Teşekkürler efenim..
Doğrusunu bildiğiniz halde, yaptığınız yanlışlar nelerdir?
Teşekkürler efenim..

Oof of çok fazla var 🙄
İlk olarak dedikodu geliyor. Her dedikodu yaptıktan sonra kendimi çok kötü hissediyorum ama yine de yapıyorum maalesef. Genelde kimseyi bel altından vurup dalga geçmem ama özellikle bunu yaptığımda çok üzülüyorum.
bana göre doğruları genelde inançlarım belirliyo. çoğu şeyi günah olduğu için yanlış olarak kabul ediyorum. ama günah diye bi kavram olmasaydı yanlış olduğuna ikna olduğum şeyleri yapmakta bi sakınca görmez hatta onlara doğru diyebilirdim. yani yanlış olarak değerlendirdiğim şeyleri aslında başka bi açı dan baktığımda doğru olarak kabul edebiliyorum. sigara içmek sağlığa zarar verdiği için yanlış bişi iken öldürme riski taşımasına rağmen içmeyi tercih ettiğim ve sevdiğim için kendim için yanlış görmeyebilirim.
ben şimdi ne yapmış oluyorum? :))
Bu soruya cevap çok detaylandırılabirir aslında özetle söyleyim küçücük bir inancım varsa veya sonunda kötü olacağını bilsemde sonucun bi önemi olmuyor aklımda kalmıyor en azından yani yapıyorum yanlışda olsa
Günaydın mutlu hafta sonları sevgili @johnyx 😊
Teşekkür ederim eig için 😊
sigara içmek sağlığıma zarar cebime zarar birikim yapamıyorum ailemle kalıyorum asgari ücret alıyorum ama sigara gene paramı bitiriyo bu enflosyonla daha çok dikkat etmem lazım ama hala aptal gibi içiyoruz bi türlü kurtulamadık bu meletten
Cevap
2Cevap
Namaza niyetliyim ama bi türlü başlamadım.. ilerleyen günlerde inşallah 😪
Sigara içmenin zararlarını bildiğim halde bırakmıyorum.
Bırakmak dileğiyle...
Günaydın efenim.🙂🌸
Ya geçen yıla kadar istediğim an birakabilirdim kendimi kontrol altında tutabiliyordum son bir yıldır yeltendim ama bırakamadım bir günü çok zor geçirdim.
Öncesinde 3 yıl içmediğim oldu.
Bir çözüm bulmamız lazım 😀
İnsanlara güvenmek için onlara şans vermek.
Bile bile apt. allık yapıyorum işte.
Nefis diye bişey var.. çok yorucu anam hep uğraş dur valla.. giyim kuşamda oluyor galiba benim sıkıntılar
Doğru yolu bizde biliyoruz ama tercih etmiyoruz.
Kime göre doğru kime göre yanlış?
Benden hafif yaşça büyük tanımadığım bir kadına metroda tanışma teklif ettim. Ben senden büyügum dedi. Yaşını sordum. 5-6 yaş buyukmus. Ben sizi daha küçük gördüm dedim. "Vay, teşekkür ederim günüm güzel geçecek sayende" dedi gitti. Dışarda çok şahit olduğumuz bir şey değil tanışma mevzulari
Sevmemek doğrusu ama hep seviyorum uvuvhvjvjv
insanlara güvenmek abim
Sigara içmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?