Dünyamız güçlü kadınları sevmeyen erkekler ve kadınlarla dolu. Peki ya sen ne diyorsun bu konuda?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi ayakları üzerinde duran kadınları herkes sever ama para var diye kendini güçlü zanneden egoistleri sevmiyoruz. İkisi arasında ki farkı kaçırmışsın. Çalışıp para kazanan bi erkek nasıl sıradan karşılanıyosa , kadında öyledir.
Kendi ayakları üzerinde dik duran kadın cümlesi daima para kazanan , kendi evinde yaşayan tarzında söylenir. ya da şu an çok kötü bi anlatım olan '' erkek eline bakmayan '' şeklinde yorumlanır ama bunu söylersen senin söylediğini söylüyolar her daim aynı bu. Erkekte , kadın da kendi ayakları üzerinde hayatını devam ettirdiğin de , özgüvenli , güçlü ya da buna benzer bi anlam çıkmaz. Her daim yapması gerekeni yapan normal bi insandır. Sevmediğimiz nokta bu işte , bunu yapıyo diye kendini yüksek gören kişileri sevmeyiz
Olay şu ki sana güçlü kadın denildiğinde kafandan geçenleri bize sıralıyorsun ama emin ol burada çoğunluk senin gibi düşünmüyor. Sadece muhalefet olmak için gelmişsin ama boş. Soruda sadece güçlü kadın sever misin yazıyor. Senin soruyu nasıl gördüğün seni bağlar. Egoist sever misin yazmıyor soruda! Bence farklı sorunun yorumları bunlar. İyi günler sana.
Kadınların yaptığı davranışları sıraladım , kafamdan böyle düşünceler geçmiyor. Yorumları da biliyorum okudum. Bi cok erkeğin başına bela olan durumlardan biri bu kadın egosu. Kadınlar kendi içlerinde kendilerini okadar küçük görüyolar ki , para kazanmayı ya da zorla sözünü geçirmeyi güç zannetmişsiniz. Anlatmak istediğim nokta bu. Ego ile mental güç arasında ki fark.
Bir şey söyleyim mi zannetmişsiniz falan demekle bir yere gelemiyorsun. Kadınların davranışlarını sıraladıysan şunları da sırala bence eve işten gelip ev işi yapan kadınlar çocuklara bakan kadınlar ama kıllı göbeğini kaşıyan kel adamlar oturduğu yerde çok haklı ve güçlü mü oluyor sırf para kazandığı için? Senin sözlerin buna çıkıyor o zaman. Zorla sözünü geçirmeyi güç zannetmişsiniz de ne demek? Siz güçlü kadından ne anlarsınız ki! Ego kasmana gerek yok sorumda. Artık gidebilirsin.
Kıllı göbekli mi? :D. Güçlü kadın ile kendini güçlü zanneden egoist kadın arasında ki fark nedir , şeklinde bi soru açar mısın.
Tüm soruların cevaplanacak. Lütfen o dediğim soruyu aç.
Güçlü kadını severim. Kendini güçlü sananlardan kaçarım:)
Çünkü kendini senin yanında güçlü zanneder. Kendini güçlü sandığı an ilk senden vazgeçer
Evet çok severim zeki olurlar, boş konuşmazlar.
ben gurur duyarim hayranlik duyarim ilham alirim cok severim guclu ve pozitif enerjili insanlari
Cevap
8Cevap
kadınlar ekonomik özgürlüklerini her zaman kazanmalı toplumumuzun buna ihtiyacı var çalışılan kendine işine katkıda olan ülke olarak kalkınmaya onların da desteğine ihtiyacımız var
Ayak mi bayilirim bir de guclu kadin yani dominant ve baskin en sevdigim nfjsjg
kendini güçlü zanneden ama güçlü olmayan çok fazla kadın var
Güçlülük algısı çoğu kadında yanlış.
Obbaaa var mı öyle bi kadın be
Gücünü benden alan kadını severim.
Bence her kadın öyle olmalı
Elbette
Güçlü kadın severim