Selamlar,
Gerçek çok kötü bir görüntü. Yani insanın ne aklı ne midesi alır böyle bir durumu. Çok uzun zamandır yemek yemiyorum dışardan. Özellikle bu işlerin içinde olan arkadaşımın anlattıklarından sonra gidip bir yerde asla yemek yemem. İnsanın başına her şey gelebilir ki 2 kere zehirlendim zaten. İnsanlar yemeği ucuza getirmek adına her türlü hileye başvuruyorlar. Dikkat etmek lazım gerçekten. Kesinlikle davacı olmanı öneririm. Bunun hiç bir mantık açıklaması olamaz bana göre.11 Yorumla- +1 yıl
Dışarıdan yememek için yurtta yiyordum ama artık açık sanırım
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖğhkkk midem bulandı cidden.🤢
Peki ya sen onu elinde nasıl tutuyorsun?🤮
Vallahi siz Afrika'daki yurtta kalıyorsunuz herhalde canım, o nasil bir yurt öyle?
Benim bırak yemeği, ilk kaldığım sene bazamın altından fare çıkmıştı ağlayarak odadan çıkmıştım. Ondan sonra her yere ilaç konuldu, tedbirler arttı. Bir daha da kimse görmedi, titizlik konusunda çok iyiler.
Gerçekten ben olsam ortalığı inletirdim. Yemekler güzel olmayabilir lakin kimsenin sağlığıyla oynayamazlar. Hemen CİMER'E, birçok yere şikayette bulun.13 Yorumla- +1 yıl
Balım elinde tutan ben değilim arkadaşım. Bizim sonradan haberimiz oldu o sırada yanında değildim.
Cimere falan her yere şikayet ettik aradık Twitter'da ortalığı ayağa kaldırıyordu bizim yurt. Yurdu da salladık, işletmeci, müdür, görevliler hepsini topladık ben dışarı çıktım ama çıkmadan önce baya olay vardı yurtta - +1 yıl
Iyi yapmışsın canım.
Arkadaşına da helal olsun, elinde tutabilmiş. Ben mide bulantısından bakamam bile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben bu soruyu nerden gördüm :/
Artık dolma görmek istemiyorum 😑😑😑20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
O yurdun kapatılması için ya da daha iyi şartlar altında yemek yapılabilmesi için daha nelerin olması gerekiyor gadası.
#gadası11 Yorumla
+1 yılAkrep bizim burada çok sıradan evde çıkması o fare dolmadan çıkamaz tek tek dolduruluyor o sonradan tencereye girmis olmalı hayvan bu bu yemeği yapanda skntı yok o yurdun yemekhanesine fare ilacı falan konmalı insanlık hali..
14 Yorumla- +1 yıl
şöyle gıda malzemelerinin olduğu yerler ilaçlanamıyor fırınlarda bu konuda sıkınti yaşıyorlar. sonradan girebilir hayvan fındık faresi bu başka heryerde gezebilir yuvası ordada olmayabilir.
- +1 yıl
iğrenç evet ama olabilir bu akrep te ürkütücü ya fena
Şikayet falan etmediniz mi? Ben askerdeyken bile sadece bir kere sinek çıkmıştı rütbelinin yemeğinden okadar sen yurt diye nazi kampına gitmiş olmayasın? Yarın bigün lağım fareside çıkabilir 😂
11 Yorumla
+1 yılHemen şikâyet et yurdu. CİMER'e kadar yaz. O yurun yemeğini tedarik eden firma denetlenmeli. Yemekten farenin çıkması nedir yahu nasıl bir ortamda yemek yapıyor bunlar. :/
17 Yorumla- +1 yıl
Menüye yeni tatlar da eklemiş olabilirler ama. Malum son zamanlarda pek popüler :D
Uzak Doğu Mutfağının Vazgeçilmez Yemeklerinden Biri: Közlenmiş Sıçan ↗ - +1 yıl
Sen onu geç o fareye sen tutmadın inş
- +1 yıl
Güzel miydi bari biber dolması. Bu tarz yemeklere kemik ya da et koymak yemeğin lezzetini artırıyor :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFareye yemek bulaşmamış ya da biri onu emcüklemiş :// cimere ve bizzat bakanlığa şikayet bırakın başka türlü düzelmez.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kıl çıkar, böcek çıkar neyse de, bir açıklaması olur. Fare ne yahu 😅
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılBu yazıyı okumadan önce ben de evde dolma yedim midem kalktı resmen. Oraya acilen denetim lazım.
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehirde okuyorsun? Akrep, fare falan dağ başı mi orasi bu kadar da sorumsuzluk olmaz ya.
Bunlardan bizdede çok çıkardı fare değil tabi ama saç tırnak kurt vs. Yurt yemekleri rezalettir.
13 Yorumla
+1 yılYuh abic ciddi ciddi faremi çıkrı lan midem nasıl kalktı şu an
15 Yorumla- +1 yıl
Abi böyle bişi olamaz bee
- +1 yıl
İlgilenmezlef ki niye ilgilensinler onlar hergün kral kahvaltısı yapıp koltuğundan kalka bilirlermi
- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafa inanmadım ya neyse
Sans eseri yasamak diye bir şey inancına ters111 Yorumla- +1 yıl
İnanamadım*
- +1 yıl
Görüntü sana mi ait kesin mi orası kyk yurdu mu? Eğer kesin olarak sıkıntınız varsa ben konuyu direk bakan beye götürebilirim ama kesin ve isbat edilebilir olmalı ki bakana ayıp olmasın sonra
- +1 yıl
Ben net olarak bilgi sahibi olabilsem olayı direk bakan beye iletecek iletişim kanalına sahibim
- +1 yıl
Fotoğrafı çeken, yurt ismi, tarih saat,
- +1 yıl
Olmaz ismini vermesi kötü değil ki madem orada da bir pislik var bunu kimden teyit edecek boyle olunca kimse ciddiye almaz yinede söylerim ama bi şekilde isimsiz şikayet gibi olur kimse ciddiye almaz
Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Farede hiç yemek bulaşığı yok yalnız, cenaze fotoğrafından önce gasilhanede yıkattınız herhalde.
11 Yorumla
+1 yılFare mi 🤣 ohaa , kurt falan olsa anlarım da fare ne
13 Yorumla- +1 yıl
Toplu yerde illa ki oluyor 😏
+1 yılOkurken kötü oldum.
Çok geçmiş olsun, inşaAllah bir daha yaşanmaz, gerekli yerleri şikayet edin. Sorumsuzluğun karşılığını masum insanlar çekmemeli.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma böyle bir şey gelse bütün yemekhaneyi yurdu birbirine katardım
11 Yorumla
+1 yılYoo baya baya yaşıyorum ya hiçbir ölüm tehlikesi atlatamıyorum, kazık çalacak gibi hissediyorum. Fazla yaşıyorum ya
10 Yorumla
+1 yılYa hayır 🤢🤢
Direk sağlık bakanlığına şikayet edin anında denetime gelirler. Bu nasıl iş yaaaa.10 YorumlaNe güzel işte protein olsun diye içine fare atmışlar gızz. Protein karbonhidrat kombinasyonu yapmış yemekhane
10 Yorumlamidem kalkti kim bilir tabagindan cikan nasil hissetmistir
20 YorumlaGeçmiş Olsun dikkat edin kendinize bunu görsem bir daha yemek yiyemem bu ne ya
10 Yorumla
+1 yılAman tanrım yurdu şikayet edin olmaz böyle gercekten başına gelenlerde sans eseri diyebiliriz
10 Yorumla
+1 yılHangi üniversitenin kyk yurdu burası ya inanamıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Aklıma üniversite yilları ve fakülte yemekhanesi geldi. Benim bile midem bulandı. Tez zamanda al diplomayı kurtul inşallah
- +1 yıl
Geçer ya. Zamanı gelince hepsi biter. Sen boş ver şimdi vize zamanı. Vizelere kas bütün dersler AA gelsin😄
- +1 yıl
O zaman ba gelsin hepsi. BA için anlasalim
Düşünmüyor değilim.
👀👀10 Yorumla
+1 yılyok artık. denetlemeye neden almıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
böyle bişe olabilir mi dava açsanız milyonlar kazanırsınız. Şerefsizler başka diyebileceğim bişe yok elimizden geldiğince şikayet ederiz sadece
+1 yılOha ciddi olamazsın, dava açsana.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle dava açın.
Kyk mı özel mi? Skandal yahu
11 Yorumla
+1 yılKyk demeyin lütfen😲😲
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok üzüldüm. İnşAllah bir çözüm bulunur.
+1 yılBir fenomen nasıl yurtta kalabilir duy da inanma
12 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
+1 yılŞaka mı bu 😳😳😳😳😳😳😳😳
11 Yorumla
+1 yılEvet. Az kalsın Ölecektim ama ölmedim doktorlar verilmiş sadakamin olduğunu söyledi. Mecaz olarak değil gerçekten de şans eseri yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılKusasım geldi aga bu ne öğğk vurun kilidi o yurda
13 Yorumla- +1 yıl
Görüntüyü al mahkemeye git varya hepsinin içinden geçerim bu benim karşıma çıksa
Odan akrep neyse de dolmadan fare nedir ya?
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Bu gerçek mi? Kusacağım🤮🤮
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ciddi misi ya allahım ya geçmiş olsun güzelim ya
12 Yorumla
+1 yılBenimde bu gün kahvemden güzel bir şey çıktı ಡ ͜ ʖ ಡ
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya ciddimisin sen
12 Yorumla- +1 yıl
Öögk trawma sebebi
Çoğu zaman düşünüyorum harbi
10 Yorumlasurvivora hazırlıyorlar sizi 😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılİğrenç gecmis olsunnnn
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhep düşünüyorum bazen az kalır
10 Yorumla
+1 yılBen ara ara sorguluyorum bunu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılIçine Biraz protein katmışlar
10 Yorumla
+1 yılBunlar hep daha güçlü olman için😄😄😄😄
11 Yorumla- +1 yıl
Protein çocuum o, bizde böcek çıkmıştı yıllar önce açıkla a buydu😄😄😄😄
ara sırada lur böyle hep şans hep şans :)
10 Yorumla
+1 yılBen her gu sorguluyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimi zaman
10 Yorumla
+1 yılOvv geçmiş olsun ya evet böyle hissettiğim oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıloha o fare mi ya 🥺😦
ölürsek de kime kalmış10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKedi bile yiyor öldürmez fare. Öldürmez
10 Yorumla
+1 yılbu ne lan böyle
11 Yorumla
+1 yılŞikayet et bence tazminat davası açmalısın
13 Yorumla- +1 yıl
Tazminat davası aç
- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl girmiş oraya
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo elindeki fare mi ciddenn 🤧🤧🤧🤧🤧
10 YorumlaBen kaderin cilvesi diyorum
20 Yorumla
+1 yılAy çok kötü kusucam
20 Yorumla
+1 yılAra sıra
10 Yorumla
+1 yılYani
10 Yorumla
+1 yılAfiyet WKRWKDKLQFLWLDLWD
10 Yorumla
+1 yıl🤢🤮🤮🤮
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet düşürüm
10 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler