+1 yılBen özenti biri olacağına ihtimal dahi vermem çünkü bu tür kadınlar sadece stiliyle değil kişilikleriylele de stillerini ortaya koyarlar. Daima kendine güvenen özgüvenli bir gülümsemesi olmalı, eğer yüz hatları fazla yumuşaksa makyajla keskin hatlar oluşturarak otoriter bir hava yansıtmalı. Toprak tonalrını kırmızı, lacivert ve yeşilin oldukça koyu gecemsi tonlarıyla kullanarak bir stiletto ile bu renklere eşlik edebilirler. Pastel tonları, siyah ve beyaz renkleri gardrobunun vazgeçilmezleri olmalı. Ve fazla abartıya kaçmayacak şekilde altın veya gümüş renkte taşlı takılarla kombinleri tamamlanır. Soğukkanlı, kararlı bir kişiliğe sahip olmalı iç savaşlarını dışarıya yansıtmamalı ve daima kontrol bir nebze elinde olmalı. Daha ayrıntılı bilgi için bu yoruma cevap verip, e-mail adresinizi yazarsanız size daha ayrıntılı bir açıklama yazarım.
00 Yorumla
+1 yılCocuksuz bekar kopegi olan yalniz yasayan cok iiyi giyinen arabali super kadinlardir onlar :) tipki hayalimdeki gibi tek fark kocamla olucam onun disinda hepsi ayni :) ki her kadin boyle olmali oyle evde oturup yemek temizlik yapmamali erkegin avcuna bakmamali.
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi kariyerli parali son model arabasi olan biriyle takilman lazim. Sevgilini isyerine cagirip hava atacaksin sonra o sana cicekler falan gonderecek vs vs
00 Yorumla
Niye böyle biri olmak isteğini sorgulayıp doğru olanı bulursan, bu nefsi arzulardan da kurtulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten çalışan biriyim imaj olarak kastettim. yanlış bir şey yapmıyorum yalnızca görünüşümü güzelleştirmek istiyorum. bana ahlaksız muamelesi yapma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öncelikle erkeklere karşı gönlün bol olacak bir standart belirleyeceksin o standarta göre gelene geçene vereceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anladın sanırım ben nasıl fahişe olunur diye sormadım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. 40 yaşından önce "güçlü" imajını elde edemezsin.. Anca "feminen" olursun..
00 YorumlaOlmak istediğin bu profile fiziksel olarak mı yoksa karakter olarak mı bürünmek istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılnasıl o* olurum sorunun değişik versiyonu. verdikçe alırsın plazada. plaza erkeği olarak diyeceğim bu
00 Yorumlafitness la güçlü olabilirsin bakımı da eksik etmezsen feminen olursun
00 Yorumlaöyle bir kadın yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım plaza kaşarı demek istedin;)
02 Yorumla
Soran+1 yılçalışan kadını hafif görme zihniyetinden bir kurtulsanız
Cevap sahibi+1 yılYooo, aksine çalışan kadını takdir ediyorum, çokta seviyorum. Bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar güzel birşey yok.. Ama senin güçlü sandığın kadınlar maalesef bu çalışan kadın tanımına pekte uygun değiller. Akdeniz foku gibi konuşan, babasının ya da sözüm ona sevgilisinin gücünü kullanarak haketmediği yerlerde dolanan, iş anlamında tam takır kafa yapısına sahip, sürekli dolandıran ve diğer çalışanların doladığı şeyleri çözmek zorunda olduğu iş kadını!! Sözüm onaki janti giyinmesi, genelde mercedes ve ya bmv arabaya binmesi, her ortamda kendini dinletmesi eşinin, sevgilisinin ya da babasının gücünden ötürüdür, güçlü olduğundan ya da bir bok bildiğinden değil. Ben bunlarla çalışıyorum bacı, içine girmeden anlayabileceğin bir durum değil.. Bunu bu kadınların altında alımlı hoş bir bayan çalışmaya başladığında daha net görebiliyorsun..
+1 yılCiddi olun beyler. swf
00 Yorumlaözenti bir tip olur bana göre
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat