Insan zaman zaman böyle bir durumla karşılaşılabilir Belki gerçekten dıslanmıyor dur Ama o an öyle hissediyor olabilir yanlış anlaşılma olabilir ya da gerçekten dışlanmış Olabilir böyle bir duyguya kapıldığında bundan nasıl kurtuluyorsunuz ve dışlandığını da tekrar nasıl kendinizi kabul ettiriyorsunuz
Dışlandığını hissettiğin zamanlar oluyor mu dışlanma duygusundan nasıl kurtuluyorsun?
Dışlanma duygusunu çook uzun zamandır yaşamadım hiç. Ben kendimi izole ediyorum daha çok. Her ortama ve her topluluğa uyum sağlayamamak gibi bir durumum var. Çabucak sıkılıp uzaklaşmak istiyorum.
"Kurtulamıyorsun ki. Neden böyle yaptılar diye o düşünce aklında dönüp durur, yediremezsin naptım da beni istemediler yanlarında diye. Dışlanmak öyle iğrenç bir duygu ki. Hani o an boğazında kalır ya hevesin, o an böyle gülümser geçersin anlamamış gibi takmamaya çalışır durumu kabullenirsin ama aslında için öyle söylemez, canın acır ama ses çıkaramazsın. İşte aynen böyle bir duygu. "
Hiç öyle bir şey gelmedi başıma hic hissetmedim ama böyle bir şey benim başıma gelse umursamam çünkü böyle şeyler beni üzmez ki beni dışlayan insan benim umurumda olmaz beni bilen öyle bilir
Bu kurabiyeler hazır mı, siz mi yaptınız? 🙄 Dışlandığımı hissettiğim oldu ama benimde sevmediğim bir grup olduğu için önrmsemedim ama yeri zamanı gelince güzel bir dille konuşurdum