çekmeyi severim profesyonel olarak bu işi yapmıyorum ama fotoğraf çekmeyi seviyorum.
paylaşırım da yani şu var. paylaşılan fotonunda bir güzelliği olması lazım. onları eleştiriyorum mesela. bir manzara çek bir güzel bir kare yakala falan. dümdüz şehrin göbeğindeki caddeyi ben ne yapayım zaten herkes görüyor orayı onlara kızıyorum.
İlk ben paylaşırım. Sadece kar değil diğer doğa olaylarını da paylaşanlardanım.. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Yemek fotoğrafı paylaşanlarla doğa fotoğrafı paylaşanlar arasında fark var.
Aynen bende öyle özel olarak vakit ayırmam ama denk gelirse üşenmem yoksa bu karda Antep fıstığı ağaçları bembeyaz kartpostallık ama maalesef telefonu düşürdüm kamera arızalandı
Valla elleri hiç sorma iş icabı soğuk bir vurdu afedersin kertenkele sırtı gibi oldu iki gündür. Ama kızıl günbatımı fotoğraflar hoş oluyor hele biraz bulut ve suya yansıma çok harika çıkıyor