Bazen yeterli bazen değil.Öfkeyi daha yoğun yaşayan biriyim sanırım ben. Ama sevdiğim kişiye daha fazla sabır ve tahammül gösteriyorum o gerçek. Yine de kayış kopunca biraz kötü oluyor🤦
Neye öfkelendiğime göre değişir bu durum. Eğer canım acıyarak öfkelendiysem aşkımın ağır basması çok zor. Aşkta sevgide bir yere kadar. Sen her defasında öfkeni bırakıp bir kenara aşkı ya da sevgiyi seçersen her defasında daha çok öfelenirsin. Bu yüzden insan yeri geldiğinde öfkesine yenik düşmesi gerekiyor.
Öfkem çok baskındır ama karşımda aşık olduğum ve sevdiğim adam varsa bir kenara koyabilirim. Ama... Öfke sebebim göz ardı edilebilecek bir sebep olmalı.
benim öfkem ağır basıyor hiç aşkım ağır basmadı çünkü aşkımı gölgeleyen şey öfkem nedensiz yere ortaya çıkmaz çıktıysa aşk bitmiştir.. eser geçerim yıkar geçerim
Neye hangi konuya öfkelendigim önemli. Duruma ve konuya göre ya aşk ya da öfkem ağır basar. Aşkın arkasına pek saklanmam tüm duygularımı dökerim ortaya
Evet çünkü sabırlı insanlar çok nadir öfkelenir... ofkeme yenilip yanlış bir şey yapmaktansa sessiz sedasız gitmeyi tercih ederim.. dönüşü de olmaz artık..
Sanırım bu konuya göre değişir. Herhangi bir konuda hata ise ve gerçekten hata olduğuna inanıyorsam evet aşkım ağır basar. Ancak hata olduğuna inanmıyorsam kasıtlı olduğunu düşünüyorsam öfkemi de heba etmem döner uzaklaşırım.
Genel anlamda öfke kontrolüm iyidir diyebilirim. Ammaaa öfkemin sebebine bağlı olarak değişir bazen durum. Bazı şeyler vardır ki beni öfkelendiren, ne aşk bırakır ne meşk nede sevgi. Süpürür götürür ne varsa içimde kalanların dışında.
Öfkenin karşısında aşkım ağır basar. Cidden seviyorsam öfkelenemem zaten, yüzünü görmek gerekir onun. Onun sesi huzur verir sana, onunla vakit geçirmek hayatındaki en iyi dakikalardır…
Aşksızlık krizinden öfkem ağır derecede baskın halde. Bir arkadaşıma öfkem ve kinim tavan yapmış durumda. Sosyal medya hesaplarını ve telefonunu engelledim. Çok yakında aşk baskın yapacak.
Yeterli olmadığını görüyoruz her gün cinayetler tecavuzler darplar.. Ayriliklar.. Ofke de duygudur sevmekte duygudur ama öfke zarar verir sevgi mutlu eder.. Mutlu olmak isteyipte zarardan vazgeçemeyen varlıktır Insan
Aşkım ağır basar her zaman ama sevgilimden bunu göremediğimde çok üzülüyorum. Her seferinde bende bu sefer alttan almayacağım diyorum yine de aşkımdan ödün vermiyorum. O ise ne hissediyorsa şöyle kırdın böyle dedin şöyle yaptın pat pat söylüyor