Sinirlenirim ben aşırı kızarım.. İnsanı takmıyor gibi hareketler tavırlar sergileyemez kimse sergileyecekse aynı şekilde karşılığını alır ki içim de kolay kolay soğumaz, insan nasıl görmezden gelinir öğretim. Hiç öyle susup köşeme geçeyim tarzında biri olmadım genelde Böyle durumla da hiç karşılaşmadım konuşursam sözüm dinleniyor çünkü fazla konuşmuyorum kendi alemimdeyim "o siz dahil olur muydunuz" diye karşılandığım için kıymetliyiz biraz fazla yüz göz olmamak iyidir her ortam için bu dediğim geçerli bal yiyen baldan bıkar mantığıyla hareket etmek lazım.
Belki uzaklaşmam ama dikkat çekmeye de çalışmam. Olay anında, özellikle konuşuyorsam, dikkate alınmamak bir kenara dinlenmediğim emaresini aldığım anda konuşmayı keserim. Farklı farklı durumlar var buna örnek olacak. Mesela bir uyarı dikkate alınmıyor olabilir. Bu gibi durumlarda karşımdaki kişi veya kişiler mükellef veya sorumlu olduğum kisilerse farkli zaman ve farklı metodlarla fikirlerimi ifade ederim. Bu insanlar dışındaki kişilerde ise kişiliklerinin elverdigi kadar iletisim kurarım , herkesin bir alım kapasitesi var. Farklı insanlar konuşmamdan sıkılıyor ise, yanlışı kendimde ararım. Kendimi düzeltmeye çalışırım.
Hiçbir şey yapmam, saldım çayıra mevlam hayrına diyerekten kendi yoluma bakarım. Kişi de artık kendi kendine beni yok sayabilir, ben takmadığım sürece.
İş hayatında profesyonel davranmaya çalışırım eskiden gidip ay noldu bir şey mi oldu derdim artık heç umurumda değil. Ama bu işte bir Ama var yapılanı unutmam asırda geçse unutmam birgün ödeşiriz.