ne yapcam ya :::::( çok kötüyüm ben anasınıfı öğretmeniyim boşluktayım şu an ne yapabilirim yardım okumasaydım daha iyimiş ya hemende iş bulurdum girerdim bir fabrikaya bu ne lanet sistem :'''''(((
Cevabın nedir?
+1 yılAtanamayan öğretmen, umudum kalmadı vs. Bunları görünce dedim heralde 30 yaşında, mezun olalı hiç değilse 5-6 sene olmuş, her sene çalışıp sınava girmiş ama olmamış falan dedim. bir baktım devamında yeni mezun oldum yazıyor. S. ktir l. n dedim. Ne içiyonuz. mk dedim.
11 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım meb bölge müdürlüğüne gidip sözleşmeli olarak çalışabilirsin. En azından kazanamassan bile 3-4 sene içinde kadroya alıyorlar. Olmadı özel okullara gidersin sıkıntı yapma buladar.
016 Yorumla
Sorançok umutsuzum özeller tecrübeli istiyor , mebde torpil geçiyor allahım cok umutsuzum :'(
- +1 yıl
Yahu anlamadın heralde. Diyorumki meb ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidiceksin. Sözleşmeli öğretmen başvurusu yapıcaksın. İhtiyaç varsa hemen yoksa arıyorlar.. Hiç yoktan iyidir.
Soran+1 yılanladım basvurudm haber yok :/
- +1 yıl
Sabırlı ol. Gelir haber. Ama başka bir bölümede teklif sunaniyorlar bu konuda bilgin varmıydı?
Soran+1 yılhayr bilgim yok nasıl yani?
- +1 yıl
Benim kuzen tarih öğretmeni öezunu ama ona sımıf öğretmenliği teklif ettiler 😉 sanada bu tarz bir teklif gelebilir umarım.
Soran+1 yılsisteme bak ya , aman kalsın istemem başkasının hakkını yemek bende bizim bölümde başka bölümler çalışıyorsa hakkımı helal etmem yazık günah ya 4 ylımıza :( emekelrimize
- +1 yıl
Yapacak birşey yok ☺️
Soran+1 yılevet ne yazık ki :(
- +1 yıl
Sıkma canını güzelim kısmet herşey 😉
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?
Soran+1 yıleskişehir
- +1 yıl
Hımm yardımcı olabilirmiyim bir bakim.
Soran+1 yıltmam
- +1 yıl
www.yenibiris.com/.../431556?sq=-ogretmeni buna başvur tecrübeye baktıklarını sanmıyorum. Belirtmişler 2 yıldan az tecrübe diye 😉
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 690 cevap paylaştı. Bende ogretmenim sozlesmeliyim. Gayette mutluyum. Sozlesmeli olark yap bence
02 Yorumla
Soran+1 yılben sansızım ya ban o bile çıkmaz geçen yıl başvurdum bişey olmadı :(
Okul yeni bitmiş dur hele... Özel okullara başvursan?
01 Yorumla
Sorantecrübe deyip duruyolar işte :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılana okulu öğretmeni arayan özel kreşlere başvurabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok 3 yıl tecrübeli yok 5 yıl tecrülebi arıyoruz cevabı duyuyorum :(
- +1 yıl
yeni mezun arayan yerlerde var umudunu kaybetme
Soran+1 yılinş..
kardeşim dersanelere git dersanede tecrübe yapmıs olursun sonra özellere gidersin dersanede başla kesinn
03 Yorumla
Soran+1 yılsanki heryerde bir sansızlık buluyorum işte özllerr tecrübeli arıyoruz dio meb torpilli alıyor sözleşmelide ne yapalım yani anlamadım
Soran+1 yılinş sağol
+1 yılevde kendi işini yap elin dikiş süs işlerine yatkınsa bişeyler yap sat
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çok yatkın malum bölümümüzden dolayı çok şey yaptım sanırım bende onu araştırıyordum şimdi aklıma yattı ama boşuna okudum ya çok kötüyüm :(
- +1 yıl
bu devirde memur olmak çok saçma , böyle bir devlette boyun eğmiyecen kendi işini yapacan
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılHer zaman bir UMUT vardır.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 793 cevap paylaştı. öğretmende işsiz kalıyorsa biz neden okuyoruz
00 YorumlaZengin koca bul
04 Yorumla
Soran+1 yıl:'''''''''''''''(((( af
Soran+1 yılnerden bulcam öyle bul demeyle bulunmaz ki hem sırf parası için evlenmem ben hem bu çözü değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Atanamayan bir öğretmen olarak ne iş yapabilirim :( artık umutlarım yok oldu hiç çalışmadım bugüne dek okul yeni bitti kpss kazanamadım... ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat