Bazen siz de şans eseri yaşadığınızı düşünüyor musunuz?

Selamlar,
Gerçek çok kötü bir görüntü. Yani insanın ne aklı ne midesi alır böyle bir durumu. Çok uzun zamandır yemek yemiyorum dışardan. Özellikle bu işlerin içinde olan arkadaşımın anlattıklarından sonra gidip bir yerde asla yemek yemem. İnsanın başına her şey gelebilir ki 2 kere zehirlendim zaten. İnsanlar yemeği ucuza getirmek adına her türlü hileye başvuruyorlar. Dikkat etmek lazım gerçekten. Kesinlikle davacı olmanı öneririm. Bunun hiç bir mantık açıklaması olamaz bana göre.
Dışarıdan yememek için yurtta yiyordum ama artık açık sanırım
Öğhkkk midem bulandı cidden.🤢
Peki ya sen onu elinde nasıl tutuyorsun?🤮
Vallahi siz Afrika'daki yurtta kalıyorsunuz herhalde canım, o nasil bir yurt öyle?
Benim bırak yemeği, ilk kaldığım sene bazamın altından fare çıkmıştı ağlayarak odadan çıkmıştım. Ondan sonra her yere ilaç konuldu, tedbirler arttı. Bir daha da kimse görmedi, titizlik konusunda çok iyiler.
Gerçekten ben olsam ortalığı inletirdim. Yemekler güzel olmayabilir lakin kimsenin sağlığıyla oynayamazlar. Hemen CİMER'E, birçok yere şikayette bulun.
Balım elinde tutan ben değilim arkadaşım. Bizim sonradan haberimiz oldu o sırada yanında değildim.
Cimere falan her yere şikayet ettik aradık Twitter'da ortalığı ayağa kaldırıyordu bizim yurt. Yurdu da salladık, işletmeci, müdür, görevliler hepsini topladık ben dışarı çıktım ama çıkmadan önce baya olay vardı yurtta
Iyi yapmışsın canım.
Arkadaşına da helal olsun, elinde tutabilmiş. Ben mide bulantısından bakamam bile.
Görüş
38Görüş
Ya ben bu soruyu nerden gördüm :/
Artık dolma görmek istemiyorum 😑😑😑
Düşünmüyor değilim.
👀👀
Kimi zaman
Akrep bizim burada çok sıradan evde çıkması o fare dolmadan çıkamaz tek tek dolduruluyor o sonradan tencereye girmis olmalı hayvan bu bu yemeği yapanda skntı yok o yurdun yemekhanesine fare ilacı falan konmalı insanlık hali..
şöyle gıda malzemelerinin olduğu yerler ilaçlanamıyor fırınlarda bu konuda sıkınti yaşıyorlar. sonradan girebilir hayvan fındık faresi bu başka heryerde gezebilir yuvası ordada olmayabilir.
iğrenç evet ama olabilir bu akrep te ürkütücü ya fena
Şikayet falan etmediniz mi? Ben askerdeyken bile sadece bir kere sinek çıkmıştı rütbelinin yemeğinden okadar sen yurt diye nazi kampına gitmiş olmayasın? Yarın bigün lağım fareside çıkabilir 😂
Hemen şikâyet et yurdu. CİMER'e kadar yaz. O yurun yemeğini tedarik eden firma denetlenmeli. Yemekten farenin çıkması nedir yahu nasıl bir ortamda yemek yapıyor bunlar. :/
Menüye yeni tatlar da eklemiş olabilirler ama. Malum son zamanlarda pek popüler :D
Uzak Doğu Mutfağının Vazgeçilmez Yemeklerinden Biri: Közlenmiş Sıçan ↗
Sen onu geç o fareye sen tutmadın inş
Güzel miydi bari biber dolması. Bu tarz yemeklere kemik ya da et koymak yemeğin lezzetini artırıyor :D
Selam gadası 🙃
O yurdun kapatılması için ya da daha iyi şartlar altında yemek yapılabilmesi için daha nelerin olması gerekiyor gadası.
#gadası
Fareye yemek bulaşmamış ya da biri onu emcüklemiş :// cimere ve bizzat bakanlığa şikayet bırakın başka türlü düzelmez.
Kıl çıkar, böcek çıkar neyse de, bir açıklaması olur. Fare ne yahu 😅
Bu yazıyı okumadan önce ben de evde dolma yedim midem kalktı resmen. Oraya acilen denetim lazım.
Hangi şehirde okuyorsun? Akrep, fare falan dağ başı mi orasi bu kadar da sorumsuzluk olmaz ya.
Bunlardan bizdede çok çıkardı fare değil tabi ama saç tırnak kurt vs. Yurt yemekleri rezalettir.
Yuh abic ciddi ciddi faremi çıkrı lan midem nasıl kalktı şu an
Abi böyle bişi olamaz bee
İlgilenmezlef ki niye ilgilensinler onlar hergün kral kahvaltısı yapıp koltuğundan kalka bilirlermi
Farede hiç yemek bulaşığı yok yalnız, cenaze fotoğrafından önce gasilhanede yıkattınız herhalde.
Fare mi 🤣 ohaa , kurt falan olsa anlarım da fare ne
Toplu yerde illa ki oluyor 😏
Fotoğrafa inanmadım ya neyse
Sans eseri yasamak diye bir şey inancına ters
İnanamadım*
Görüntü sana mi ait kesin mi orası kyk yurdu mu? Eğer kesin olarak sıkıntınız varsa ben konuyu direk bakan beye götürebilirim ama kesin ve isbat edilebilir olmalı ki bakana ayıp olmasın sonra
Ben net olarak bilgi sahibi olabilsem olayı direk bakan beye iletecek iletişim kanalına sahibim
Fotoğrafı çeken, yurt ismi, tarih saat,
Olmaz ismini vermesi kötü değil ki madem orada da bir pislik var bunu kimden teyit edecek boyle olunca kimse ciddiye almaz yinede söylerim ama bi şekilde isimsiz şikayet gibi olur kimse ciddiye almaz
Okurken kötü oldum.
Çok geçmiş olsun, inşaAllah bir daha yaşanmaz, gerekli yerleri şikayet edin. Sorumsuzluğun karşılığını masum insanlar çekmemeli.
Yoo baya baya yaşıyorum ya hiçbir ölüm tehlikesi atlatamıyorum, kazık çalacak gibi hissediyorum. Fazla yaşıyorum ya
Ya hayır 🤢🤢
Direk sağlık bakanlığına şikayet edin anında denetime gelirler. Bu nasıl iş yaaaa.
Ne güzel işte protein olsun diye içine fare atmışlar gızz. Protein karbonhidrat kombinasyonu yapmış yemekhane
Başıma böyle bir şey gelse bütün yemekhaneyi yurdu birbirine katardım
En İyi Görüş