Kişilik & Karakter İçini bildiğiniz insanın size iyi davranmasına katlanabiliyor musunuz? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ne bk oldukları bellidir aslın da, yalandan iyiymiş gibi davranırlar falan filan. İçini bildiğiniz insanın size iyi davranmasına katlanabiliyor musunuz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Samimiyetsiz olan her tavra kusasım geliyor 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Etrafta var onlardan.. Dışı melek içi şeytan olan, yüzümüze karşı kalp yollayan, arkamızdan tü kaka yapan..Midem bulanıyor.. 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 974 cevap paylaştı. Özellikle üniversitede öyle insanlarla çok karşılaştım...Hepsine de içimden içimden sövüp durdum... 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Ben direkt yüzüne vururum hiç çekinmem. ALLAH tan korkuyorum kuldan değil. 0 0 Yorumla
probisküvi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bildiğim yalanları dinlemek en sevdiğim keza gün gelip suratına çarpmakda 🤐 0 0 Yorumla
özgürruhlusavaşçı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Asiri cringe oluyorda birakalim role devam etsin jshsjsjdjsks 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet çok da eğleniyorum o anlarda 0 3 Yorumla Pikauv +1 yıl Ay ben sinir oluyorum, boğazlayasım geliyor. Nasıl eğlenebiliyorsun 🥴 Yorumla Illecebrous +1 yıl çünkü içlerini biliyorum :) oscarlık performans segiliyorlar. bir de caınım falan diye konuşmuyorlar mı offff içinden dalga geçerken tahammül etmesi daha kolay Yorumla Pikauv +1 yıl Denicem 🥲 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Muhabbetim varsa ima ederim yoksa umrumda değil 😃 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. O tarz insanlara aynı şekilde davranmak gerekir 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Katlanıyormuş gibi yaparım 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Samimiyetsiz olan her tavra kusasım geliyor
Etrafta var onlardan.. Dışı melek içi şeytan olan, yüzümüze karşı kalp yollayan, arkamızdan tü kaka yapan..
Midem bulanıyor..
Özellikle üniversitede öyle insanlarla çok karşılaştım...
Hepsine de içimden içimden sövüp durdum...
Ben direkt yüzüne vururum hiç çekinmem. ALLAH tan korkuyorum kuldan değil.
Bildiğim yalanları dinlemek en sevdiğim keza gün gelip suratına çarpmakda 🤐
Fark etmez önemsemem çünkü
Asiri cringe oluyorda birakalim role devam etsin jshsjsjdjsks
evet çok da eğleniyorum o anlarda
Ay ben sinir oluyorum, boğazlayasım geliyor. Nasıl eğlenebiliyorsun 🥴
çünkü içlerini biliyorum :) oscarlık performans segiliyorlar. bir de caınım falan diye konuşmuyorlar mı offff
içinden dalga geçerken tahammül etmesi daha kolay
Denicem 🥲
Muhabbetim varsa ima ederim yoksa umrumda değil 😃
O tarz insanlara aynı şekilde davranmak gerekir
Katlanıyormuş gibi yaparım
Her zaman
Umursamıyorum
Hayır yok
hayr
Bananee umursamammm