Peki siz bunların üstesinden gelirken nelere tutunuyorsunuz?

Merhaba.
Kendime ; Kaç yaşındayım bilmiyorum bu aralar yaşımdan fazlasıyım zaten yorgunum da, dışarı da yaşam mücadelesi ekmek parası derken sanırım epey bi yoruldum ama şunu, biliyorum ki nefes aldığımız sürece mücadele edeceğiz diğer türlü ağaçlardan bitkilerden, ne farkımız kalır değil mi? Ama düşe kalka büyüyorum günden güne üzüntülerimi, acılarımı kederlerimi bir köşeye aldım yaşanılanları unutarak sil baştan, yapıp yeniden başladım kolay oldu diyemem eee sonuçta yaşayarak anlarız kime, ne kadar güveneceğimizi kime ne kadar değer vermemiz, gerektiğini üstelik yaşayarak göreceğiz öğreneceğiz bir çok durumu umudumu yitirmedim, ümitsizliğe kapılmadım karamsar olmadım aksine dik durarak sabırla yaşamaya, devam ettim ediyorum doğru olanın yardımcısı yaradandır hep bunun, farkında oldum her gecenin bir sabahı var diyerekten başımı yastığa koydum, çünkü iyi bilirim ki niyeti temiz tutmak önemli nihayetin de her insan kendi kalbinin ekmeğini, yer bu hayatta kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Hani Cahit Zarifoğlu diyor ya ; Ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim...
İşte durumu özetleyen söz budur tam anlamıyla, bende böyleyim fazlasıyla..
Eşime tabi ki. Eşim de bana. Biz gençliğimizde eşcinsellik, köpekçilik, cinsel özgürlük, güçlü karı safsatası peşinde değil aile peşinde koştuk. O yüzden antidepresan, psikolog, bunalım nedir bilmeyiz. Yalnız öleceksiniz. O yüzden z kuşağısınız.
Sana tavsiyem hastaneye yakın bir muhitte daiee edin. Bu yaşnızlık ve stres kanser eder. Özellikle menopoz ve kemik erimesi sonrası yalnızlık zordur. Psikologlara ve kadın hastalıkları uzamanlarına sarılırsın o zaman.😎
Her ne olursa olsun hayatı ve yaşamayı seviyorum.
Hiç bir şey kolay olmadı zaten, kolay olanın tadı çıkmaz.
Zorluklar ve kötülükler her devirde her zaman vardı.
Bundan 5000 yıl önce Sümer tabletlerinde bile çağın berbat olduğunu eskiye özlemi dem vurmuşlar.
Her çağ kendi insanına göre en mükemmel olanı aslında.
Bşraz polyanna gibi düşünüp yaşamak lazım.
Her şeyin daha kötüsü var, tıpkı her şeyin iyisine özendiğimiz gibi.
Özenilecek şeyleri gördüğümüz kadar ibret alınacak şeyleride görsek daha mutlu oluruz.
Ben hayata sarılırıyorum yaşamak için, aldığım nefese, güneşin doğuşuna, masmavi gökyüzündeki Bembeyaz bulutlara sarılıyorum.
Görmek isteyen için dünyada yaşamaya değer o kadar çok şey var ki.
Merhaba.. Bu aralarda da genelde de ben zaten kendime sarılırım.. Umutlarım, hayallerim, vazgeçişlerim, emeklerim, söylediklerim, sustuklarım, susturduklarım.. Hepsi benim aslında.. Ben en çok kendimi seviyorum çünkü en zor zamanlarımda bile ben beni yerden kaldırdım.. Keyifli geceler..
Cevap
7Cevap
Beni arabeske bağlama şimdi.. hayat akıyor işte. Akışa göre yola devam.. önümüze çıkan engelleri atlayarak son nefesi bekliyoruz😀
https://m.youtube.com/watch?v=5pXZwzbB6Hg
Dım dım dım dırırırım😀
Yolda yürürken kulaklık takmaktan ziyade
Etrafı gözlemlersek daha farklı düşüncelere dalarız
Daha mutlu oluyorum
Yürümek iyi geliyor
Ya da beni geliştiren kitaplar
Ya da akici bir roman
Manga okumak
Spor yapmak
Bunlardan zevk alabiliyorum
Kardeşime sarılmaya çalışıyorum dhhds ama beni itiyor git diyor 😂 onun dışında umurumda değil
off ama çok tatlı :D 3 tane oğlum olsun onun tipinde diyorum fshfdjf
amin cümlemize fdjdfj ama 2 de yetmez 3 iyidir :D evde 4 erkek yürek yemiş olabilirim 🤪
Kendime. Benim benden başka teselli edenim yok, bazen ailemin bile beni anladığını sanmıyorum.
Evlilik hazirligindayim hem calisip hem hazirlik yapiyorum kosusturuyorum tutunamiyorum savruluyorum ben 😪
Cocuklarim var benim en önemlisi bu..
Sevdiklerime, istediklerime.
Şişko tombul kedime 😂
Bu aralar hiçbir şey yapasım gelmiyor
hayatta tutunmaya çalışıyoruz :D
26 yıldır yorganıma sarılıyorum.😆
Kendime😄en iyi sarıldığım kişi kendimim
Ben her zaman kendime Sarılırım...
İnancım tabiki.
Hiçbir şeyim yok
Hayallerime
Kızıma