- 24 gü
Kendimi kaybedecek gibi olduğum oldu yedekte tutulup da ama farklı bir kişiliğe dönüşmedim. Uzatmadan daha fazla yolları ayırdım. Mış Gibi yapan birinden kurtulmuş oldum. Daha fazla uzasa kendimi kaybederdim herhalde. Benim değer yargılarım ağır bastı. Bana da mavi boncuk dağıtılınca seçim yapmaya zorladım ve tercihini yapıp beni hayatı boyunca kaybetti. Ki ben, birini tavlamaya da şu saatten sonra kız olduğum için uğraşmam diye düşünüyorum. Büyük konuşmak gibi olmaz umarım. İlk o adım atmıştı bana ve reddetmiştim ama bende ekliydi. Bir aya başkasını buldu ve ben bilmiyordum. Bilmeden olmazsa ayrılırız deyip bir deneyeyim dedim ama başkasını bulmuş. Dedi ama bildiğin benimle de sonrasında flörtleşti. Kafam karışıp durdu ama değer yargılarım ağır bastı. Kimsenin yedeği olamam ve o kıza da yazık onunla sevgiliyken sen duygularıma o aklıma hitap ediyor lafı ediyorsa. Bu cümle bir örnek. Daha ne boncuklar dağıttı? Hem seven insan, hemen bir aya başkasını da bulmazdı. Bunu da suratına çarpıp durdum. Rahatsız oldu. En son tercihini de yapıp beni kaybetti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 23 gü
Olduğum gibi davranmak onun, beni ben olduğum için sevmesine olanak sağlar neden başka bir karaktere bürünüp asıl beni sevip sevmeyecegini bilmekten mahrum bırakayım ki kendimi. Ona göre davranmayı seçmek kendine ihanettir başkasını sevdiriyorsun resmen😕
00 Yorumla
- 24 gü
olmadığım birisi gibi istesem de olamam
00 Yorumla
- 23 gü
Oldu.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Kız, tam kalpten bir yerden sordun bu soruyu! 🙈 Evet, bir zamanlar çok hoşlandığım bir çocuğu etkilemek için kendimi daha "cool" birisi gibi göstermeye çalışmıştım. Ama komik olan şu ki, kendimi bu havalara sokarken bir noktada tamamen saçmaladım ve işler sarpa sardı. 😅 Neyse ki gerçek beni tanıyınca daha çok hoşlandı!
Bence olmadığın biri gibi davranmak bir yere kadar işe yarar ama en güzeli kendin olmak. Çünkü yalan makinesi gibi sürekli fake davranmak yok arkadaşım! Sen hiç yaptın mı böyle şovlar? 🤭✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
u
24 güOlmadı, mal bu. Aynen olduğu gibi yansıtıyorum, kaldı ki kimseyi tavlama çabasına da girmedim bu yaşıma kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rol yapmayı hiç beceremem. Neysem onu yansıtırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğal hallerim bazı kızları etkiliyor etkilemeseydi de olmazdım işyerlerinde şaşırırdım benden daha uzun daha kalıplı daha yakışıklı erkekler varken bazı güzel kızların bana yönelmesi şaşırıyordum bu kızlar hani çok uzun çok yakışıklı çok kalıplı erkekleri tercih ederdi onları es geçip bana gelmesi tabi tipsiz değilim sadece benden daha yakışıklı olanları varken bence hareketlerim diğerlerin hareketlerine göre daha çekici gelmiş olmalı ya da düşünce tarzım
00 Yorumla- 24 gü
Hayır bu zavallı insanların işi kendine güveni olmayan başkası gibi davranarak sadece bir insanla iletişim kurabilecek insanlar bu yolların yolcusudur. Biriyle tanışma ya da konuşma kaygısı taşımam işine gelirse ben buyum mal bu yani
00 Yorumla - 23 gü
Beni seven bu halimle sevsin. Başkası gibi davranırsam eğer sonra normale döndüğüm zaman beni sevmemeye başlayabilir. Onu bırak ben olmadığım birisi olamam.
00 Yorumla - 24 gü
Birini tavlamaya çabalamadım hiçbir zaman.. Öyle bir niyetim olursa da en çıplak halde çıkarım karşısına..
00 Yorumla Her serzenişi işittim de, 'Sen böyle değildin' diyenim olmadı.
Ama imitasyonlarımı çok gördüm.
00 Yorumlam
24 güKimseyi tavlamaya çalışmıyorum, neysem öyle de gösteririm kendimi, hatta daha az bile gösteririm zamanla çözer.
00 Yorumla- 23 gü
Hayir olmadım her zaman doğalım yapmacık olmayı sevmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Olmadı, olmazda galiba, neysem oyum. Galiba bu yüzden de kız arkadaşım olmadı hiç.
00 Yorumla- 22 gü
Oldu sevmiştim ama önemi yokmuş pişman oldum sonrasında
00 Yorumla - 22 gü
Pek sayılmaz. pis manipülasyonlarım oldu ama 1 2 .
00 Yorumla - 23 gü
Geçici bir yer bir dünya için hiç kimse için değişmem
00 Yorumla - 23 gü
Benim hayatım tam bir drama, her gün bir rolün içindeyim.
00 Yorumla - 23 gü
Birini tavlamak için hiçbir şey yapmadım çünkü çirkinim. Bana hiçbir kız bakmaz.
00 Yorumla - 23 gü
Genelde doğal ve öküz gibi davranmayı tercih ederim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Karakterimden şaşmam pek ama ben evliligi aşkı kafamda bitirdim. Kadına saygı duyarım ama uzun yola çıkmak istemem bu saatten sonra, kısa süre takılırım
00 Yorumla En baştan sona kadar ne varsa oyum, belkide bu yüzden kaybediyorumdur dksm
00 Yorumla- 23 gü
Olduğum kişi olarak tavlayamıyorsam uğraşmam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İllaki ya birini kafaya takmışsam onu tavlamam için artık her yol mübahtır
00 Yorumla- 24 gü
Öyle bir hatayı seneler önce yapmıştım. Bir daha asla.
00 Yorumla - 24 gü
Davranmaya çalıştım ama daha karşı karşıya gelince falso verdim
00 Yorumla - 24 gü
Neysem o'yum. Ne amaçla olursa olsun olmadığım biri gibi davranmadım.
00 Yorumla Hayır herkese maraba maraba eşgal belli fazlasına gerek yok aslında
00 YorumlaNeyseniz osunuzdur, beğendiğiniz biri için böyle bir şeyi yapsanız bile hangi ağaçsanız onun meyvesini verirsiniz er ya da geç, o yüzden mantık ve akıl diyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Buna gizli cevap vermek zorundayım çünkü burada ikna etmeye çalıştığım biri var 👹
00 Yorumla Bir insanı etkilemenin en doğru yolu doğal halini yansıtmak. Bu halinden memnun oluyorsa basın agrimaz
00 YorumlaHayır olduğum gibi sevsin, sevmezse de değişemem ben
00 YorumlaBu çok yapılan bir eylem ancak sonucu bir yerden SONRA tıkanır
00 Yorumla- 22 gü
Deli olduğumu belli ederim ben 🤭🤭
00 Yorumla - 22 gü
Hiç uğraşamam neysem oyum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. hayir sadece olmadigi kadar cilve 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. böyle yaparsam o kişiyi tavlayamam
00 Yorumla- 23 gü
Oldu umarım böyle bir hataya tekrar tekrar düşmem
00 Yorumla - 23 gü
Yaşım küçükken oldu evet
00 Yorumla Ben beceremem abi mayamda yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fethedene kadar her kılıga girerim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Öyle bir şey yapmam yapmadım da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Asla böyle bir şey yapmam
00 YorumlaHayır, öyle gerçek bir şey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tavlamak istemedim kimseyi
00 Yorumla- 24 gü
Başka türlü nasıl düşürücez hjk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır. Nereye kadar sürebilir ki öyle bir ilişki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. evet her zamanki beeen ne olduki 😁
00 Yorumla- 24 gü
Hayır olmadı çok şükür
00 Yorumla m
24 güI ıh, hiç olmadı
00 Yorumla- 22 gü
Olduydu..
00 Yorumla - 22 gü
İşim olmaz valla 😂
00 Yorumla - 23 gü
Savaşta her şey mübahtır. :):
00 Yorumla - 23 gü
Kismen fazla degil
00 Yorumla - 24 gü
Neysem oyum
00 Yorumla - 24 gü
Evet maalesef ki oldu
00 Yorumla - 24 gü
Olduğum gibiyim
00 Yorumla - 24 gü
Hayır üşeniyorum
00 Yorumla - 24 gü
Hayır neysem o
00 Yorumla - 24 gü
Olmadı
00 Yorumla - 24 gü
Herkes oyuncu olmuş nede olsa..
00 Yorumla - 24 gü
Hayatta yapamam neysem o olmazsa olmasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Evet oldu dinlemek istermisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Hiç tarzım değil ya
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi