Kendimi kendimle vakit geçirecek şekilde yetiştirdim. Hayatın dramaları sıkılgan tavrı hep var ben daha çok güzel ve yaşanılır kılan yönlerine odaklanıyorum. 💁
Bugün evde sıkışıp kalmış gibi hissediyorsun anladığım kadarıyla 😅 İnsanın bedeni değil de ruhu daralınca daha yorucu oluyor gerçekten. Bazen bu sıkışma, içinde hareket etmek isteyen ama alan bulamayan enerjiden gelir 🔥 Fotoğraftaki gibi içten içe yanıp elinde çiçek tutuyormuşsun gibi… Hem yoğun hem sakin. Küçük bir dışarı çıkış, kısa bir yürüyüş bile zihnini açabilir 🌿 Sen şu an en çok neye kaçmak istiyorsun?
Evet. Çünki yüzleşmekten korktuğumuz iç seslerimiz var. Bu ruh sıkılması aslında onları çözmemiz, yüzleşmemiz için bir araç. Oysa, biz bunları hissettimiz zaman hemen bir hazz arayışına doğru yol alıyoruz. orada bitti mesele zaten, bir dahaki "seslenişe" kadar.
seni çok iyi anlıyorum, benim de ayagim çatlamıştı küçükken ama maalesef ben okula gitmek zorunda kalmıştım sınav haftasi cart curt. ayağa kalkabiliyorsan hava al derim
Ahahaha ben en son kolumu yakmıştım iki hafta sargıdaydı psikolojik olarak bir kere insan kötü hissediyor. İyi yanı vardı toplu taşımada yer veriyorlar.
Size de geçmiş olsun yanık sarılmaz normalde bizim arkadaş yandı sardılar başka doktora gitti çıkarttılar sarmadılar yanık sarılmaz demişler ama bilemedim doktorlar da sıkıntı ahah
İleri derece yanıklar sarılıyor benimki ikinci derece ve büyük bir alandı. Enfeksiyon kapmaması ve daha çabuk iyileşmesini sağlıyor özel jellerle kaplı sargı bezleri var yanık için onunla sarıyorlar. Muayeneye gittikçe de deri su topluyor deriyi temizleyip kremleyip tekrar sarıyorlar. 😬 Bu sayede yanık ilkyardım bilgim de oldu 🤦
Normal poliklinikte anlamazlar belki ben hastanenin yanık merkezinde tedavi oldum. Aklınızda olsun ileri seviyede yanıklar sarılır deri kendini yenileyebilsin iz kalmasın.
Valla bilemem belki sen hızlı iyileşirsin ama ben kendi hastanemden bir hafta rapor aldım sonra memlekete gittim orada da her hafta kontrole gittim 3 hafta rapor aldım basamadım hiçbir şekilde ayağımı