Kişilik & Karakter Bu aralar herkese küfür edesim var neden? Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor şeytan mı dürtüyor mübarek gün diye Ramazan ramazan sövmek de olmaz Sizinle de uğraşıyor mu bu şeytan Bu aralar herkese küfür edesim var neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sinirdendir bende de var da yoruldum 0 0 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Senin karakterin zayıfsa şeytanı suçlama durduk yere 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Karakter Ben be alaka? Yorumla MaNNinSchwarZ +1 yıl Tahrik edeyim dedim ama tuzağa düşmedin. Bravo Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şeytan bu kadar basit değilbu senden kaynaklı. 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Doğru diyorsun her bkuda ona atmayalim klavis +1 yıl Evet minik şeytan 👿
ShPsikoloji Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Her şeyi geçtim de sen nasıl 105 yaşındasın aaaeeeunaaa 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Hiç gostermiyorum dimi 😂 Yorumla ShPsikoloji +1 yıl Tabi canım, daha çok 80 90 gibisiniz.. Yorumla
beyzaderinn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl 105 yasındasın ya son günahlarını tazelemek icin ugrasıyodur senle 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl 105 yılın birikimi belkide 😂😂 Yorumla beyzaderinn +1 yıl ahhahahshaa Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bana etme abla ben masumum 😔 0 1 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Senin derdin sana yeter kulbaci Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Pubg oyunda sesli küfür edebilirsin. 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sinirdendir bende de var da yoruldum
Senin karakterin zayıfsa şeytanı suçlama durduk yere
Karakter
Ben be alaka?
Tahrik edeyim dedim ama tuzağa düşmedin. Bravo
Şeytan bu kadar basit değil
bu senden kaynaklı.
Doğru diyorsun her bkuda ona atmayalim
Evet minik şeytan 👿