Bence saygı konusu aşılmaz bir çizgi olmalı ve hoşgörüye asla tabii değil. Süreklilik halinde tekrarlanan hatalar da aynı şekilde. Sizde tahammül duvarları ne alemde?Gerekli hallerde hayat kurtaran hoşgörü, fazlalığı halinde insanı kullanılmak için hedef hale getiriyor adeta.
İnsanlara hangi konularda hoşgörü gösteremezsiniz?
->Emanete ihanet edenler bu herhangi bir şey olabilir hiç fark etmez söylenen bir cümleyi bile başkasına taşımak dahil. ->Sürekli laf sokmaya çalışan insanlar. Bir insan acizse başkasına yüklenir, kendi hayatında bir haltı becerememiş insanlar başkasının hayatına dil uzatmaya çalışır çünkü uğraşacak bir şeyi yoktur bir nevi vasıfsızdır. ->Sosyal medyayı anaç sayan insanlar örnek veriyorum Slash tamamen bir kurmaca hesaptır. Benim gerçek hayatım, düşünme şeklim, yaşam tarzım ve ailem vs. Gibi olguları ara ara yorumlara yazsam da pek açık etmem hatta hiç açık etmem bu madde de tam bu aslında burada yani sosyal medyada ben her şeyimle doğruyum, objektifim, ne yazdıysam oyum diyen insanlara hoş görülü yaklaşmam. ->22 Yaşını geçmiş iş beğenmeyip ailesine keyfi yük olan hiç bir insana hoş görülü yaklaşmam. ->İnsanlara tepeden bakan kazandığı 5000-7000 TL çok bir şeymiş gibi sürekli göz önüne sokan, sürekli cool takılmaya çalışan, dış görünüşe çok fazla takılıp fiziksel olarak kendine ifade etmeyen insanlarla dalga geçen, memnuniyetsiz vs. İnsanlara hoş görülü yaklaşmam. ->Biten ve sonrasında karşı tarafın başka bir ilişkide olduğunu bildiği halde hala onu elde etmeye çalışan insanlara hoş görülü yaklaşmam.
Bu böyle uzar gider ama nettir eğer çizgi bozulursa hiç bir şeyi gözüm görmez bir daha muhabbet dahi etmem.
Slash hesabına gelecek olursak
Slash hesabının böyle çizgileri yok sanal hesap zaten konuşmalar, anlatımlar, sanal kişilik yani bugün kapatsam ertesi gün yok olup gidecek.
Bunu neden söyledim genelde görüyorum, çok fazla yorum geçiyor. Sürekli sorulara giriyorum görüş ve soru gizlemek için çoğu insan artık gerçek hayatını bırakıp asosyal olmuş ve aynı Slash hesabında olduğu gibi bir kurmaca sanal yaşam ve kişilik yaratmış. Buraya kadar normal tamam ama onu içinde benimsemiş ve kendini inandırmış işte yukarıda yazdığım madde de bununla alakalı sanal sanaldır gerçek gerçektir. Sanalda öğrenilenlerin %90 palavradır. Reelde öğrenilenlerin %10 palavradır.
Yukarıda yazdığım maddeleri ve daha fazlasını barındıran insanları gerçek hayatıma asla almam, hoş görüde göstermem. 🙂
Hayır dediğim konuların ısrarında kesinlikle hoşgörü falan göstermem. Aşırı ısrarda hakaret dahi edebilirim. Onun dışında ülke meselesi olan AKP konusunda hoşgörü gösteremem. Çünkü bir siyasi düşünce değil, geleceği yok etme, ülkeye kasten zarar verme olarak görürüm. Cehaletinde bir sınırı vardır. Dahasını görmek istemeyen birisi cahilliğinden değil kasıtlı körlüğünden ısrar ediyordur. Bir de Tik Tok kullanıcılarına hoşgörü göstermem. Ortalama zeka seviyeleri belli oluyor.
saygısızlığa tahammülüm yok aptal yerine konmama aynı şekilde.. Ve dahası gözümün içine bakarak yalan söylenmesine de katlanamıyorum aslında çok hoşgörülü bir adam olsam da ince çizgilerim var çünkü hoşgörüyle kullanılmaya izin vermek arasında çok ince bir çizgi var bunun farkında ve bilincinde olmak lazım..
yoksa insan en çokta hoşgörülü olduğu konular da insanlar tarafından kullanılmaya açık kalıyor bu üzücü yaşadığımız dünya da bunu yapan insancıklar var
Selam, Her şeyin bir ölçüsü var. Kırmızı çizgilerin aşılmasına hoş görü gösterilemez. Aileye laf atılmasına hoş görü gösterilmez. Sürekli ve aşırı bencilliğe hoş görü gösterilmez. Bunun gibi bir sürü örnek var. İnsan hoşgörü adı altında suistimal edilmemeli ve kimse buna müsaade etmemeli.
Hadsizlik konusunda hosgoru gosteremem. Herkesin gelebilecegi bir nokta var cizilen belirlenen bir cizgi var onu asmasi demek bundan sonra hosgörunun h sini goremezsin demek.