Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bunalımdayım sanırım. Ne yapmalıyım?

Çok sıkı dostluğumuz vardı. Gezdiğimiz ,yediğimiz ,içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sonra büyüdük. Kimi evlendi kimi şehir değiştirdi ama biz 6 kişi hiç kopmadık. Hatta o 6 kişiden 2 si şuanda 1 yıllık evli. Herkesin hayalleri vardı. Benim hayalim kendi reklam ajansımı kurmak ,kiminin kafe açmak kiminin kendi avuktaklık bürosunu kurmak yada pilot olmak. Çoğumuz hayallerini gerçekleştirdi. Ben kendi ajansımın sahibi , diğeri pilot ,kimisi işletmeci. Sonra ben birden bire dışlandım anlamsız şekilde. Görüşmelere çağrılmaz aranıp hal hatır sorunmaz oldum. İstediklerinde canımı vereceğim insanlar zor zamanlarım geldiğinde bile bana sırtını döndü. Üstüne birde kız arkadaşım sanırım benden sıkıldığı için beni kendi iş yerindeki muhasebe müdürüyle boynuzladı. Kimseye birşey yapmadan ,kimse için kötü düşünmeden bu duruma geldim. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Tabiki çevremde başkaları da var. Ama olmuyor işte insan bunları yaşadığı zaman çevresindekileri görebilmesi için birinin işaret etmesi gerekiyor. Artık çok sıkıldım . Bazen intihar bile bir seçenekmiş gibi duruyor.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bunalımdayım sanırım. Ne yapmalıyım?