- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHer hırslı kadına tehlikeli diyemeyiz.
Hırslarının sebebi önemli "tehlikeli" diyebilmemiz için.
Ben; başarı anlamında, istediğimi elde etme yolunda hırslı bir kadınım.
Hırsım, benim motivazyon kaynağım.
Eğer kadın; hırsını kötü niyetli kullanıyorsa kesinlikle "teklikeli" diyebiliriz.
Bu anlamda kadınlardan korkmak gerektiğinin altını çizmek isterim.
Allah onların şerrinden korusun bizi😅10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Hırs şekline bağlı. Hırslı olup hedefi için çok çalışan korkutamaz aksine severim. Ama amacı ugruna herşeyi mubah sayan kadın tehlikelidir. Hele de Şahika ve Ender karakterliler ile işim olmaz. Entrika bana göre değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. En sevdiğim insan tipi😀bir amacı olan ve hırsına yenik düşenler))
10 Yorumla
+1 yılBence süper 😅
Aciz kadınlardan nefret ediyorum, kadın güçlü olmalı, üstün olmalı, isterse elde etmeli. 🤩22 Yorumla- +1 yıl
Soruya değil sana sevdam sjsjsjsjd
+1 yılİyidir hırsını doğru kullanıyorsa süper ötesi falandır
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHırslı ruh hali akıl sağlığını giderir.
Akıl sağlığı yerinde olmayan haris olsa kaç yazar? Tehlikeli değildir bence😂10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSadece hırslı kadın değil hırslı insan tehlikelidir. Çünkü hırs insanı mahveder. Azim ise ileri götürür.
10 Yorumla Düşünsene o hırsını seni sevmek, senin daha iyi yerlere gelebilmek için, senin güzel bir yuva kurmak için kullanırsa off ölünü o kadına <3
00 YorumlaHırs ile başka şeyleri karıştırmamak lazım. Azim ile karıştırılır genelde. Azimli olmak iyidir ama hırs insanı zamanla yanlışa sürükleyebilir🌺
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılSınırları dahilinde kalan hiç bir hırs tehlike arz etmez, hedefini ve sınırlarını biliyorsa başarı getirir.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hırsı onemli değil kadin dedin ya he işte o zaten yeterli bi tehlike durumuna soktu olayi hırsı olmuş olmamış farketmiyor 😉
00 Yorumlaİnsanlar genelde tehlikelidir kadın veya hırslı olmasına gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKuyruğuna basarsan ondan tehlikelisi yoktur kendimden biliyorum
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGuclu kadin severim. Ezik aglak kadindan iyidir fakat gozu karalik bazen tehlikeli olabilir
10 Yorumla
+1 yılElini kirletebilecek kadar gözünü bürümüşse hırsı evet, tehlikelidir.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kontrolü kaybedince freni patlamış kamyon gibi oluyorlar. O yüzden ideal ve hedefli hırsa sahipse sıkıntı olmaz. Bunun dışında kendi dahil herşeyi harcar.
00 Yorumla
+1 yılEnder Çelebi gibiyse sakat tabi. Ossuruktan nem kapıyor kadın. Hep bi şüphe içerisinde.
00 YorumlaEvet çünkü öyle insanlar hırsı için başkalarını kullanıyor ya da harciyor
00 Yorumla
+1 yılTabikide
Erkegi varken Daha iyi erkekleri hedefler mı dersin?00 Yorumlabazen tırsıyorum gerçekten. Fakat kişisine göre de değişiklik gösterir
00 Yorumla
+1 yılBence korkutur.. ve ne yapacağı belli olmaz bence. Hırsları için seni bile harcar...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 650 cevap paylaştı. fazla hırsın kendisi tehlikelidir hele bir de kadınla birleştiğinde daha da tehlikelidir
00 YorumlaEdepsizi korkutur beni
Hırslı kadın erkek...
İkisi de ayri tehlikeli...00 Yorumla
+1 yılFazla hırs sizi ruhsal olarak yıpratır ve tehlikeli birine dönüştürür👍
00 YorumlaHerşeyin fazlası zarardır. Fazla hırs tehlike arz eder.
00 YorumlaKadınlar zaten beni korkutuyor bide hırslı olunca Jason oluyorlar✌️🐼
00 Yorumla
+1 yılKS dedki ifsaci kendini bir şey sanan kimi modlar kimi u modlar hangi gruba giriyor :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılAcayip korkarım 😜 iyidir hırslı kadın ama yerine göre hırs yapması lazım
00 Yorumla Hırslı her insan tehlike içerir. Azimli insan tehlikesiz olur.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevdiğine karşı değilse istediği hırsı yapabilir. Onu güçlü kılacak unsur bu.
00 YorumlaHırsın sonu hasaret.. Doğru bir şekilde kullanılmadığı takdirde tabi..
00 YorumlaBu karı bir halt yapamıyor kendince alevleniyor söyleniyor bomboş bir kadın
00 Yorumla
+1 yılHırslı insan tehlikelidir. Hırsın ne olduğunu bilmeyen çok insan var... maalesef.
00 Yorumla
+1 yılOldukça tehlikeli olur bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde hırslı diye bahsedilen insan tipiyle entrikacı insanlar karıştırılıyor. hırslı kadın tehlikeli değildir.
00 Yorumlaevet hemde biz erkeklerden daha tehlikeli bir düşüncenin fikrin binlerce kombinasyonunu yapabilir biz erkekler bi anda parlar yanar söneriz kadın kömür gibi içten içe yanar ve ne zaman söner bilemezsin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hırslı kadın el bombası gibidir patlayınca hem kendine hemde çevresine zarar verir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden korktusun ki :D aşırı abartıldıklarından dolayımı korkmamız gerekiyor
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkutmaz ama dikkatli olurum :)))
10 Yorumla
+1 yılHırslı olan insan tehlikelidir. Bunun kadını ve erkeği yok. Hırs bir süre sonra her şeyi mübah gördürtecek seviyeye getirir insanı.
00 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum çok tehlikeli bazen birşeyi elde etmek için yaptığım şeylere sonradan ben bile şaşırıyorum dkdjdkjd
00 YorumlaNeyi hırs yaptığına bağlı kendi sacma alan şeyler ile kıyaslayıp hirslaniyorsa ömür torpusu ama doğru şeylere hirslaniyorsa tadından yenmez...
00 Yorumla
+1 yılBen hırslı insanlardan korkarım hırsı uğruna hersey yapabilirler
00 YorumlaAksine mutlu olurum ayaklarının üzerinde durmayı biliyor kimseye muhtaç değil diye düşürüm
00 Yorumla
+1 yılEvet hırsli herkes tehlikelidir. Hırs iğrenç bir şey
00 Yorumla
+1 yılEvet cok yapmıyacagı sey yoktur
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek farketmeksizin tehlikelidir bence.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılHemde çokk. Keskin sirke küpüne zarar
00 Yorumla
+1 yılevet ugurda her şeyi yapabilir
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gider hırslı kadın özgüvenli kadındır
00 YorumlaHırslı olan her insan tehlikeli olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi göze alan kadındır bir nevi
00 Yorumlahayır bence daha çekici olur
00 Yorumla
+1 yılGözlerinden korkulur hırslı kadının
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılHırsı felakete dönüşür
00 Yorumla
+1 yılHer kadın tehlikelidir 😂
00 Yorumla
+1 yılHersey dozunda güzel, fazlası zarar.
00 Yorumla
+1 yılHedefine ulaşmak için birçok kişiyi harcayabilir
00 Yorumla
+1 yılAyy karı olay ayolll aşkımm endeerrr 💋😍😍
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHırss tehlikelidirdeee , kadınını bilememm 😅🤷♀️
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. Hemde çok aman evlerden uzak.
00 Yorumlakadınlardan hertürlü korkarım
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar