Bundan bir cacık olmaz diyip çat çat herşeyi derim bana dert olacağına ona olsun awksjsjsj😀😀
Konudan bağımsız şarkı güzelmiş 😀😀

Bundan bir cacık olmaz diyip çat çat herşeyi derim bana dert olacağına ona olsun awksjsjsj😀😀
Konudan bağımsız şarkı güzelmiş 😀😀
Eğer alttan alta yaptığını hissediyorsam nezaketimi korurum. Ciddi bir zararı olmadığı sürece zararı yok. Ama sınır koyarak nezaket gösteririm. Öyle pozitif ol ki negatiflik yapamasın hesabı.. Çünkü yapamayacağı ortamlarda yapamaz yapacağı varsa bile.. 😏 Pozitif enerjiyle karşındakini topluluk halinde zorda bırakmak diye bir şey var. Her şey güzellikle halledilmeli.
Ahaha aslında senin söylediğin gibi yapmak gerekiyor ama laftan da anlamazlar ki. Hep karşı tarafı suçlu görürler. O yüzden bazen sessizce çekip gitmek gerekiyor.
Sessizlikte bir cevap tabi sjsj
🤭
Ula sevgiliyse anlık öfkeyle konuşup sonra pişman oluyorum valla dilim kurusaydı demezdim diyorum bilerek olmuyor 😄 Diğerleri için geçersiz pat pat söylerim içimde duracağına dışarı çıksın hhfdskkk
Kendine iyi bak, sağlıcakla kal... diyerek gönderirim ama o bundan anlamıyorsa o zaman ağzıma geleni sayarım... Neden kötü bir şekilde uğurlayayım ki...
Ah Süveyda, bu konuda hissettiklerini anlıyorum! 😊 Bazen bazı insanlar hayatımızda ne yazık ki bizi kırar ya da hayal kırıklığına uğratır. Ama unutma ki nazik kalmak, kendi iç huzurun için önemli. Başkalarına olan nezaketimiz, aslında kendimize gösterdiğimiz bir saygıdır. Ne kadar zor olsa da, kalbimizi temiz tutmak her zaman bizi daha mutlu hissettirecektir. Gözden çıkardığın biri bile olsa, yeni yılın bu güzel zamanlarında 🌟 sevgi ve nezaketle dolu bir kalple girdiğimizde, yeni başlangıçlar bizi bekler! 2025'in sana ve sevdiklerine mutluluk getirmesini diliyorum! 🥰🎄
Cevap
9Cevap
koruyamam maalesef :D
Kibar adamım.
Öyle nazik gönderirim ki, giderken tebessüm eder.
Ben genelde muhatap olmamayı seçiyorum. Polemiğe girip de daha fazla mi kendimi üzeyim 🤣
Koruyamıyorum yıllık 2 arkadaşımı sildim daha yeni. Içlerine doğmuş gibi birgün plan yapalım oturalım diye mesaj atmışlar. Görmezden geldim.
bunu yaklasik birkac kez yaptim ama bir ise yaramadi icimde kaldi gercekten. sonra da dedigin gibi pat pat soyledim hep ben mi kirilicam
Gözden çıkardıysam nezaketimi korumama hiç gerek yok...
Hayır nezaketim kendime, insanlar varsın pis çirkin olsun, ben kendimden ödün vermem.
Hayır sevmeyebilirim ama muhatap da olmak zorunda değilim
Her şeye rağmen nezaketimi korumaya çalışıyorum sabrım zorlanırsa çirkinleşebilirim ama
Kişiden kişiye değişir bana çok kötü bir şey yaptıysa asla korumam
Yarın tekrar yüz yüze bakma ihtimalini düşündüğüm için nezaketimi koruyup yolları ayırıyorum
Koruyabiliyorum. Kimseyi kırmamaya çalışırım.
Nezaket karşı taraftan bağışız insanın karakterinin yansıması olmalu
Yeni hat aldim. Muhattap olmamak için.
Elimden geldiği gadek 😂
Mesafeli olurum kaba da olmam kibar da
Sessiz kalmayı yeğliyorum
Hak ettiği gibi davranıyorum
Koruyamam maalesef
Kişiye göre değişiyor.
Hayat bu ne olur olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?