Özlersin umursamaz davranırsın, birini sevmediğin halde yüzüne gülmek durumunda kalırsın bla bla😀
Zorla güleceğim diye yanaklarım ağrıdı 😀😀

Özlersin umursamaz davranırsın, birini sevmediğin halde yüzüne gülmek durumunda kalırsın bla bla😀
Zorla güleceğim diye yanaklarım ağrıdı 😀😀
Hiç öyle zor durumlara kendimi sokmuyorum. Özlersem seviyorsam söylerim gizlemem veya sevmiyorsam söylerim.
Kendimi hissetmedigim bir şey için zorlamam. Mutluysam mutlu, mutsuzsam mutsuzum. Birileri beni öyle veya böyle anlar diye kendimi yormuyorum.
Cooook üniversite de hoşlandığım üst dönemlerden biri vardı gitti bizim alt dönemlerden biriyle çıktı sonra gelip benim ders çalıştığım sınıfta fingirdesmeye başladılar... sınıfta tek ben olunca bende arkadaşımla mesajlasirken guluyormus gibi yaptım😅biriyle mesajlastigimi sanıp suratıni asıp gitmişti... allahin belası kizla çıkıyor bir de benimle ugrasiyor
Yok ben daha çok şunu yaşadım aslında hissettiğim şeyin farkında değilmişim istediğim gibi davranamammışım bazen bir şeyleri kaybedince anlıyorsun aslında o sende daha fazla şey anlam ifade ediyormuş sen sadece farkında degilmissin çünkü o senin elindeymiş
Zaten hayatın içinde her zaman hissettiğimiz gibi davranamıyoruz ki insanların bize biçtiği şekilde davranmak zorundayız farklı davrandığın zaman farklı tepkiler alıyorsun herkesin şekline göre girmek zorunda kalıyorsun gerçi ben çoğu zaman yapmıyorum orası ayrı bir şey de
Cevap
30Cevap
evet bende böyle yapmıştım maalesef :D :D zorla gülmekten yanakların ağrıması da güzelmiş.
Güzel değil ssj
Kıyamam ama asjsdj
😂😂😂😂
😂😂😂😂
Çoğu zaman denedim ama başaramadım Sadece annemin hastalığı döneminde hiç güçlü görünmek istemememe rağmen güçlü durup her şey normalmiş gibi yaşadım
Sağol çiçeğim
Evet. Çok üzüldüm ama hiç üzülmemiş gibi hâttâ ben de bunu bekliyormuşum gibi hiç umursamamış gibi davrandım. Bana kendini göstermek için bir şey yaptı üzerine, hiç oralı olmadım. Aslında içim gitmişti.
Öyle tabii. Biraz da o düşünsün. Yapacak bi şey yok. 😌
Ne hissediyorsam onu belli ederim karşımdaki anlar🍎💎
Çok sevip bile isteye iğrenç davrandıklarım var bazen soğumaları en iyisi herkes için genelde olumsuz hislerimi maskelemem ama onun harici hislerimi herkesin sağlığı için maskelemem gerektiği oluyor
Sevmediğin halde değil de kendini sürekli gülümsemek zorunda hissetmek mesela mutlu hissetmesen bile veya biriyle samimi olmasan bile sırf nezaketen gülümseyerek yaklaşırsın falan ya nefret ediyorum bundan yapmak istemiyorum ya yapmak istemiyorum 😂
Biz erkekler bunu pek beceremeyiz..
Gülüyorsak gülüyoruzdur, somurtuyorsak canımız sıkkındır. Ama illaki rol yapmak zorunda kaldığım an olmuştur.. Ha bir dakika şu var şu var şu da var, anlar olmuştur 🙄
Birini dinlemek zorunda kalmak.. gelen misafir ya da sana dışarda birinin bir şey sorup sohbet açması vs.. ayrica kimse bu duruma düşmedim ya da düşmem demesin mümkün değil jdd
Zaman zaman bu duruma düşmeyen var mıdır? O anın koşulları bunu gerektiriyorsa yapabiliyorum. Ama duygularını saklamakta başarılı biri olmadığım için pek işe yaradığı söylenemez.
Evet. Özümde çok merhametli aglak biriyim.
Kadınlar iyi niyetli erkek sevmediği için rol yapıyorum, oyunculuk çalışıyorum
Evimde çok gulen biriyim, salona gittiğimde ciddi bir adam olarak konuşuyorum.
çok nadiren. özellikle hiç tanımadığım kırmamak için dialog kurmak zorunda kaldığım kişilere karşı.
Yok ya sevmediğim biri gelince surat asarım sevdiğim biri varsa onla muhattap olurum
Özlediğimi de bilir umursandığını da hepsini bal gibi bilir o. Biz birbirimizin dilini biliyoruz 😄
Umursamadığım birini rol yapacak kadar s.. klemem bile .😂
Bazen ortamın huzuru kaçmasın diye rol yaptığımız oluyor tabi.
Tabiki de kaldım ama gülme olayını yapamam tam tersi davrandığımda
Evet bazen çok kızgın olduğum halde kirgim yönüm öne çıkmıstır sadece..
Hissettiğimin tersi davrandığım bi durum olmadı
Neyse onu karşıya vurguluyorum. Açık sözlü olmaktan gelen bir şey.
Gülme olayını yapmıyorum pek.
Ama hissettiğimin dışında davrandığım oluyor.
Evet sürekli kalıyorum iş yerinde özellikle veyada bazı eğitimlerde mecbur sahte gülücükler arıyorum etrafa 😅🤷♂️
Şu güne kadar nişan atmak zorunda kaldığım kız arkadaşımı kendimden tiksindirerek ayrılmak zorunda kalmış olmak umuyorum ki son kez bu yönde yaşayacağım tecrübe olur.
Birini sevmediğim halde gülmek zorunda çok kalıyorum 😒…
Maalesef oluyor. Bu arada görsel güzel. Bu arada geçmiş olsun , umarım süreç hâlen devam etmiyordur.
Bunu ben beceremiyorum, bu bana göre biraz yapmacıklık oluyor. Moralim bozuksa, iyi değilsem karşımdaki gözlerimden, yüz ifademden anlar...
Ben kendimi gülmemek için zor tutuyorum 😂
Bırakmak istemediğimde bıraktım birkaç kere
Birini sevdiğim halde ilgisizmiş gibi davranıyorum
İş ile ilgili evet bunun dışında hayır, neyse o
Aylardır öyleyim zaten
Özlüyor ama özlememiş gibi davranıyorlardan
Ne gülüyosun djs
Ben gayet duygusal bir şey yazmışım aşk olsun djs
Henüz aylar olmadı ama sanırım seni çok iyi anlayacak durumdayım. Allah kolaylık versin.🥹
Hatırlamıyorum
olmadı desem yalan olr : )
Annem yanımdayken akrabaların yanında.
Evet oldukça fazla hemde
Evet kalmıştım
Muhtemelen kalmışımdır, hatırlamıyom da
Başaramayacağım bir şey
Sevdiğimi hissetirememiştim
Maalesef bazı durumlarda evet
Öyle bir zorunluluğum yoktur, değmeyecek kişidir.
Ebett 😂😂🤷🤷
Eee, işte her gün yapıyoruz bunu 🤣🤣🤣
Zaman zaman oluyor
Say say bitmez
Bir zamanlar evet, ve onu kaybettim
Evet maalesef
Çoğu zaman evet
çoğu kez.
Oluyor bazen ya
Kalmıştım evet.
Çok oluyor
Hayatta no