Kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Öğrenciyim. Ders notlarım başarım çok yüksekti. Haziran ayında hafif hafif başladı depresiflik. Son günler iyice bu raddeye geldi. Başarım düştü, yorgunum, verilen görevleri yapmakta zorlanıyorum. Birkaç yakın arkadaşım vardı ama hepsiyle iletişimimi kestim, sildim her yerden. Biriyle sözde buluşup gezecektik ama iptal etti buluşmayı, canı istemiyormuş. Ve soğuk davranmaya başladı. Onu da sildim. Hiç bir arkadaşım yok, gezecek kimse yok sürekli evdeyim. Kendimi bomboş hissediyorum. Ailem için intihar vb. şeyleri düşünmüyorum, hayatta tek bağlı kaldığım şey onlar. Ben bu durumu ilk defa yaşamıyorum. Sık sık depresyon tanısı alırdım psikologtan. Ama neden her sene tekrarlıyor hiçbir fikrim yok ve beni çok yoruyor. Kendime özgüvenim de düştü. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) Psikolog Sümeyye Sağlam da görüş paylaşmış teşekkür ederim, dediklerini uyguladım bazılarını. şu an genel olarak iyiyim tabi arkadaş, çevre yok yine ama fazla problem etmiyorum biraz daha derslere, günlük olaylara odaklanmaya başladım :)
Kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?