Kendime hayret etmeye başladım. Normalde insanları kırmaktan çekinen bir insanim ben. Alttan almayı yapıcı olmayı severim lakin su son zamanlar da kendimde şunu fark ettim canımı sıkanın pat pat ağzının payını verip çekiliyorum yetmiyor bu durumdan keyif almaya başladım 🥺🥺 ben kötü mü biri mi oldum şimdi
Zamanla huylar değişir mi? Bu aralar sizce neden çenemi tutamayıp herkesi hakliyorum?
Dolan bardak taşar sende de böyle olmuş demek ki zamanında karşındaki insanı kırmamak için çok alttan aldın belki de içinde kaldı çok üzüldün. Artık üzülmek istemediğin için seni kıranı sende kırıyorsun. Keyif almanın nedeni içine atmıyorsun söyledikçe rahatlıyorsun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
+Bu sefil baykuş ne diyor?
-Bilmem sanırım şunu demek istiyor, ben kötü bir insan olmaya doğru meyil ediyorum ve içimdeki bastırılmış kötülüğümü dışarı çıkarıyorum, ve her tarafım kötülük kokmaya başladı dediğini şiddetle ısrar ediyor.
+Vayy canına demek öyle diyor öyle mi?
-Aynen de öyle diyorum demiş bulunuyor efendim,
+Bak sen şu tavus kuşunun işine iplik takmış dişine, Allah vermesin kimselerin başına.
-Şimdi ne yapcaz bu zararlı arkadaşı, bu vebâ her tarafa yayılmadan karantinaya almak gerek.
Değişmez sadece tahammülsüzleşiyoruz. Bunu bu aralar ben de çok sık yapıyorum. Yani çat çat insan siliyorum hayatımdan hiç acımadan, dinlemeden. kimseye eyvAllah'ım kalmadı. Çünkü sabır sınırlarım doldu, taştı. O yüzden kırıyorum da, siliyorum da. Sendeki de böyle bir şeydir.
Huylar değişir evet. Daha önce bende sessiz kalıp alttan alırdım. kimse kırılmasın diye ancak baktım ki benim düşündüğüm kadar onlar beni düşünmüyor ve ben kırılıyorum, artık gereken ne ise veriyorum onlara. Herkes hakettiğini almalı 👍
Yerim ya. Cidden de öylesin Rüya, insanlara hassas davranan yapını seviyorum. Lakin şu anki duruma gelmeni de anlayabiliyorum, tahammülün kalmamış olabilir bazı şeylere, yorulmuş ve dolmuş olabilirsin.😌
Taşı aşındıran suyun kuvveti değil sürekliliği dir. Sürekli aynı durumlara maruz kalmak içimizdeki savunma güdüsünü tetikler, özde aynı kalsak bile sergilediğimiz hal farklılık göstermeye başlar zamanla...
Kötü biri olmadın. Herkese hakkettiğini verdiğin bir dönemden geçiyorsun. Sevdiğim bir söz var "Adaletin olmadığı yerde herkes kendi adaletini sağlar."