Ben üç aydır iş bulamadığım için evdeyim doğru dürüst arkadaşım kalmadı sanki ben evde oturdukça hayat akıp gidiyormuş gibi geliyor aklıma sürekli ne zaman öleceğim ölümle ilgili şeyler geliyor çok kötü oluyorum dış dünya ile bütün iletişimimi kopardım ne yapmalıyım sizce benim durumu mu yaşayan var mı hiç? :(
Cevabın nedir?
ben de evde oturuyorum senin durumunu yaşayan birisiyim ve böyle olan bir çok insan tanıdım ölümle ilgili şeyler boşluktan kaynaklanır. bende ölümü düşündüm ama şöle yapacaksın baktın o tür düşünceler aklına geldiği zaman başka bişeyle meşgul ol hoşlandığın şeyler neyse onları yap arada bir arkadaşlarınla görüş iletişimi kesme ben kafama takmıyorum şimdi önceden ben de çok düşünürdüm böyle şeyleri kafaya takmanın insana hiçbi faydası yok uzun süre sıkıntı depresyona dönüşür bunun üstesinden gelmek senin elinde hayatta herşey gelip geçicidir. herşeyin bir sonu vardır elbet benim arkadşım var bu adam sevgilisinden ayrıldı 2 sene boyunca evde oturdu dışarı çıkmadı kilo aldı gecesi gündüzü belli değildi sonra tedavi gördü kendince karar verdi ben düzeleceğim dedi düzeldi zayıfladı şu an benden bile daha iyi durumda düşün yani arkadaş konusunda ise biçok arkadaşın olacağına 2 3 sağlam arkadaşın yeter bence benim öyle çocukluktan arkadaşlarım var arada bir görüşürüm onlarla sıkı dosttur hepsi
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
sosyalleş bacım ne bu Allahını seversen dünyanın sonu mu bu mutlaka bir gün bir yerde gayet güzel bir işin gayet güzel bir eşin ve çocukların olacak ölüm tek gerçek her zaman düşünmekte fayda var imanı kurtarmana vesile olur o da ahirette hep mutlu olmanı sağlar ;)
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeş dediğin gibi olur.
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Valla ben de işsizim 5 aydır, napalım ölelimmi ya, hiç de takmıyorum, nasipse olacak, ilerde çalışıcam zaten kafa tatili yapıyorum diye düşünüyorum. Kendini bunalıma sokmuşsun, kendi kendine de hayatı yaşayabilirsin, okunacak o kadar kitap izlenecek o kadar film var ki, ya da kursa git.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇeken bilir iş bulmak çok kolay gibi sanki millete torpilin yoksa bu zamanda zor haklısın ama evde vakit geçirmek bütün enerjimi tüketiyor tükenmişlik sendromu dedikleri bu olsa gerek.
+1 yılDepresyon daha ağır birşey seninki sadece iş bulamamaktan ortaya çıkan sıkıntı.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılYarın Epsilon Yayınları'ndan Büyü Dükkanı adlı kitabı alıyorsun, okuyup hazmediyorsun. Sonra tekrar görüşüyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol tavsiyen için.
- +1 yıl
Okuduktan sonra teşekkür et. Buna değeceğini garanti ederim.
senin sonun iyi görünmüyo kanka git bir psikoloğa çocukluğuna in
11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum bu ara eyvallah hacı.
+1 yılCoooook arkadsim yasadi onu ama sabreden guzep gunlere erer yeterki isyan etmeden bugûnlerin gececegine inanmak
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kardeş öyle.
+1 yılBence Ölümü Düşünmen Güzel Bişey Yani :) İş Bulamaman Konusu Biraz Sıkıntılı Onuda Bulursun İnşl :) Dış Dunyayla İlişkıyı Kesmemişsin Bak Biz Dünyadanızz :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Öğretmensen mantarda değilsen merak etme bulursun, bende işsizim ama işsizim diye ölümü düşünmedim ne yalan söyliyim :)
10 Yorumla
+1 yıl3 aydır bende boyleyim. insanin ruh hali her zaman iyi olmak zorunda değil. geçicidir. depresyonla ilgili olduğunu sanmiyorum. kafanda büyütme
10 Yorumla
+1 yılSen bos bir insanmissin. Buzamanda issiz kalan ya pembe tezkeredir. ya da akil hastasidir.. Gel sana ayakkabi moda tasarimni ogretiyim
049 Yorumla
Soran+1 yılya da atanamamış öğretmendir !
- +1 yıl
Elini kaldirip dua ediceksin ozaman kalbni gonlunu Allaha bagla gerisi bos
Soran+1 yılYapmadığımı nerden biliyorsun kardeşim?
- +1 yıl
Sana yapmiyorsunmu dedim ben? Boyle ogretmenmi olur? Sen daha ne dedgmi anlamiyorsunki cocuklarimiza ne vericeksin?
Soran+1 yılMu ayrı yazılır bir öğretmen tavsiyesi. Hı anlamıyorum evet fazla güzel tümceler kulanıyorsun ondan belki.
- +1 yıl
Bana yolu gostericegine benim sana verdigim yollarda yurumesini ogren 😄😄 tumceler degil, cumleler olucak 😄 evet fazlasiyla guzel kurarim
Soran+1 yılBelli maşallah ikisi de eş anlamlı :D senin yoluna yürümeye de ihtiyacım yok çok şükür (!)
- +1 yıl
Es anlamina kadar dikkat ediyorsun ama gene vasifsizsin nasil olcak o 😁😁😄😄😄
Soran+1 yılSen çok vasıflısın maşallah holding partonu Ceo'su :D
- +1 yıl
Evet vasifliyim.4 dilde tercumanlik yapabilecek seviyedeyim. Ayakkabi sektorunde istedigim modayi tasarlama programlarina hakimim ve malaysia islamic university den hukuk fakultesinden mezunum.. Yeterlimi? Saydiklarimi taksitlendir gunden gune okursun 😄😄
Soran+1 yılTaksitlememe gerek yok perakende getir haha :D bu zamanda önüne gelen modacı tasarımcı zaten :D
- +1 yıl
Onume gel sende 😄😄😄😄
Soran+1 yılYol al hadi :D
- +1 yıl
Sisko senin demenlemi uziycam ben sosis 😄
Soran+1 yılNe aptal bir insansın sen ya güya eğitimlisin ancak gülerim tanımadığın insan hakkında atıp tutuyorsun burada iyiki öyle şükürler olsun ! kaba ve görgüsüz bir insansın bunuda yaptığım yorumlardan çıkartıyorum insan kendisi nasılsa herkesi öyle görür demekki kendin tipsiz ve şişmansın tavsiyem bu kadar küçülme ama konu benim konum ayrıca gitmesi gereken belli hadi!!!
- +1 yıl
tombul sosis neden hararet yaptın kız okadar. itfaıye zor sondurur senİ :d sosis Ş. D
Soran+1 yılHadi ordan gerizekalı enbesil.
- +1 yıl
Bir ogretmen olmus sosisin konustugu iste ortada. Kizim sen ogretmenlgi degil, pecetw bile tutmayi haketmiyosun.. daha kendine bsey verememissinki ogrencilere evlatlarimiza ne vericeksin
Soran+1 yılYürü git işine sakız gibi yapıştın be adını söylemişsin sorulara verdin yanıtlar ve kişiliğin ortada senin gibilerin çocuğuna öğretmenlik yapmak istemem zaten !!! teebiyesiz şahsiyet !!! seninde pek işin gücün yok belli burada kız sitelerinde arandığına göre yazık senin gibi tiplere :D peçeteymiş haha süper kelime dağarcığın var ya hayran kaldım. Sosiste senin gibi enbesile benzer zavallım devamlı kullandığına göre kendine yakıştırdığın sıfatın olsa gerek özel ad mı desem ya da :D
- +1 yıl
Tombul sosis, seni anca raflarda gorurum ben birak okulda sinifta gorucem 😄😄😄
Soran+1 yılSana küfrederdim ama bana yakışmaz küflenmiş beyinli gerizekalı sakız gibi yapıştın bir düş yakamdan be mal mısın sen ya? kendini bir halt sanıyorsun ama hiç bir... olmaz senden boşluğu istediğin gibi doldur özel eğitime muhtaç şahıs ! frued cidden haklı zekanın % 70 6 yaşta gelişir senin o yaşlar kayıp galiba ! senin gibileri benim çalıştığım okulların kapısından dahi sokmazlar emin ol ucube !
Soran+1 yılAyrıca senini gibileri çok gördüm ben kendisi bir halta benzemez ama kızları eleştirir sözüm ona ki görmediği halde de sallar bol keseden önce aynaya bak sen garabet ucubesi ! :D
- +1 yıl
Sosis , sen daha yanlardanfiskiran yaglarni eritememissinki is bulasin. Unv te bitiriyosun ama zeka yasi sifir olarak ki devlet zeka sahibi ogretmen aliyor. Seni kandirmislardir zaten unv diplomasnida aof ten almissindir sen eskisehir dye 😄😄😂😂 kaldiki is bulucaksin, tanidigim bir okul var hademe alicakti kiyak yapablrim sana sosis 😄😄😂😂😂
Soran+1 yılHadi oradan dangalak senle sidik yarışına girecek değilim istediğini düşün moron buda sana kapak olsun ayriyetten iş buldum ama benim çalıştığım okullar senin gibi kıroları kapıdan almazlae emin ol dediğin pozisyon boşsa eğer tam sana uygun iş araştırmışsında bravo. Kilo konusuna gelincede eminim kendin kıvanç tatlıtuğsun ya da yok ismail yk mı desem hahahaha görmediği birinin görünüşüne hayalvari yorum yapmakta senin gibi kız sitelerinde boş boş gezen abazalara yakışır zaten ben çalışacağım için yoğunluktan giremem sen boş boş takıl burada :D
Soran+1 yılBu arada kullanıcı adında hiç senle uyuşmuyor zira yazdıklarında bir zeka kırıntısına rastlayamadım henüz sadece aşağılık duygusuna kapılıp altta almayım diye saçmaladığın üç beş kelime var onları da bir araya getirip cümle kurmayı başarmışsın bravo sana yazdıklarına gülüyorum ve devam et sen böyle çünkü ben sevmediğim şahısların ki böyle sanal şahısların laflarına böyle klavye delikanlılarına pabuç bırakacak değilim. Senle ilgili meslek tahminimde şu bak yazdığın gibi aöf kamu yönetimi ya da ev ekenomisi 2 yıllık e kariyerinde pazarlamacılık, tezgahtarlık, müstahdemlik, çöpçülük gerçi bu yazdıklarım için bile eğitim ve sınav gerekli suç sende değil ama senin gibi nesli yetiştiren sınıf öğretmeninde.
- +1 yıl
Sen simdi okadar mesleki abilere ve insanlara saygisizlik yaptin. Bir ogretmene yakisiyormu hayir. Ki sen mahallede pogaca satsan genede alinmazki senden, gusul abdestinden suphe ederim..
Soran+1 yılYürü git yav kendini avut meşgul bir insanım artık malum okul sezonu açıldı sen kadar boş vaktim yok buralarda istediğini yaz düşün umurum da değil saygıyı da senden öğrenecek halim yok tanımadığın bir kıza saçma sapan laflar edecek kadar basitleşmiş birisin zira.
Soran+1 yılBuradaki Ki bağlaç olduğu için ayrı yazılır buda dipnot neyse sana iyi eğlenceler :D
- +1 yıl
Okullar acilmis ama sen normalde gecenhafta baslaman lazimdi hani oyun parki falan anca isinirdin derslere 😄😄 ogretmenlik isi senin gbi capulculara kaldiysa eger , ogrenciler liseyi zor gorurler be. Sen daha burada iki cumleyi yanyana kuramazken , gercek ogretmenler uzaya yolliycak ogrenci yetistiriyor, fabrika atigin kizim sen zaman kaybisin bu ulke icin.. Enguzel yapicagin is selpak tutmak olur senin 😄😄😁😁😂😂
Soran+1 yılHadi oradan gerizekalı iş buldum diye nasılda komplekse girdi mal geçen hafta atamalar yapıldı zaten ona göre yerleştirme oldu senin gibi zır cahillerin bilmemesi doğaldır boşu boşuna bana laf etme avamlıkta dünya markası olmuş birisinin sözlerini takacak değilim senden atık bile olmaz bence olsa olsa şehir çöplüğü olur sen kimsin öğretmenliği yargılayacak olan ulan milli eğitim bakanı mısın sen pedogoji bilir misin eğitim bilimleri vs. bilsen gerçi böyle kız sitelerinde dolanmazsın rahat ol ben iki cümleyi değil on cümleyi yan yan kurarım sevgili gerizekalı ama algılama kapasitesine göre o şimdiye kadar bu sözleri bir adama etsem utanırdı adam lığından bak adama dedim. (!) senin saplantılı ipotekli bir kiişiliğin var bence yazık çocukluğunda heralde ne yaşadıysan :D ha bak zekanın %70 0-7 yaşta gelişir der bir kuramcı o yaşları belli ki boş geçmişsin sen yapılandırılmamış ortamların ondan böyle olmuşsun :D
- +1 yıl
Bukadar konusucagina susta belki adam derler oda ihtimaller arasindadir bayan gerilemis diplomali seni 😄 okadar entel dantel hesaplamalar yapiyorsunki, onsenedir atanamiyosun. Meb zaten bessene once gereksizlerden ogretmen diplomasi vermis sende arasindasindir kesin 😄 ama merak etme cocuklari zehirlemene izin vermiyolar. Atanmismis, ulan sen atansan neolucakki, kafan bos kafanin ici bos ki ne vericeksin cocuklara !! Hicbisey. Kendine bir iyilik yap ve bize hepimize, git sahilde selpak tut sen 😄😄 ogretmenmis, seni varya ellerini optugum ogretmenlerimin kapisina kenefci yapmam be meteliksiz kisilik..
Soran+1 yılne 10 senesi gerizekalı yeni mezunlardanım ben gerçisenin o enbesil kafan almaz ulan sen kimsin be tinerci bile olmaz senden asalak şey bir yapıştın bana tanımadan mal mal yorum atıyorsun hoş iyik ide öyle atanmak nasıldır puanlar vs senin gibi eğitimden bir haber salaklar anlamaz bunun tartışmasınıda eitimcilerle yapalım senin gibi cahil ababak şahıslarla değil o yüzden daha fazla benim vaktimi alma gereksiz düşüncelerini kendine sakla hoş o beyninle düşünebilme kabiliyetinin olması bile Allahın sana vermiş olduğu bir mucize zeka çemberi değil senden zayıf halka bile olmaz yüzden şimdi uza vaktimi ayıramam sana gidip bir kitao okurum sen gibi bütün günümü burada kız peşinde geçirecek değilim zavallısın sadece egonu tatmin ediyorsun aklınca hazmedemiyorsun. Senin diplomada ev ekonomisi flndır heralde hahaha çekemiyorsun ki eğitim mezunuyum ben senin gibileri eğitemiyoruz ama ne yazık ki aile başlar önce eğitim mesajımı da verdim hadi yallah ruh!
Soran+1 yılAyrıca ne zaman konuşup ne zaman susacağımı senin gibi kişiliksiz klavye başı delikanlılarından öğrenecek değilim sen önce adam ol bayanlara saygılı ol diyeceğim ama nerde sende o yürek !
- +1 yıl
10 seneyi zarf dye atiyorum sana ki sen daha onu anlayamadinki bukadar cvpi arkadasina para verip yazdiriyosun galiba 😄😄😄 savunma yap savunma yap 😄 embesil sisko seni 😄😄😄 erkek olsan askere alinmazsin sen pembe tezkere kilikli sosis 😄😄😄 bide kalkmis bana egitimden bahsediyosun. Sen turkiye snirindan disarimi cktinda egitim dyosun zekasi geri siskoo😄 anca oturdgun yerden laklaklak cvp, baska bir ipe yaramazsin zaten.. Sen sans eseri diploma almissin ki egitim zahiyati olan engellilere nasil diploma veriliyor onuda cozmus degilim 😄😄 snifta ogretmen dye gelsen yazin , kokarsin be sen tosun 😍😍😄😄 asagi atardim seni snifin havasni degistiriyosn dyeee😄😄😄
- +1 yıl
Sen bukadar argo kullanirken seni, pakistana bile almazlar be kadinlara karsi naziklikmis. Sen ivedigin disi versiyonusun kizim. Ne hosgoru ne terbiye ne ahlak hcbsey yokki, sana karsi tutumlu hal sergiliyim. Yogurt kovalari olurya, ici dolu olsada bos olsada dan dun ses cikarir. Sende oylesin bombossun sosiss
Soran+1 yılSavunmana kuşlar pislesin enbesil medeniyet yoksunu ayı emin ol benim senin tanımadığın kadar her miletten dostum arkadaşım var evet çıktım merak etme hoş senin gibi bir muşmulaya neden anlatıyorum ki bunları ne istiyorsan öyle düşün senin gibi kekoların hakkımda kötü düşünmesi gram umrumda değil sen belli dünya turundasında ondan bu sitedesin kızkıza takılıyorsun :D zarf atmışmış sen atsan atsan laf atarsın ortaya boş senden varya üstüne pasılan pas pas bile olmaz onun bile vasfı var :D sevgili gerizekalı suç bende ama bu siteye gelip konu açıp tavsiye vs. senin gibi zekasızların olduğunu bilsem hiç fikie sormazdım senin kendine hayrın yok be :D kilo konusunda senin problemin çok geliba idiyot başka laf bulamadımı yaz yaz başa sar plak gibi sende haklısın bilgi dağarcığı yok tabi bunlar hep 7 çok geç kampanyasının uygulanmamasından frued a sorsak senin çocukuğa insen ama sen o zamanda amelesindir bence :D
- +1 yıl
Cocukuga degil gerizekali sisko 😄😄 yazin kokusundan sinifa girilmeyen pis sosis 😍😄
Soran+1 yılAdamına göre konuşma diyelim senin gibi birine ne nazikliği kibarlığı adam yerine koyup cevap veriyorum ya ona şükret :D pakistana seni alırlar bence ha adamlar sana bakıp şükür ederler takvaları artar bak çünkü sen gibi kırosu tipsizi orada bile yoktur ki yoktur. şu an bile bir çok yabancı arkadaşım ile konuşmaktayım her ülkenin kültürü vs. az çok bilgim var sen gibi boş konuşmuyorum ben. O kovalar varya dediğin al başına geçir bir zahmet ki o suratını kapat insanlar görüp azap ekmesin hadi beni yorma pls malum sen gibi amele olmadığımdan erken kalkmam lazım.
Soran+1 yılArabanın önünde sallanan köpekler olur işte onlar varya sana çok benziyor al evinde kullan he şişkoyum 180 kiloyum boyumda 1.50 falan mutlu ol enbesil hahahahaha
Soran+1 yılBoşver kuzum ya ötsün dursun bu kekoları önemsemiyorum ben tanırsın beni kim takıyor bunu anca kız sitesinde gezsin.
Soran+1 yılNerde değişik var beni bulur zaten boşver kendi kendine ötsün bu.
Soran+1 yılKilodan öte zeka yaşını sormak lazım hoş belli zaten o :D kotalı zekası ile bana ikide bir laf atmaya çabalıyor yok kilo, kültür vs sen kimsin ki zaten yabancılarla daha iyi anlaşıyorum keko olmadıkları için :D
+1 yılyaklaşık 5 senedir bu durumdayım
10 Yorumlasenin durumunda milyonlar var emin ol..
10 Yorumlahangi şehirdesin?
10 YorumlaBulursun takma
10 Yorumla
+1 yılEsc ye bas kanka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?