Herkesin derdi kendine ağır; Gerisinin dili lâl, kulağı sağır...🚬😔
Bugün de bizim için çalsın Neşet Ertaş...🥀🍁
Herkesin derdi kendine ağır; Gerisinin dili lâl, kulağı sağır...🚬😔
Bugün de bizim için çalsın Neşet Ertaş...🥀🍁
Allah kimseye kaldiramicaği yükü vermez sadece bunu bilip ya Allah ya Bismillah deyip harekete gecmek gerek
Tabiki Yolun acik olsun Allah sinavini kolaylastirsin ve yardimcin olsun. Af ve afiyetle bi hayat ve ahiret nasip olsun. Cennet kapisini acacak yollar nasip olsun.
Biliyormusun dert keder Allah bizi siniyor demek, sabir, tevvekül ve bazen cesaret gerektirir. Bilincli ve kalp gözüyle olmani dilerim. Allaha emanet ol.
Hepimizin çaresiz kaldığı bir nokta oluyor maalesef
Abla iyi güzel diyon da daha 22 yaşındayım ya Allah belamı versin yoruldum ya. İhanetide yaşadım doruklarına kadar aşkı da yarım kalmayı da bilirim ölümden dönmeyi de. İntihar etmeyi de bilirim sevdiklerimin için kendimi ortaya atmayıda deli dolu biriyim. O kdar çok şey yaşadım ki değil 22 40 50 yaşında gibiyim.
Cevap
4Cevap
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, en büyük çaresizlikse belirsizlik...
Kalıyor.
Bugün çok çaresiz kaldım İbo :/ yapacak bir şey var mı yok yok yok
Detay çok guzel... Herkesin derdi kendine ağır..
Evet her insanın en dipteyim dediği ve bir dip daha olduğunu keşfettiği bir an vardır
Bazen kalırım ama direkt çözüm odakliyim bu yüzden de çocuk çıkarım 😂😂😂
Bazı zamanlar
Oluyor tabi 😏😂
Önce bir kal geliyor hiçbir şey yapamıyorum dibe iyice çökmeden kendime hatırlatıyorum sen çaresiz değilsin neleri atlattın kal ve ne yapman gerekiyorsa yap diyorum 😂
Eee
Ama neler neler geçmedi ki bu da geçer 😂😂
Ne derdin var neden çaresiz hissediyorsun anlat bana
Sorunun ne ise kolaydan zora doğru çözmeye çalış ya da hangisi sana iyi gelecekse oradan başla durup AA ben çok kederliyim hiçbir şeyim çözülmüyor dersen zaten hiçbir şey çözülmez anladın mı ayağa kalkacaksin ve bir yerden başlayacaksın yanımda olsan kafana bir tane patlatirdim kendine gel diye 😂😂😂🤗
Ölüm harici cozulemeyecek hiçbir şey yok hayatta seni anlıyorum söylediklerim sana anlamsız geliyor ama düşün bunları olur mu
Aynen kendine gel ✋ beş kardeş geliyor bak haaa
Tamam,😂 kendine dikkat et 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar