Dostlar size bir problemimden bahsetmek istiyorum. Gece olunca uyku moduna geçmek istemiyorum nasıl anlatsam onuda bilmiyorum saçma bir şey çünkü, Mesela şu an yorgunum gece erken uyuyacağımı biliyorum işte bu beni kaygılandırıyo strese sokuyor sebebi ne olabilir. Bazı gecelerde düşünmekten uyuyamıyorum, düşünmek istemediğim içinde uyurken podcast falan dinliyorum. Kısacası uyku beni kaygılandırıyor. Psikiyatriste falan gidin demeyin zaten şu an antidepresan kullanıyorum faverin 100 mg 6 ay önce doktor vermişti. Düşüncelerini merak ettim ne yapabilirim bu uyku stresim için yardımcı olurmusnuz
Güncellemeler
+1 yıl
Düşüncelerini merak ediyorum bu uyku stresim için ne yapabilirim. Yarın okul var erken uyanmam gerekiyor erken yatacığımı bilmek bile strese sokuyor.
Gece olunca gözlerimi kapatıp uyuyacağımı düşünüyorum bunu bilmek strese sokuyor. 12-1 gibi uyuyorum genelde, genel yapım olarak çok uykucu biri değilimdir zaten 5-6 saat uyku yetiyor.
Eskiden oturduğumuz evde paranormal olaylar falan yaşamıştım bu yüzden olacağını sanmıyorum ama yinede söyleyeyim dedim. Birde ortaokul zamanlarımda annemin beni hep uyumam için zorladığını hatırlıyorum hep yarın okul var diye erkenden yatağa sokardı bende uyuyamazdım. Ozamanlarda yaşadığım stresi şuanda da yaşıyorum
Paranormal olaylar yaşamışsın onun korkusundan uyuyamıyor olabilirsin eğer ki korktuğun şeyi düşünüyorsan dedin ya bazı geceler uyuyamıyorum ve annenin sana zorla uyutturduğunu ama bana daha çok bu annenin seni erkenden uyumanı istemesi bence seni bu yaşına kadar travmatik yapmış bu arada kaç yaşındasın?
Bencede annemin beni zorla uyutturmasıyla alakalı çünkü şu an hissettiğim şeyleri o zamanda hissediyordum aynısı sanki. 18 Yaşındayım birde eskiden çok tikli birisiydim mesela o zamanlar geceleri her 10 dakikada bir tuğalete kalkardım olmadığı halde falan falan bu tarz tiklerim vardı geceleride. özellikle geceleri oluyordu
Küçükken bende tikliydim ya deli gibi hissediyordum kendimi ama şimdi öyle değilim şimdi mesela sende hala tik var mı o problemine üzüldüm annenin sana küçükken zorla erken uyutturması travma haline gelmiş onu aslında unutmaya çalışsan zihninden çok iyi olur.
İlaç felan vermişse içme ya bence ne bileyim tamam endişeleniyorsun strese giriyorsun uyuyamıyorsun onu kendin yenmeye başarsan zihnine gelen kötü düşüncelerden olumsuzlukları engellemeye çalışsan.
Ya tek problemim bu değil sürekli göğsüm sıkışıyor bunalıyorum falan bunlar iyi geliyor bir ara yarım yarım içerek bırakmaya çalıştım aynıları oldu göğüste yanma bunalma falan. anksiyetem var galiba ulan varya bu psikoljik sıkıntılar çok kötü düşmanıma vermesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Youtubede rahatlatıcı videolar aç telefonu yastığın yanına koy uyu 1 saat sonra video biter zaten sende uyumuş olursun
Efe aydal mı dinliyorsun
Hayır
Dinle o zaman
Neler düşünüyorsun ve en erken kaçta uyuyorsun?
Gece olunca gözlerimi kapatıp uyuyacağımı düşünüyorum bunu bilmek strese sokuyor. 12-1 gibi uyuyorum genelde, genel yapım olarak çok uykucu biri değilimdir zaten 5-6 saat uyku yetiyor.
Küçükken travmatik bir şey yaşadın mı uyku ile alakalı aklıma ilk bu geldi de
Ve ne zamandır beri böylesin?
Eskiden oturduğumuz evde paranormal olaylar falan yaşamıştım bu yüzden olacağını sanmıyorum ama yinede söyleyeyim dedim. Birde ortaokul zamanlarımda annemin beni hep uyumam için zorladığını hatırlıyorum hep yarın okul var diye erkenden yatağa sokardı bende uyuyamazdım. Ozamanlarda yaşadığım stresi şuanda da yaşıyorum
Çocukluğumdan beri
Paranormal olaylar yaşamışsın onun korkusundan uyuyamıyor olabilirsin eğer ki korktuğun şeyi düşünüyorsan dedin ya bazı geceler uyuyamıyorum ve annenin sana zorla uyutturduğunu ama bana daha çok bu annenin seni erkenden uyumanı istemesi bence seni bu yaşına kadar travmatik yapmış bu arada kaç yaşındasın?
Bencede annemin beni zorla uyutturmasıyla alakalı çünkü şu an hissettiğim şeyleri o zamanda hissediyordum aynısı sanki. 18 Yaşındayım birde eskiden çok tikli birisiydim mesela o zamanlar geceleri her 10 dakikada bir tuğalete kalkardım olmadığı halde falan falan bu tarz tiklerim vardı geceleride. özellikle geceleri oluyordu
Küçükken bende tikliydim ya deli gibi hissediyordum kendimi ama şimdi öyle değilim şimdi mesela sende hala tik var mı o problemine üzüldüm annenin sana küçükken zorla erken uyutturması travma haline gelmiş onu aslında unutmaya çalışsan zihninden çok iyi olur.
Hayır şu an tiklerim falan yok bu arada psikiyatris kaygı bozukluğumun olduğunu söyledi.
İlaç felan vermişse içme ya bence ne bileyim tamam endişeleniyorsun strese giriyorsun uyuyamıyorsun onu kendin yenmeye başarsan zihnine gelen kötü düşüncelerden olumsuzlukları engellemeye çalışsan.
Ya tek problemim bu değil sürekli göğsüm sıkışıyor bunalıyorum falan bunlar iyi geliyor bir ara yarım yarım içerek bırakmaya çalıştım aynıları oldu göğüste yanma bunalma falan. anksiyetem var galiba ulan varya bu psikoljik sıkıntılar çok kötü düşmanıma vermesin
Göğüste yanma bende de oluyor reflü gibi bir şey var bende sende de olmasın? Bu arada asosyal mısın?
Cümleten amin.
Hatta ben hastaneye başka bölüme gitmiştim beni psikoloğa yönlendirmişti doktor ama göğsümün yanmasının psikolojik olmadığını öğrenmiştim.
Anladım, neyse ya zaten düşünüp kaygılansam da uyuyorum, kaygılanmasamda. Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler kendine iyi bak
Ama her ikiside çok farklı. Rica ederim sende kendine iyi bak
Tv açık uyu otomatik kapanmaya ayarla
Ben de diyorum hep uyusam
Bu nasıl bir sebep
Bilader sqalakmisin git uyu *mk
La uyuyorum zaten uykusuz kaldığım geceler olmuyor. Ama strese sokuyor işte bilmiyorum
Strese girmemek için daha erken yat