Ya tanınma endişeleri vardır ya da özgüven problemi yaşıyorlardır. Bu iki sebepten biri olabilir. En iyi cevabı o kişi verebilir bu konuyla ilgili. Ben iki seçenek arasında yüzde elli yüzde elliyim. Kendi fotoğrafımı kullandığım için rahatsız edilmiyorum. Mesaj kutusu ve görüş yorumunu zaten kapatmış durumdayım. Gereksiz ve seviyesiz sohbetlere karışmamak adına.
Sandıklarının hepsi olabilir. Geçen bir üye gizliden yazdı bana, başka bir üye benim paylaştığım tüm pp fotolarını arşivliyormuş. Benim fotoğraflarımla ne yapabilir ki diye düşündüm ve ne yaparsa yapsın haberim olduğunda gereken suç duyuruları da bunucagimi az çok tahmin etmeli, sonuçta o kişi suçlu duruma düşecek bu kadar basit... Onun dışında kendine güvenmiyordur, olabilir. Buradan bir üye ile 2 yıl arkadaştım ve tanınmış bir üye telefondawhatsapp da konuşuyorduk iyi arkadaştık ama bir kere görmedim onu🤣 iyi ki görmemişim ve artık sebebini sorgulamıyorum bile... Tercih meselesi işte.. Ama ben pp ye kendi fotomu koyacağım canim istediği sürece... Aaa birde pp fotoğrafımı koymamı istemeyen arkadaşlar var ama hala beni tanımamış olacaklar ki benim söz dinlemediğimi anlayamamışlar, arkadaşımda olsa ben kendim karta veririm ve söz dinlemem...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Fake resim kullanmıyorum. Hiç kullanmamamın sebebi tanınmamak. Kullananlarda ve bunun üzerinden kendi olduğunu iddia edenler de ne bileyim... Neyin eksikliğini yaşıyorlar bilemem. Başkasının resminle "nasılım" sorusunu soranlarla aynı kafadalar. Anlık ego tatmini sanırım.
Benimkisi özgüvensizlik değil kendimi seviyorum ama ben seviyorum. Çirkinim, bunu kabullenmiş bir insanım. Başkasının görüp de yorum yapmasına gerek duymuyorum yani o sebeple. Gerçek hayatımdaki insanlar zaten bilir, tanır. Rahatsız edilmek foto ile olmaz erkeklerde bana sorarsan ama ben aynaya bakmazken foto koymam ironik olur :D
Detayın hepsi olabilir yani kişiye göre değişir ve tercihtir. Kim? nasıl mutlu oluyorsa onu yapıyor.. Ama fake fotoğraf kullanmak ne bileyim bana göre çok saçma..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fake foto kullanmanin bence 2 sebebi var
1. Genelde burada kullanilan fakelerin, biryerden bulduklari baskasina ait foto ile gercek hayatta gercek tipleri ile göremedikleri ilgiyi burada görebilmek icin. En cok rasladigimiz, pembe yandim, azdim diyxe bfake bir foto ile bir paylasim, hoooop, aninda 100 abaza 2. Eger normal sembol nitelikli bir foto kullaniyorsa, özelini internette olur olmaz yerde paylasmak istemiyor, benim sebebim bu. Yani sahsimi tanimadigim insanlarin görmesi beni rahatsiz eder.
Alakası yok. Burası herkesin ben burdayım diyeceği bir mecra değil. Buraya eğlenmek için giriyorum ama iş ve/veya özel hayatımdan insanların benim burada olduğumu gormelerini istemem. Samimi olduğum insanlara tabii ki çekinmeden fotomu gönderirim ama kendimi durduk yere ifsalamanin anlamı yok.
Yani tamamen kişiden kişiye değişebilecek bir olay bana göre.. Fakat sanırım anonim olmak buradaki insanların en büyük rahatlığı.. Bazı insanlar rahat takılabilmek adına fake fotoğraf kullanır, bazıları kendilerine güven sorunu yaşarlar, bazıları da insanların salça olmasını istemedikleri için fake fotoğraf kullanır.. Herkesin kendi tercihi elbette.. Keyifli geceler..
İnsanların kendi tercihi, kendi seçimi. Özgüvensizlik veya tanınmak istememeleri vesaire. Bunu anlamaya çalışmak veya anlam aramaya çalışmak yersiz, saçma ve gereksiz.
Zevkler, renkler ve tercihler tartışılamaz. Kimseyi alâkadar da etmez. Ladna ✓
Kendi fotoğrafını profile koymayan özgüvensiz değildir başka birinin fotosunu profile koyup bu benim diye savunuyorsa ruh hastası ve öz güvensizdir. Evet kendi fotosunu kullananlar rahatsız ediliyorlar ama bu sen git fake foto koy ve bu benim diye savun anlamına gelmiyor.
Hayır. Net ortamında kullanılan hiçbir şey silinmiyor. Ayrıca iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var. Beni reelde gören görüyor zaten. Gerisine gerek yok.
Kişiye göre değişir ben tanınmak istemediğim için kendi fotoğrafımı kullanmıyorum başkası rahatsız edilmek istemediği için kullanmaz kiminin de keyfi öyle ister..
Eğer fake fotonun inatla kendisi olduğunu iddia ediyorsa özgüvensizdir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başkasının fotoğrafını kullanmıyorum ama kendi fotoğrafımı da pp ye koymam tanıdık birinin görmesini istemem ifşa olmayalım şimdi kendimi böyle güvende hissediyorum benim de sebebim bu