Bazen doğal oluruz ve olabiliriz. Bazende bizi sahte olduğumuz için severler. İstedikleri gibi davrandığımız için.Siz hangisini yaparsınız?İnsanlara göre mi iç sesinize göre mi yaşarsınız bu hayatı?
İçinizden gelmeyen şekilde davranmak zorunda kaldınız mı hiç?
Zorunda kalsam da yapamadığım bir şey oldu kendisi. Ama yapmayı çok istediğim... İçim ne ise dışımdan anlaşılır. Birazcık saklayabilsem ya da rol yapabilsem, faydasını göreceğim. Dostdoğru konuştuğum ve olan ne ise onu yansıttığım için çok zor durumda kalmışlığım var.
efendim asla kalmadım kalmaMda zaten içimden geldiği gibi davranamayacağım ne yerlere giderim nede kişilerle oturur konuşurum çünkü YAPAMAM ONA GÖRE BU DURUMUMU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK İLİŞKİLERİMİ DEĞERLENDİRİİRM yanlız şöyle bir durum var ben çok diplomatik takılırım yok diplomat olduğumdan değil onların o sahte tavırları ben çok güldürür eğlendiride ondan ama ne varki bende onlara benzedim yanlız yalansız ve yapmacık olmayan tavırlarımla diplomat hareketlerim etrafımı çok eğlendirir bende bundan Haz Alırım
içimden gelmeyen hiçbir şey yapmadım hiçbir söz demedim bu yüzden sevilmedim belki ezilip bükülmediğim için insanlar doğruları duymak dışında yanıma gelmiyorlar bu yüzden yalnızım biraz doğruları kafasına yemek isteyen fikir sorabilir elbette ama oda işlerine gelmiyor alışmışlar nabza göre şerbeti görmeye istemese de rol kesmeye dilinin ucundan konuşmaya aksi zor geliyor beceremiyorlar kanımca.. durum da böyle olunca.. sen yabancı geliyorsun onlara
Onlar 3-4 sene öncede kaldı. Artık içimden ne geliyorsa o şekilde hareket ediyorum. Ben kırılıp, sıkılıp, üzülebiliyorsam onlarda kırılıp, sıkılıp, üzülebilir belki sinirlenebilirler. Pek umursadığım bir şey değil.
Selam, Evet, uzunca bir dönem içimden hiç gelemediği gibi yaşamak zorunda kaldım. Hiç olmadığım bir insanı oynadım. Sevmediğim insanlara seviyormuş gibi davranmak zorunda kaldım. Sırf elim mecbur diye.
Hep içimden geldiği gibi davranırım. Kırılan duygulara önem vermiyorum. Pilav tuzluysa tuzlu olmuş , bir kadın çirkinse, çirkinsin derim. Gerçeği söylerim yani çekinmem.
Kendi isteğime göre yaşarım hayatımı hic kimseye gore yönlendirmem ben👍
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cogu zaman kendim olurum fakat isyeri gibi yerlerde maalesef bunu yapmakta zorlaniyorsunuz malum sefler patronlar hep basinizda. Normalde tepki verecegin seylere ses cikaramiyorsun vs vs