Kendine yakıştıramadığın davranışlar sergilediğin oldu mu?

Kendine yakıştıramadığın davranışlar sergilediğin oldu mu?

kesinlikle oldu ve kendime dönüp bakıyorum nefsim sen görüyorsun bak senin sözüne uydum ve bir hata ettim dikkatli ol verecek hesabın var yoksa sen insanların seni kötü bilmesini mi istiyorsun hatta her şeyden önce seni yaratana verecek hesabında nasıl çıkarsın huzura da izah edersin oysa yakışır mı bu davranış ve söz sana kendin ol özlü söz muhabbet besle insanlara her kim olursa olsun doğru ol
Evet öfkelendiğimde özellikle kendimi kontrol edemeyip kendime asla yakıştırmadığım şeyler yaptığım oldu
Cevap
22Cevap
Yapmak istediklerimi yaptım. Yakıştığı da oldu yakışmadığı da.
Helal len yusufii. Ama yakışmayan şeyleri yapmak da çok zevkliydi he
Açın halinden aç anlar seni gidi seni ajsjs
Evet oldu. Bunun sorumlusu ben değilim, karsimdaki kişinin tutumu ve tavırlarıydı.
Hayır hiç olmadı kendime yakışanı yapıyorum her zaman
Valla ne yalan söyleyeyim, özellikle son zamanlarda kendime yakıştıramadığım davranışlar içerisindeyim ama kendime engel olamıyorum. Halledeceğiz inşallah
Bazen zorla dellendiriyorlar sonra gözümüz kararıyor hani veriyoruz coşkuyu , 2 dakika sonra ortalık kalp kırıklarıyla dolu diyorumki yanlışmı yaptık fakat hani gerçekten ateşe benzin döküyorlar fark ettiklerinde iş işten gecmiş oluyor... 🥂
Oldu, çok sinirlendiğimde birine "ş. rfsiz" demiştim. Ki ağzıma dahi almadığım kelimedir, gerçi söylediğim için pişman mıyım hayır, bana yakıştı mı hayır, yine olsa yine söyler miydim evet 🙈🙈😂
Ne yaptıysam iyi yapmışım. Sonradan keşke yapmasaydım diyorum ama tiplere bakınca az bile yapmışım diyorum
Tabi oluyor insanız en nihayetinde. Hepimizin eksiği noksanı hatası kusru var.
Evet oldu. Yapacak bir şey yok :D hallederiz.
Sinirliyken sergilediğim davranışları pek sevmiyordum. O yüzden azıcık düzelttim
Elbette oluyor her zaman mükemmel bir insan değilim.
O an öyle yapmam gerekmiştir öyle yapmışımdır çok takılmıyorum
Hayır kendime yakışmayan hiç bir şey yapmadım yaptıysamda o şey bana yakılmıştır
Valla çok oldu ya hangi birini diyim rezil haldeyim rezil sjsjsjs
Olduysa da törpüleye törpüleye o davranışlarımı ortadan kaldırdım.
Hiç de pişman değilim çünkü kimseye haketmedigini yapmadim
Bencilce davranışlar sergiliyorum kendime yakıştırmıyorum ama kimseyi kendimden önce görmüyorum elimde değil.
Çok oldu canm hep de pişman oluyorum ama yapck bişi yok
Olunca kızıyorum kendime, bir daha yapma diye.
Yaptığım şeyler oldu illaki, hiç yapmadığım şeylerde oldu 😬
Gel pisi pisi 🐈 yeni kedims
Benim kediye almışsın 😤
Evet varmış 😐
Olmadı
Oldu tabi oluyor da sürekli.
Evet bazen çok sabrım zorlanınca çok öfkeleniyorum
Bu güne kadar olmadi
Evet oldu ama beni de bu noktaya insanlar getirdi
Bazen oluyor maalesef
Ne yazıkki
Kimin olmazki zaman zaman her insanın olur