Yıllardır bu sitedeyim ve gördüğüm durumlar aşağıdaki gibi:
* Çirkindir. * Evlidir, nişanlıdır veya sevgilisi vardır. Özgürce hareket etmek ister. Bunlardan bazıları bir sonraki maddede sayacağım şeyi yapar. * Amacı sapkınlıktır. Sexting için hesap açanlar bunlar ya da başka şeyler. Kendi değil başkası gibi görünerek kişilik değiştirirler. Evliler, nişanlılar, sevgiliai olanlar, kısaca aldatmaya meyilli insanlar. * Tanınmak istemez. Sanırsın pop yıldızı hayranları rahat vermeyecek. * Yöneticiler ve onların yan hesapları olabiliyor. Gizli oluyorlar falan. * Birilerine kızıp sahte hesap açanlar. Ana hesaptan küfür edemiyorlar ceza almamak için yan hesaplardan savaş veriyorlar.
Hayır, kendine güveniyordur ama kişilere güvenmiyordur. Eğer ki fake resim benim resmim diye insanlara yutturmaya çalışıyorsa bu öz güvensizliktir. Fake olduğunu kabul eden birine öz güvensiz demek pek doğru olmaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gizlilik? Bak mesela şu an 'Gizli Üye' olarak yorum yapmam özgüven eksikliği mı?
Eğer fotoğraf için benim diyorsa evet özgüven eksikliği vardır. Ama normal kullanıuosa olabilir tercih meselesi. Bazen bende başka fotolar koyuyorum ama kalkıp da benim demedim yani. şu an kendi resmim ama tabe sjskd
Hayır. Bazı kişiler tanınılabilir diye ya da daha farklı sebeplerden ötürü kendini göstermezler. Belki kendilerine çok benzeyen birinin resmi olur belki de hoşuna giden bir resim.. Ama bazılarında bu durumda yok değil.
Sevgilin ve eşin olduğu halde gizli saklı iş yapmak özgüven eksikliğidir. Burada öylesine vakit geçirsen bile eşinin haberi olmalı ve sana güvenmeli. Bu olay bu kadar basit.