Arkanıza baktığınızda size göre doğrular mı daha çok yanlışlar mı?
Doğrularım daha çok.
Yanlışlarım daha çok.
İkisinin ortasındayım.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hepsinden azar azar ortaya karışık diyorum :D Doğrularımla yanlışlarımla ben benim.. Yani bir çok hata yaptım ve yapmaya da devam ediyorum, pişman mıyım asla :D Keyifli günler..
Doğru ya da yanlış neye göre bunu düşünmek lazım! Bazı insanlar hatalarını hep başkalarına yüklerler. Ben farklı düşünüyorum, hayatta yanlış yapa yapa doğruyu buluruz ve öyle olması gerektiği için oldu bunlar yaşandı. Geri dönüş olmadığından bunlara takılıp kalmakta ayrı bir yanlış.
Yanlışlarım daha çok , çekiyorlar beni aşağıya en dipteyim şu an biri elimi tutsun diye bekliyorum ama burdan bir tek ben kendimi kurtarabilirim biliyorum çok yanlış yaptım yapıyorum düşününce canım sıkıldı off yaa😣😣
Hep yanlış
teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Cevap
4Cevap
İkisinin ortasında olduğunu düşünüyorum yanlış ama neye göre kime göre yanlış.. bence doğmam en büyük yanlıştı :D
Yalnışlarım daha fazla. Gerçeği bildiği halde neden doğrulardan sapar bir insan anlamıyorum.
Yanlışlarım daha çok.
3 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü şu ülkede doğrumuz kalmadı :)
Bu hayatta ne yaptıysam yaranamadım o yüzden iyilik yaptım geri bulmadım kötülük yaptım kötülük buldum öyle yani
Daha iyi bir insan olmaya çalışan herkes doğrusunda da bir yanlış bulabilir.
Ve her yanlış günü geldiğinde doğru, her doğru da yanlış olabilir.
@StillGurusu Gardrops :))
Yanlışlarım çok ama sebebi ailem. Hatalarını da kabul etmiyorlar. Tek bildikleri şey beni suçlamak!
yanlışlarım da var doğrularım da ikisinin arasındayım ama keşke doğrularım daha fazla olsaydı
Doğrularım daha çoktur be 😏
Her ikisini eşit tutmaya özen gösteriyorum artık
Yanlışlarım daha çok gibi
Ne yaparsan yap doğru söyle.
Doğrularım çok.
ortasıdayım
C ikisinin arasında
Yanlislar cok
orta sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?