Akraba, arkadaş çevresi, herkes bana birini bulmanın derdine düşmüş... sizce sebep ne ola ki?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
Bizim toplumun normal hali birde yaşına bakıyorlar 25 i gectin mi aman evde kalıyorsun evlen yaşın geçiyor derler.
02 Yorumla
Soran1 yılAynısını yapıyorlar zaten psikolojimin içine ettiler
1 yıl30lu yaşlarda bekar kadın hep tehlike olarak görülür etrafta
1194 Yorumla
Soran1 yılİyide aniden bu kadar kisinin bu niyetle bana gelmesi enteresan değil mj
- 1 yıl
Yaniii şeytan yanında hep :)
- 1 yıl
Normal bence hatta şanslısınız bile diyebilirim, eğer beğendiğiniz olursa değerlendirebilirsiniz
Soran1 yılBakalım artık hayırlısı kim olacak sa onunla olsun
- 1 yıl
Yine siz öyle demeyin kararınızı iyi verin, mutlu olmayınca evlilik çekilmez bir şey olur
Soran1 yılSiz evlimisiniz
- 1 yıl
Boşandım 2 sene önce
Soran1 yılGeçmiş olsun Peki neden boşandiniz
- 1 yıl
Sağ olun. Anlaşamadık olmadı, birbirimizi kırmadan dökmeden ayrılmanın iyi olacağını düşündük
Soran1 yılBu kadar kolay olmamalı ama bence bu çocuk oyuncağı değil ki
- 1 yıl
Kolay olmadı zaten de burada her şeyi anlatıyım mı özetle bu yani
Soran1 yılÇocuk var mı peki
- 1 yıl
Var
Soran1 yılKaç tane
- 1 yıl
1 tane
Soran1 yılAnnesin demi
- 1 yıl
Yok bende velayet
Soran1 yılAnladım hayırlısı olsun... Peki neden 30 yaşlar tehlikeli dediniz
- 1 yıl
30’lu yaşlar bir kadının en çekici olduğu yaşlar, etrafınızda evli arkadaşınız varsa eşlerinin sizi beğenmesinden çekiniyor olabilirler onun için bir an önce sizin de evlenmenizi istiyorlardır
Soran1 yılEvli erkeklere bakacak kadar düşmedik.. yıllarca bekar kalsam birinin yuvasına göz koyacak biri olmadığımı etrafımdaki herkes çok iyi bilir emin olun
- 1 yıl
Onu demek istemedim hanfendi her şeyi yanlış anlıyorsunuz, sizi beğenmelerini engelleyemezsiniz sonuçta, siz öyle bir şey yapacak biri olmasanız bile etrafınızdaki evli erkekler sizi beğenebilir ve eşleri de bunun olmasını istemez onun için diyorum
Soran1 yılAslında haklısınız.. bazen yanlarında eşleri öküz gibi bakıyorlar.. geçen bir alışveriş merkezinde birinin başına çantayı geçirecektim ama ortam buna müsait değildi 😂😂
- 1 yıl
Çok yaşayın ondan bahsediyorum, yoksa size bir şey demek istemedim, bu kadar ilgi görüyorsanız demek ki güzel bir kadınsınız umarım değerinizi bilecek ve şansının farkında olan biriyle olursunuz
Soran1 yılGüzellik görecelidir tabiki... şükür Allaha elim ayağım düzgün sağlıklıyım, kendimi seviyorum değer veriyorum... güzellikte var güzellikten ziyade çekici yanım daha fazla.. hangi ortama gidersem dikkatleri üzerime çeken bir albenim var.. neşeliyim pozitifim, kötü konuşan kötü düşünen biri asla değilim ve bu yaşıma kadar da kendimi hala eşime sakladığım halde hayatıma giren hiç kimse değerimi bilmedi... ben evlenmek isteyince evlilik meraklısı gibi biri görüp benden uzaklaştilar.. benimle evlenmek isteyenler le de ben evlenmek istemedim... hani biraz aşk, aşk olmasa bile biraz sevgi olsun öyle evleneyim istedim... nedense birine sevgi beslemeye başlayınca hemen değişiyorlar beni kaybettikten sonra pişman olup dönüyorlar.. ben benim değerimi hevesim yerinde iken ben severken birine, ben vazgeçtikten sonra gram eskisi gibi olmadım olamıyorum... daha bundan bir ay önce bir evlilik yapmış boşanmış çocuklu biriyle bütün imkanları zorlayarak evlilik yolunda ilerliyorduk.. her şey mükemmel gidiyordu bir sabah gözümü açtım bana sesli bir mesaj gönderip herşeyi bitirip gitti ve ondan önceki gece seni çok seviyorum diyip uyumuştu sen düşün... insanların artık dengesiz oluşu beni evlilikten soğuttu ve insanlar bana bu güzellikle neden hala bekarsin dediklerinde çok şansızım kıymetim bilinmiyor diyemiyorum... nasip kısmet evlenmeyi düşünmüyorum diyip geçiştiriyorum
- 1 yıl
Başarısız bir evlilik yapmış olsam bile ben evliliğin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum, bir aile olabilmek bence -özellikle şu devirde- dünyanın en güzel şeyi. Ne para ne birden çok kadın ne de başka bir şey yerini tutmuyor bunun. Ne olursa olsun sıcak yuvamı çok özlüyorum ama bazı şeylerin ne geri dönüşü var ne de çaresi var. Sizin gibi kadınların sayısı çok azaldı gerçekten, şimdiden eşinizi kıskanıyorum, mutlu olmanızı da canı gönülden istiyorum
Soran1 yılBakalım eşim olacak mi.. çünkü evlilik herkese nasip olacak diye bir kaide yok.. bazen ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz.. Allah herkesin kalbine göre bir hayat nasip etsin..
- 1 yıl
Keşke sizinle biraz konuşabilme fırsatım olsaydı
Soran1 yılKonusuyoruz şu an
- 1 yıl
Özelden demek istemiştim
- 1 yıl
gerçi burada da kimse kalmadı özel gibi bir şey oldu zaten :D
Soran1 yılİkimizde gizliyiz kim olduğumuzu kim nerden bilecek? O yüzden burdanda konuşmanin bir sakıncası yok
- 1 yıl
Ne bileyim kendinizi çok güzel ifade ettiniz, bir an için sizi tanımak istedim ama haklısınız evet
Soran1 yılGizliden çıkın o halde
- 1 yıl
Ben çıkarım sorun değil de siz buradan konuşmak istiyorsanız devam edebiliriz
Soran1 yılNasil isterseniz 😄
- 1 yıl
nasılsınız peki gününüz nasıl geçti :D
Soran1 yılGünüm güzel geçti şükür.. sadece biraz tatliyi fazla kaçırdım mide bulantısı var biraz da titriyorum üşüyorum
Soran1 yılSiz nasılsınız neler yapıyorsunuz
- 1 yıl
Afiyet olsun aman dikkat edin, yorucu bir pazartesi günü geçirdim, kulaklığı taktım müzik açtım biraz uzanıyorum, genel olarak keyifli bir gündü ama yorucuydu
Soran1 yılteşekkür ederim... iyi yapmışsınız
Ben müzik dinlemeyi bırakalı çok oldu- 1 yıl
Müzik ruhun gıdasıdır diye boşuna demezler bence dinlenilmeli, ne tarz müzikler dinliyordunuz dinlerken
Soran1 yılTürkü ve slov
- 1 yıl
E yani onları dinlerseniz her zaman dinleyesiniz gelmez 😅
Soran1 yılSiz hangi tarz dinlersiniz
- 1 yıl
Günaydın, dün uyuyakalmışım kusura bakmayın😅
Soran1 yılGünaydın.. iyi yapmışsınız 😄
- 1 yıl
Umarım gününüz bugün güzel geçer…
Soran1 yılMerhaba... bugün girebildim buraya nasilsiniz
- 1 yıl
Aa merhaba, herhalde artık yazmazsınız diye düşünmüştüm çok şaşırdım ve sevindim… iyiyim sağ olun siz nasılsınız
Soran1 yılMerhaba😊 iyiyim çok şükür tsk ederim... bugün ne olduğunu biliyormusunuz?
- 1 yıl
Ne oldu umarım güzel bir şey olmuştur..
Soran1 yılYok artık diyeceksin ama bugünde bir talibim oldu 😂😂ama olmadı, bil bakalım neden?
- 1 yıl
Hayda, neden😅
Soran1 yılÇocuk 26 yaşında maalesef
- 1 yıl
Siz kabul etmediniz o zaman küçük diye sanırım 😅
Soran1 yılAynen kabul etmedim.. oda beni bu kadar büyük bilmiyormuş zaten
- 1 yıl
Birinin daha aklını başından aldınız demek…
Soran1 yılYa bu aralar böyle gerçekten bende çok şaşkınım.. taman eskiden de tek tük olurdu fakat bu ay içinde çok fazla oldu Allah hayır etsin inşallah
- 1 yıl
Sizi o kadar merak ediyorum ki…
Soran1 yılYa çok güzel değilim inanın güzellikten gelen birsey değil dediğim gibi çok tuhaf geldi bana da
- 1 yıl
Güzellik göreceli bir şeydir, çekicilik farklı bir şeydir, eminim çekici bir kadınsınız siz
Soran1 yılTsk ederim ya 😊
- 1 yıl
Rica ederim bunu hissettiriyorsunuz buradan bile 🙂
Soran1 yılNe diyeyim şimdi bilemedim ki 🙄
- 1 yıl
Hahah bir şey demeniz için söylemiyorum fikrim bu…
Soran1 yıl😊😊😊
Soran1 yılBirazda siz bahsedin hayatınızdan
- 1 yıl
Neyi bilmek istiyorsunuz sorun isterseniz cevaplayayım 🙂
Soran1 yılNerde yaşıyorsunuz ne işle mesgulsunuz
- 1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum, bir kamu kurumunda müdürlük yapıyorum 🙂
Soran1 yılKaç yaşında evlenip kac yaşında boşandiniz
- 1 yıl
Ben bu ay 30 yaşıma girdim, 25 yaşında evlendim 28 yaşında boşandım
Soran1 yılSeverek mi evlendiniz?
- 1 yıl
Evet severek evlendim ama yürümedi
Soran1 yılMesele biraz örnek verseniz.. neden yürümedi en büyük etken neydi?
- 1 yıl
Çok fazla kıskançlık vardı, zamanla çok bunaldım, bunaldıkça aramız soğumaya başladı, tartışmalar yerini kavgalara bıraktı, kavgaların şiddeti büyüdü, sorunlar artmaya başladı ve bir şekilde yürümedi
Soran1 yılYa bizde bu sebeplerden asla evlilikler bitmez.. yani kıskançlık olsa bile erkek bir şekilde yürütüyor boşanmaya gitmiyor..
- 1 yıl
Ben biraz dikkat çekici biriyim, kendime bakıyorum, spor yaparım vs. Etrafımdaki kadınların bana karşı ilgisi vardır, birçok kadın arkadaşım var, evlenmeden önce de böyleydi, biliyordu eşim yani ama zamanla işler değişti, ben zaten yürütmeye çalıştım ama eşim benimle devam etmek istemedi, istemeyen birini de bir yere kadar tutabildim
Soran1 yılEvlendiğinizde kız arkadaşlarıniza aranıza bir mesafe koymadiysaniz eşinizin kıskanç olması çok normal.. kıskanmak sevginin işaretidir... siz olsanız eşinizin erkek arkadaşlarıyla samimiyet kurmasına izin verirmiydiniz ya hazmeder miydiniz?
- 1 yıl
Hayır vermezdim ama evlenmeden önce böyle biri olsaydı onunla zaten evlenmezdim ama ben evlenmeden önce böyle biriydim bunu biliyordu
Soran1 yılKusura bakmayın ben dürüst biriyim ama sizin bu yaptığınız bencillik.. ben evlenmeden önce zaten böyle biriydim demeniz kesinlikle sizin hatanız.. çünkü o sizin evlendikten sonra ona yönelip arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyacağınız sanmıştır fakat sanırım siz çevrenizi eşinizle çocuğunuzu birlikte büyütmeye tercih etmişsiniz... hiçbir kadın ya da erkek bunu kabullenmez, hergun sinir stres içinde yaşayacağına tabiki boşanmayi tercih eder... bekarlık hayatı başka ama evlilik hayatı bambaşka... kendi özünü bulan insan evlilikte eşini çocuğunu herkesten önde ve öte tutmalı... dışarıda ki kadınlar sizin tipiniz için size ilgi gösteriyor egonuzu yükseltiyor olabilir ama şunu unutmayın ki tipinizinde geçici bir suresi var.. tiple para ile anca yatağa kadar nefsiniz için kendinizi tatmin edebilirsiniz lakin sıcak bir yuvanın huzurun eksikliğini mutlaka günün birinde içinizde büyük bir pişmanlık duyarsınız ki bazı pişmanlıklarin geri dönüşü yok... bir bakmışsınız herkes gitmiş bir başınıza kalmışsınız..
- 1 yıl
Ben zaten haklı olduğumu söylemiyorum ama onun kıskançlık yapacağı kadar bir şey yoktu, etrafımdaki herkesi tanıyordu, daha önce de söylemiştim sıcak yuvamı özlüyorum, zaten eşimin üzerinden elimi eteğimi çekmedim hala tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum ihtiyacı oldukça da ilgileneceğim ama işte hayat bizi getirdi buraya kadar
Soran1 yılAnlıyorum sizi... ama size naçizane tavsiyem çocuğunuz için kendiniz için yeniden denemeniz... annesi babası ayrı olan çocukların psikolojisi bozuk olur..
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama sanmıyorum, çocuk için devam eden evliliklerin sonu hep daha kötü sonuçlanıyor
- 1 yıl
Güzel bir sohbet oldu bu gece bunun için de teşekkür ederim🙂
Soran1 yılSevginiz varsa, sevgi yoksa olmaz zaten
- 1 yıl
Siz nerede yaşıyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz da siz bahsedin 🙂
Soran1 yılDoğuda yaşıyorum ben şimdilik çalışmıyorum.. sıradan bir hayatım var işte yaşayıp gidiyoruz
- 1 yıl
Anladım güzel… doğunun neresi peki
Soran1 yılVan demiştim ya
Soran1 yılDememiş miydim ya da
- 1 yıl
Deseydiniz kesinlikle hatırlardım 🙂
Soran1 yılIyi geceler
- 1 yıl
İyi geceler, hoşgeldin…
Soran1 yılHoşbuldum nasılsıniz
- 1 yıl
İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız
Soran1 yılŞükür diyelim
- 1 yıl
Tam uyuyordum, yarın konuşsak olur mu…
Soran1 yılTabiki.. kendinize iyi bakın iyi uykular..
- 1 yıl
iyi geceler, acaba burada mısınız bir şansımı denemek istedim, eğer değilseniz ve uyuduysanız umarım güzellik uykunuzu iyi alırsınız...
Soran1 yılIyi geceler ama tam uyuyordum 😉
- 1 yıl
Aa tüh şansıma küsüyorum o zaman
Soran1 yılİnsan bu saatte mi gelir 😬
- 1 yıl
O kadar haklısınız ki, yarın daha erken geleceğim…
Soran1 yılO zaman yarın bekliyorum
- 1 yıl
O halde yarın görüşmek üzere, iyi uykular 🙂
- 1 yıl
Öncelikle çok özür dilerim, size söz verdiğimi biliyorum ve unuttuğumu düşünmeyin ancak çok zor bir gün geçirdim ve giremedim, bu zor günün ardından uyuyakalmışım ve şimdi uyanıp size bu mesajı size yazıyorum, umarım beni affedersiniz
Soran1 yılGünaydın... önemli bir sorun yoktur umarım?
- 1 yıl
Günaydınlar… Hayır önemli değil merak etmeyin hallettim
- 1 yıl
Bugün sanırım beni unuttunuz ama olsun ben yine de yatmadan size yazmak istedim, iyi geceler…
Soran1 yılTam yazıyordum uyudunuz mu
- 1 yıl
Günaydın, kusura bakmayın uyumuştum, maalesef bir türlü kavuşamıyoruz…
Soran1 yılGünaydın ne haber nasılsıniz
- 1 yıl
İyiyim sağ olun siz nasılsınız
Soran1 yılCanım sıkkın
- 1 yıl
Hayırdır inşallah bir sebebi var mı
Soran1 yılKısa süreli bir işe girmiştim, sağlığım zarar görür diye bırakmak zorunda kaldım... şu an dada boşum iş bulamıyorum evde patlıyorum sıkıntıdan.
- 1 yıl
Sağlık en önemlisi, sağlığınızdan önemli değil kesinlikle ama evde de sıkılırsınız, yalnız mı yaşıyorsunuz
Soran1 yılAilemle yaşıyorum
- 1 yıl
Kalabalık mı aileniz
- 1 yıl
Yanlış anlamayın sıkıldığınızı söylediğiniz için soruyorum
Soran1 yıl8 kişiyiz
- 1 yıl
Ben küçük kızımla birlikte yaşıyorum, bakıcısı var ben gelene kadar o bakıyor, yalnız gibiyim aslında ama bir yandan da değilim, o kadar kalabalık evde yaşamadım hiç
Soran1 yılİstanbul'da olsam hemen bir iş bulur çalışırdim... burada hayat çok zor herkes birbirini tanıyor ailemi tanıyor... şimdi birinin evinin temizligine gitsem ya da bakici olsam hemen arkamdan filan kesin kızı bu işleri yapıyor diye dedikodu yaparlar... ailede kalincada enerjini en dibe çekiyorlar, yani anlayacağın yukarı tükürsen bıyık asagi tükürsen sakal.
- 1 yıl
Maalesef küçük yerlerde böyle sorunlar olabiliyor herkes birbirini tanıdığı için, çok çirkin bir şey ama maalesef yapılıyor bu, yok mu Istanbul’a gelme şansınız
Soran1 yılYok nasıl geleyim oraya gelmek yaşamak için ev lazım önce.. aldığın paranın kıranı karşılaması lazım
- 1 yıl
Benim kendi evim var çok şükür yoksa kiralar gerçekten Miami kadar oldu İstanbul'da
Soran1 yılBurdada pek farklı değil emin olun
- 1 yıl
Doğrudur ama İstanbul'da semt semt çok fark ediyor, belki sizin oradan daha ucuz kira bile vardır bazı semtlerde ama bazı semtler de dünyanın en pahalı kiralarını sahip, sanki aynı şehirde değillermiş gibi, bilmiyorum orada da o kadar değişiyor mu
Soran1 yılEn ucuz sobalı evler 15 bin
- 1 yıl
En yüksek nedir peki
- 1 yıl
Yaklaşık olarak
Soran1 yıl40 bin
- 1 yıl
Daire mi peki
Soran1 yılEvet yani villalar daha yüksek
- 1 yıl
Vallahi ben öyle bıktım ki Istanbuldan, şöyle küçük bir yere tayinim çıksa, orada müstakil bir ev alsam kızımla beraber yaşasam, işime gidip gelsem, bunun hayalini kuruyorum bazen
Soran1 yılHerkes yaşadığı yeri terketmek istiyor çünkü kimse bulunduğu yerde huzurlu değil
- 1 yıl
Ben aslında mutluyum ama tek sorun şehrin kalabalığı, Istanbulu seviyorum sadece bir süre uzak kalsam bana iyi gelecek
Soran1 yılIstanbulun neresindensin?
- 1 yıl
Avrupa yakasındayım Bakırköy’de, biliyor musunuz Istanbul’u?
Soran1 yılEvet İstanbula 2023 te gelmiştim iki ay kalmıştım
- 1 yıl
Sevdiniz mi bari
Soran1 yılÇok sevdim.. belkide ömrüm boyunca geçirdiğim en güzel zamanlarım istabulda geçirdiğim iki aydi. m
- 1 yıl
Bunu duyduğuma çok sevindim, İstanbul böyle büyülü bir yer maalesef
Soran1 yılEn önemlisi aile akrabalardan uzaklaşın ca kafanı topluyorsun bana çok iyi gelmişti
- 1 yıl
Umarım bir gün tekrar gelirsiniz
Soran1 yılUmarım hayırlısı olacaksa gelirim.. size birsey soracağım yanlış anlamazsaniz?
- 1 yıl
Buyrun tabi sorun
Soran1 yılAnlaşmalı evlenmeyi düşünür müsünüz?
- 1 yıl
Bilmem ki, nasıl bir anlaşma olacak
Soran1 yılSen benimle evlenirsen misal kızının üç yıllık bakıcılığıni üstlenir senden para almam, mehir istemem, evin bütün işlerini yemeklerini üstlenirim ama sadece üç yıl.
- 1 yıl
Bana bu kadar güvenmenizden onur duydum açıkçası ama biraz düşünmek gerekiyor sanırım, daha birbirimizi tanımıyoruz bile
Soran1 yılZaten bu söylediklerim tanististiktan sonra ama anlaşmalı olacağı için de çok bir tanışmaya gerek yok diye düşünüyorum.. sizin fikriniz nedir?
- 1 yıl
Ya tabi öyle de sonuçta birbirimizi hiç görmeden anlaşmalı bile olsa nasıl evleneceğiz değil mi, sonuçta benimle yaşayacaksınız, kızıma bakacaksınız
Soran1 yılOnlar zaten olacak
- 1 yıl
Ailenize ne diyeceksiniz
Soran1 yılBirbirimizi sevdiğimizi
- 1 yıl
O zaman gelip seni istemem vs gerecek bir sorumluluk bunlar hep
Soran1 yılSenin zorlanacagin tek kısım aslında burası.. sonrasi sana kolaylık
- 1 yıl
Benim kendi aileme de bunu anlatmam gerek, anlaşmalı evlendiğimi öğrenemezler, onun dışında eski eşimle de kızım münasebeti ile görüşüyorum evleneceğimi duyunca şok olacaktır, bunlar hep sorumluluk isteyen şeyler hem sosyal açıdan hem de maddi açıdan sonuçta hiç evlenmemişsiniz sizi öyle dümdüz alıp getiremem anlaşmalı bile olsa, biraz düşünmem gerekiyor sanıyorum ki…
Soran1 yılEski eşinizin şok olması sizin için bu kadar önem limi? Netice olarak kizini bir bakiciya teslim edip kendi hayatına bakacak kadar umursamaz ve cesur biri bence..
- 1 yıl
O kızına bakar ama ben vermiyorum o koru biraz farklı, konumuz sadece o da değil ayrıca, üç yıl sonra napacaksınız
Soran1 yılBuradamisin acaba
- 1 yıl
Buradayım evet
Soran1 yılNasılsın iyimisin
- 1 yıl
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Soran1 yılBende iyiyim şükür.. yoğundum biraz yazamadım kusura bakma
- 1 yıl
Yok hiç sorun değil, iyiyseniz sorun yok
Soran1 yılBir sıkıntı yok Hamd olsun.. ne yapıyorsun uykun var mi?
- 1 yıl
Çok az var ama herhalde bir yarım saate yatarım
Soran1 yılO zaman bir iki laflayalim öyle yatalım benim de uykum var
- 1 yıl
Olur harika olur
Soran1 yılHadi anlat aç bir konu konuşalım
- 1 yıl
Birbirimizi hiç görmeden yorumlarda günlerdir konuşuyoruz bunun hakkında ne düşünüyorsun😅
Soran1 yılBende böyle gizemli olması bu kadar konuşmamıza sebep oluyor.. gizliden çıksak büyü bozulabilir gibime geliyor 😂
- 1 yıl
Gerçekten böyle olabilir biliyor musun 😅
Soran1 yılEvet oluyor
- 1 yıl
Nasıl birisiniz bazen merak ediyorum sadece 😅
- 1 yıl
Herhalde uyudunuz bari bende uyuyayım, iyi geceler
Soran1 yılOrta boylara orta güzellikteyim kişilik karakter olarak ta iyi biriyim
Soran1 yılBirde uygulama beni attı siteden girdim kusura bakma
- 1 yıl
Aa tamam ben uyuyakaldınız falan sandım
Soran1 yılAma uyuyalım yarın devam ederiz
- 1 yıl
Olur tabi nasıl isterseniz
Soran1 yılAllah rahatlık versin iyi geceler
- 1 yıl
İyi geceler, iyi uykular
- 1 yıl
Merhaba, burada mısın
Soran1 yılMerhaba evet burdayım da uygulama artık yorum göndermeme izin vermiyor siteden girdim
- 1 yıl
E eğer orası da izin vermezse konuşamayacak mıyız bir daha…
Soran1 yılTelegramin var mı
- 1 yıl
Yok ama neden buradaki mesajları kullanmıyoruz
Soran1 yılGizliden çıkar misin
- 1 yıl
Çıkıyorum
Soran1 yılTakip attim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDikkat et genelde hep sorunlu tipleri bulur bu akrabalar
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes sorunlu olmuş artık
- 1 yıl
Aynen
1 yılYaz dizileri sezonu açıldı kısa bir macera iyi gelir sana diyedir
00 YorumlaBen de talibim yanlış anlaşılmasın adım talip 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenden bir halt olmayacağını anlamışlar yardım edelim demişler
05 Yorumla
Soran1 yılBak olabilir haklısın
Cevap sahibi1 yılAnnem küçüklükten bu yana senden bir şey olmaz derdi dayak atardı sonunda muradına erdi bizden bir şey olmadı.. ama şimdi de üzütünlü oturursam gelip sarılıyor öpüyor falan, bırak anne Allah'ını seversen diyesim geliyor, ayrıca travmalar, hatalar, psikolojik sıkıntılar, insanlar, şanssızlıklar.. psikolojik olarak kafayı yemiş durumdayım ya neyse
Soran1 yılDüşüp kalkmayan birtek allahtir.. hayat hiçbirimiz için sonsuz mutluluk vaad etmiyor.. nasıl bakmak istersen öyle görürsün ve nasıl yaşarsan öyle ölürsün...
Cevap sahibi1 yılZaten pek mutlu olmadık ki sonsuz mutluluk yaşayalım, bu son söylediklerin ise her durum için geçerli değil, benim aile hayatı için hiç değil.
Soran1 yılZaten ilk yorumundan nasıl bir ailede yaşadığını tahmin etmiştim.. anlatmak istersen dinlerim..
Gizli Üye(25-29)1 yılBana da şaşırıyorum bu ara. Bu bana bakmaz dediğim insanlar bide.
04 Yorumla
Soran1 yılEvde kalmadan evlendirelim diyorlardır 😄
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yılKabul ediyor musun bide ben etmiyorum hiç birini sslmdn
Soran1 yıl33 yaşındayım ve kabul etmiyordum ama birini edicem artık
Gizli Üye(18-24)1 yılyaşının ilerlemiş olması olabilir mi abla acaba
00 Yorumla
1 yılmutlu olmanı kıskanmışlardır :D :D evlensin de hayatı kararsın diye uğraşıyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılAslında hepside beni seven insanlar mutsuz olmamı isteyeceklerini sanmıyorum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
1 yılKuruyup gitme diyedir
02 Yorumla
Soran1 yılBak işte o olabilir
- 1 yıl
Geçmiş olsun o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılEvde kaldın diye düşünüyorlar galiba.
04 Yorumla
Soran1 yılBende bunu düşünmedim değil 😂😂
- 1 yıl
O zaman adayları değerlendir sen 😂
Soran1 yılSekiz adet aday var ya ondadır ya bundadir yaoacagim en sonunda 😂
- 1 yıl
Sekiz mi? Beşiktaş'ın yedek kulübesinde o kadar adam yok be.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşın ilerledi evlen artık olayıdır :)
00 Yorumla
1 yılGüzel buluyorlardır , evlenmeni istiyorlardır.
00 YorumlaEvde kalmış görünümü vermişsin
00 YorumlaYasin geldigi içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYangından mal kurtarma olabilir
00 Yorumla
1 yılKısmetiniz açılmış.
01 Yorumla
Soran1 yılHadi inşallah 😂
1 yılGüzelsin hossun ondan alabilir mi :)
09 Yorumla
Soran1 yılGüzelim diye herkes çevresinden biriyle tanıştırmak istiyor ama bugünlerde bildiğin gelen giden birini buluyor bana 😂
- 1 yıl
Ama önemli senin kimi beklediğin aşık olmak için:)
Soran1 yılBen aşk insanıyım zaten aşk olmazsa olmaz ama son zamanlarda çok fazla evlilik baskısı alıyorum çevremden ya psikolojim bozuldu
- 1 yıl
Nasibin gelir seni bulur takılma bukadar yaaa hayatın tadini çıkarmaya bak :)
Soran1 yılAma haklılar bence.. insan sevip sevildigi kişiyle bence hayattan tat alabilir.. yalnızlık bir yere kadar..
- 1 yıl
Ozaman evlen küçük küçük bebekler olsun :)
Soran1 yılÇok bebek istemem
- 1 yıl
2 tane ideal korkma bukadar:)
Soran1 yıl🙄🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvde kaldın yoksa
00 Yorumla
1 yılevde mi kaldın
00 Yorumla
1 yılenteresan
00 Yorumla
1 yılGözden çıkarmışlar seni
00 YorumlaEvde kalma diye
00 YorumlaEvlen diye
00 Yorumla
1 yılVaktin gelmis
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay resmen popülerlik zirvesindesin, tebrikler! Belki enerji dolu, pozitif ve çekici hallerin herkesi etkiliyor, bence herkes senin mutluluğunu düşünüyordur. İzmir’in tatlı rüzgarı gibi bir arkadaş olduğun kesin! Senin için idealini mi düşünüyorlar, yoksa başka bir şey mi var, sence kimler bulsun isterdin talibini? 😉