#SelamGençlik 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Sakin, sabırlı, tripsiz biri olabildiğim için sonsuz şükürler olsun, amin, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Herkese huylu ve geçimli değilim diyebilirim.. Yani bana zararı olmayan kimseye huysuz ya da geçimsiz biri değilim durduk yere arıza çıkarmam.. Eğer geçimsizlik varsa bu tek taraflı olmaz her zaman iki taraflı davranışlarla alakalıdır bana göre.. Keyifli akşamlar..
Yağğni çok değilim bence.👉👈🙄 Yok yahu gayet uyumlu bir insanım, karşımda ki aşırı zıt ve sevmediğim bir karakter değilse her türlü anlaşabilirim insanlarla. Benimle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz, o kadar söyleyeyim...
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
huysuz olduğum zamanlarda oluyor elbette. Ama genelde uyumlu ve neşeli bir insanım. Huysuzluğumu bir tek sevdiğim adam :D çekmek zorunda kalıyor. İnsan en çok sevdiğiyle uğraşırmış ya. Geçinmek isteyenle yağ bal olurum, geçimsiz insanlarla uğraşamam. Egolu ve kibirli asla değilim. Öyle insanlarla takılmam arkadaşlık kuramam. Huysuzluktan çok inat huyum var o da düşman başına :D karşımdaki insana illallah ettiren tek özelliğim sanırım. Ama değiştiremem. Karakter meselesi biraz da.
Geçinmek istediğim zaman çok güzel geçiniyorum yeter ki isteyeyim 😂 Damarıma basılmadığı sürece gayet uyumlu, eğlenceli, ponçik biriyim bence. Sadece keyfim olmadığı durumlarda, anlamadan dinlemeden uzerime gelinmesi, benimle inatlaşılması vesaire beni gerçekten huysuz biri yapabilir. O zamanlar içimdeki çirkef ortaya çıkabilir.
Bir süredir öyleyim, insanların yapaylığı delirtiyor, gereksiz , yapmacık, yalan sohbet ve kahkahalarını dahi duymaya katlanamıyorum! İyice idare edemeyen bir adama dönüştüm, çok boktan bir devre denk geldik anasını satayım!
Profesyonel iş hayatında mecburiyetten geçimli ve uyumluyum ama iş özel hayatıma gelince ne geçimli ne de uyumluyum kimseyle geçinmek ve kimseye uymak için kendimi zorlamıyorum olmuyorsa olmuyordur.