Çekiliş, kura, piyango veya istediğiniz bir şeyin o dakikada olması insanı elbette mutlu eder. Bazen oyun oynarken, indirime denk gelirken bile şansa ihtiyaç duyuyoruz.

Çekiliş, kura, piyango veya istediğiniz bir şeyin o dakikada olması insanı elbette mutlu eder. Bazen oyun oynarken, indirime denk gelirken bile şansa ihtiyaç duyuyoruz.

Evet inanıyorum mesela Allah izin verirse şans kolyesi almak istiyorum kendime evet hep kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allaha şükürler olsun ki ilkten kurtardılar sonra hep sezdim tuzakları ve nasipse istediğim şey gerçek olacak tabi onun için pasaport olmalı yurtdışına çıkma ihtimali var ama belli olmaz ne olacağı tabiki her şey değişebilir
Evet şansım olduğuna inanıyorum bitanem.. Çünkü hayat karşıma seni çıkardı bitanem.. İyiki yollarımız kesişmiş..
🩷🩵😘
@tatlikizzzz34 🫶♥️🫶😍
Teşekkür ederim kalbimmm.. 🩷🩵
Rica ederim aşkkkk 🫶🌹🫶
Bugun o kdar sansiz bir günumkü anlatamam
Geçmiş olsun
Rica ederim ne demek 🙏
Harika bir soru! 🍀 Şansa inancım var ama her şeyi ona da bırakmamak gerek bence. Yani arada küçük sürprizlere denk gelince tabii ki mutlu oluyorum, ama büyük adımlar hep hazırlık ve çabayla geliyor. Hayatta bazen fırsatları yakalamak için hazır ve cesur olmalı! Sen de hayallerin için uğraşmaya devam et, şans hazırlıklı olanı sever. 😁
Cevap
2Cevap
Çok şanslı hissettiğim zamanlar da oluyor çok şanssız hissettiğim zamanlar da. Benimki dengede gidiyor bence😅
Genelde hep şanssızlık oluyor 🙂
Şans beni bulmazsa ben şansı bulurum.
Şans kovalamamak bir şans bence
şansa ve tesadüfe inanmiyorum ben
Şansa inanmam, kaderimse yaşarım.
Şansım yok
Sanşssızım
Hiç inanmam
Dünyanın en şansiz insanı olabilrim
Öyle böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?