Gündüzleri normal bir işe gidip aslında eskortluk yapan kız davranışları nelerdir, nasıl anlaşılır böyle insanlar sizce? Bariz kendini belli eden değil gizleyenler için konuşuyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bellidir zaten hastalık kapmistir yorgundur. Yamuk yürür sürekli herkese verdiği için. Yüzündeki nur gitmiştir. Hemen belli olur
aynen göz altları falan çökmüş birisi ve gittiği işte pasaklı olup fakir gibi takılıyorsa üç kuruşa çalışıyorsa yani asgari ücrete ama sosyal yaşantısı ultra lüksse düşünür müsün
Bikere meraktan giderim ama
Anlaşılmaz. Kendisi birine anlatmadığı, telefonu çok sık çalmadığı vb şekilde iz bırakmadığı sürece...
gittiği işte pasaklı olup fakir gibi takılıyorsa üç kuruşa çalışıyorsa yani asgari ücrete ama sosyal yaşantısı ultra lüksse düşünür müsün
Hayır... Zengin bir manita yapmıştır diye düşünürüm
Öyle biri ise asgari ücretli ve kötü bır işte çalışmaz. Şüphelerinizi kendinize saklayın insanların yaşadığı hayatı bilmiyorsaniz kinayip ayiplamayin.
Yürüyüşünden 😂 göttn verdiyse yürüyüşü değişe 😂. Sen o işi ediyorsan kac para? 1 saat benim olsan
ben değil canım bi kızdan şüpheleniyorum. gittiği işte pasaklı olup fakir gibi takılıyorsa üç kuruşa çalışıyorsa yani asgari ücrete ama sosyal yaşantısı ultra lüksse düşünür müsün
Valla pasaklı diyorsun giyiniş falan kötü diyorsun evi kötü ama yaşantısı güzel diyorsun
Bizim okulda da biri vardı dısten gören kıyafetleri Falan kafe kafe gezer ama evine şr görsen ben o eve giril yemek asla yemem öylr pis ev ama dıştan gören inanılmaz bir lüx içimde sanacak evimdoaten bile yıkılacak gibi
Neyse anası vurduruyormusnkendşsime kızmkardrsşde öyle bu kiz namusluydu buna da kaçırıp tecevüz etmişler
Yani eskortluk etme ihtimali yüksek olabilir takip etmen gerek ama bence boş ver onu ne ederse etsin sen kendi hayatına bak
Belli olmaz bence gizli olur ölelerine gittim Bi kaç kere düşünürsen sehir neresi
gittiği işte pasaklı olup fakir gibi takılıyorsa üç kuruşa çalışıyorsa yani asgari ücrete ama sosyal yaşantısı ultra lüksse düşünür müsün
Düşüncen var ise ben sana yardımcı olabilirim
ne alaka ben canım mısın ya birinden şüpheleniyorum..
Sana Bi kaç tavsiye vermek istiyorum
Tamam tavsiye vereyim sana anlatayım diyorum
Belki söylediklerim seni aydınlatır
neyi anlatıcaksınn
@ExoticBrunette ne alaka abazalıkla maksat sorun sözülsün
Müşterilerinin ağzı sıkı ise belli olmaz
Kim o sen misin senin çevrenden biri mi
çevremden biri
Kız beni niye etiketleyip abazalik yaparsan engellenirsin yazdın 😂
Ben mi dedim özele gel diye 😆
adama dedim ya sana değil jsdfgfdssd
Beni etiketlemişsin sanki bana der gibi 😂😂
Herkes ekmeğinin peşinde
Gözler döner
Tabiii ki öyle bir dostum var her hafta gidiyorum evine