Saat 4 buçukta yattım 6 bucukta kalktım. Salon berbat durumdaydı yiyip ictiklerimizi mutfağı topladım yemek yapıp çıkacağım. Geç uyumak ve akabinde erken kalkmak beni etkilemiyor, fakat üst üste aynı gün tekrar ederse artık etkileniyorum. Yaslandığın için olsa gerek, eskiden etkilenmezdim ya da kullandığım ilaçlardan dolayı da olabilir.
Etkilemiyor, en erken saatim 02.00, bundan aşağı uyumuyorum. Artık alıştığım içinde herhangi bir sıkıntı olmuyor ertesi güne ya da kendimi kahvelerle ayakta tuttuğum için öyle sanıyorum bilmiyorum.🤷♀️😄☕️
Hafta içi sıkıntılı oluyor. Hafta içi gece 23:00'ten sonra yatmıyorum. Gece geç yattım mı sabah acayip uykusuz kalkıyorum ve işten eve uykusuz ve yorgun dönüyorum. Akşam haber saatinde uyuyunca da, yatma vaktinde uykum cidden kaçar. Bu yüzden erken yatıp erken kalkarım. Hafta sonu sorun olmuyor.
Benim gibi pazar günü dinlendim. Güzellik uykumada yattım 🙃 Bu gecede 2.5 3 önce yatmam. Sabah 8 kalk iş başı biraz zor olsada, sert bir kahve beni kendime getiriyor.
Beşte kalkarım geç uyusam da.😃 Kurulmuş saat gibiyim zaten, sanki hiç bir şey olmamış veya geç uyumamışım gibi. 😃 Annem bu sabah pazar günü uyu bari dedi biz kalkana kadar. 😂😂😂
Alışkanlık söz konusu, zamanında çok uykusuz kalmış biri olarak şu an bütün gece uyumasam ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi davranabilir hatta neşeli olabilirimde, motive olursa ruhum bile duymaz uykuyu.
Gece 2 saat uykuyla bile sabah uykumu almış bir şekilde kalkıyorum hiç sorun olmuyor. Bazen erken yatar 8 saat uyurum gündüz yine uykum gelir. Bazen de 2 saat uyurum gündüz ise hiç uykum gelmez😄 Kafamı koyduğum yerde uyuma huyumu sevmiyorum
Hemde nasıl cuma akşamı başlayıp cumartesi gece 4 e kadar gezip eve gidip uyuyup pazar sabah sanki ise gidiyor gibi alarmisz 7 de uyanmak da farklı bisey
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2 buçuk da uyuyup 6 buçuk da yeni güne mis gibi uyandım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hep geç uyuyorum ama geç uyanıyorum genellikle o yüzden etkilemiyor :))